Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Neboj, nebude to dlouho trvat a taky budeš objednávat Rapida. Takový je hold život......někdy se prostě něco zdrží.

• Autor

jak už jsem psal..podle toho co tu čtu bude lepší raději počkat a nejsem si jist,zdy když teď objednám,nebudu muset už uvažovat o zimním pneu a do takového období nové auto fakt kupovat nechci..uvidíme :kol-47:

manfroto,vždyť ty už čekáš od loňského října... :_icon_smich2: Jdi a kup si trakař,tam nemusíš řešit zimní pneumatiky a přestaneš nás "oblažovat" svými moudry. :kol-44:

• Autor

piš k tématu.. :kol-47: víš jak se tohle téma jmenuje?? nemusíš to číst,můžeš kliknout jinam..

:noot:

Jo,tak to píše ten pravý spammer.  :smich: Mimochodem,téma je o čekaní na Rapida,o tom se v mém příspěvku také píše. :kol-46:  Já to číst musím,abych zabránil podobným existencím v zaneřádění fora. :kol-29:

• Autor

Ssebo:tak snad se brzy dočkáš a nebo také ne..záleží co s tím uděláš..nějaký komik dokonce navrhoval trakař..možná by byl dříve a né až na zimní čas.. :rolleyes:

Upraveno od manfroto

proboha proc by se jako nedockal? Samozrejme ze se docka a podle me i driv nez v 31kt :) vsichn ise dockame krome tebe teda, protoze ty si nikdy neobjednas :D

rogerere,máš svatou pravdu,každý,kdo objednal,či objedná se dočká. Jen jeden nepřizpůsobivý tady brečí,skuhrá,stěžuje si na všechno možné i nemožné a skutek utek. :kol-48: 

• Autor

Angel@Devil: tak jak válčíš s predejci? co nového,už máš vyhlédlou značku,model?

• Autor

Nevěděl jsem,že může mít filtr takovou rozdílnou životnost..

Upraveno od manfroto

kol100

hosiiiiiiiii :D :D to uz je moc :D

Manfroto: .......... podle me a urcite nebudu jedinej, si myslim, ze ty nevis vic veci :D

Upraveno od Lukason

Byl jsem nucen to tady trochu pročistit. Pánové,takto by skutečně dál nešlo. Klídek,ano?

Angel@Devil: tak jak válčíš s predejci? co nového,už máš vyhlédlou značku,model?

teď vyjednávám o Toledu ,ale mám nábídku na původní Fresh Ambiente u Rapida se silnější verzí za 312.000,- + kola 16",rezerva,záruka a mohl by být do měsíce, ale nevím, jestli těch 77kw za ty prachy stojí. Slušná Octavie do 3 let, 50000km a do 250.000,- je hodně velký problém :( A nový Octavie jsou drahý a ta 63kw verze mi tam prostě nějak nesedí :(

tak ja myslim ze je halvni otazkou jestli chces novy auto nebo 3 roky starý :) pokud novy tak je to asi jasny (a 63kw bych fakt nebral a uz tuplem ne na oktu)... ja volil 77kw kvuli tomu šestikvaltu (na dalnici je to urcite lepsi)....jinak cena 312 je dobra ;)

77kw jedine. dynamika je mnohem lepsi jak to slabsi tsi, a nemluve o 6kvaltu a zadnich kotoucovkach. spotreba je +-stejna jako 63kw, zalezi na stylu jizdy .

Upraveno od pusher...

• Autor

tu slabotu v OIII neber,raději rapida a že bude do měsíce ti prodejce odpřísáhl? :kol-28:  aby ti nenastaly problémy nedávného ražení..možná ten prvotní boom už končí,tak se bez problémů třeba dočkáš..byl bych ale opatrný..

Upraveno od manfroto

Určitě to za to stojí...já po první výměně oleje asi budu čipovat na 77kW.

• Autor

Angel@Devil :pokud se nerozhodneš pro rapida,máme tu přeci ještě jiné značky aut..

Pokud chce nové auto, tak za ty stejné peníze jsou tady možná značky, ale aut určitě ne :D No flame!

mně se líbí chip ze 77kw na 93kw :)

• Autor

jak říkáš,za ty prachy tu není zádné pořádné auto,ale myslím,že z toho mála na trhu se dá i něco solidního vybrat.. :kol-47:  samozřejmně že na jiném fóru neexistuje nic jiného než co mají tam..

rogerer: máš o tom čipu na 93kw zjištěno něco víc? Kolik stojí, jaká je spotřeba atd...?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.