Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jak už jsem psal..podle toho co tu čtu bude lepší raději počkat a nejsem si jist,zdy když teď objednám,nebudu muset už uvažovat o zimním pneu a do takového období nové auto fakt kupovat nechci..uvidíme :kol-47:

Vloženo

Jo,tak to píše ten pravý spammer.  :smich: Mimochodem,téma je o čekaní na Rapida,o tom se v mém příspěvku také píše. :kol-46:  Já to číst musím,abych zabránil podobným existencím v zaneřádění fora. :kol-29:

Vloženo (editace)

Ssebo:tak snad se brzy dočkáš a nebo také ne..záleží co s tím uděláš..nějaký komik dokonce navrhoval trakař..možná by byl dříve a né až na zimní čas.. :rolleyes:

Editováno: , autor: manfroto
Vloženo

rogerere,máš svatou pravdu,každý,kdo objednal,či objedná se dočká. Jen jeden nepřizpůsobivý tady brečí,skuhrá,stěžuje si na všechno možné i nemožné a skutek utek. :kol-48: 

Vloženo (editace)

hosiiiiiiiii :D :D to uz je moc :D

Manfroto: .......... podle me a urcite nebudu jedinej, si myslim, ze ty nevis vic veci :D

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo

Angel@Devil: tak jak válčíš s predejci? co nového,už máš vyhlédlou značku,model?

teď vyjednávám o Toledu ,ale mám nábídku na původní Fresh Ambiente u Rapida se silnější verzí za 312.000,- + kola 16",rezerva,záruka a mohl by být do měsíce, ale nevím, jestli těch 77kw za ty prachy stojí. Slušná Octavie do 3 let, 50000km a do 250.000,- je hodně velký problém :( A nový Octavie jsou drahý a ta 63kw verze mi tam prostě nějak nesedí :(

Vloženo

tak ja myslim ze je halvni otazkou jestli chces novy auto nebo 3 roky starý :) pokud novy tak je to asi jasny (a 63kw bych fakt nebral a uz tuplem ne na oktu)... ja volil 77kw kvuli tomu šestikvaltu (na dalnici je to urcite lepsi)....jinak cena 312 je dobra ;)

Vloženo (editace)

77kw jedine. dynamika je mnohem lepsi jak to slabsi tsi, a nemluve o 6kvaltu a zadnich kotoucovkach. spotreba je +-stejna jako 63kw, zalezi na stylu jizdy .

Editováno: , autor: pusher...
Vloženo (editace)

tu slabotu v OIII neber,raději rapida a že bude do měsíce ti prodejce odpřísáhl? :kol-28:  aby ti nenastaly problémy nedávného ražení..možná ten prvotní boom už končí,tak se bez problémů třeba dočkáš..byl bych ale opatrný..

Editováno: , autor: manfroto
Vloženo

jak říkáš,za ty prachy tu není zádné pořádné auto,ale myslím,že z toho mála na trhu se dá i něco solidního vybrat.. :kol-47:  samozřejmně že na jiném fóru neexistuje nic jiného než co mají tam..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...