milichky Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Jo nemám s tím problém.. Jen teď když je tak hezky, tak jezdím na kole. Vlakras: Udělej si vlastní topik a hoď tam nějaký fotky s těmi 17"Ray, takhle na profilovce vypadají hodně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Jj, ale porad nejak nemam cas:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 tak už mám také termín předání na 99% pondělí 22. tak uvidíme, snad to klapne každopádně dny se od dneška budou pěkně táhnout ale snad by mi tam měli stihnout dát i 3r volant pokud vše klapne tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 tak ten volant ti závidím...ja bych to snad měl mít 20.ho ale nevím nevím jesli se to stihne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 no ten volant snad dopadne vyměnil jsem ho zatím místo křidélka to koupím časem, zitra mi ho přivezou do hk ale budou tam dávat construkta, dávat dekl na motor (protože to TDI je hnus bez deklu) bouchat aut, zamykání a snad i ten volant.... ale tak zase ho budeš mit možná dříve než já (závist z mé strany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) dva dni mozna pojede na stejnym nakladaku...mne ho vezou do trutnova tak treba to pojede stejnou trasou zejtra by h otam taky meli mit za ten volant po tobe neco chtej? Editováno: 15. Červenec 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 no vzdal jsem se křidelka co jsem tam chtěl hodit a tak nějak +/- je volant o něco levnější než to křídlo ale přesnou cenu mi neřekli chtěji neco za práci + upravu kabeláže protože 3r nemá ovládání a ja mám tak to tam nejak musí dodělat ale 100% to bude levnější než křídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 S tím volantem moc práce mít nebudou, to tě houpou, ovládání rádia a telefonu se dá z 4R na 3R snadno přehodit, je to záměnný. Mě to prodejce v HK udělal zadara. Já měl volant za polovic, dle ceníku ND stojí skoro 8tKč, s MF za víc jak 11tKč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 hele nevím za křídlo si řekli 4tkč za volant řekli že to bude méně pak sem cenu odtajním:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Jake kridlo si mel obednane? Muzes sem dat fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 nechápu co maj za problém s 3R volantem a ovladani..vsak to koleck oa ovládání si vemou z tvyho volantu..stačí to jen vyměnit ne? Však by to mělo pasovat....jinak dobrá cena za ten volant jestli to tedy bude ten akutální 3R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Křidelko jsem měl objednané jen to malé "lizo" ktery se dava na 1.4TSI standartne myslim... Ohledně zoho volantu nevim co tam řeší snad to dopadne a budu spokojen:) jinak je to ten novej aktualni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 ja uz to vzdal a kdyztak si ho poridim casem a nejvic by se mi libil prave 3R z nove octavie RS ktery ma cervene prosivani coz by se mi hodilo k dynamicu uz jsem ho sem nekam daval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Jo tak ten je paradni!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 tak kdo po nem sahne prvni kapitani,... myslim ze cenovka je vic nez dobra http://auto.bazos.cz/inzerat/25920575/Volant-Skoda-Octavia-III-RS-multifunkcni-novy.php 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 dobra nabidka...bohuzel ted nemam na rozhazovani takze prenecham jinemu kapitánovi jinak mam potvrzeno ze v sobotu budu mít káru, tak pak nahodim fotky zelenýho...tady první hehee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Tak to se máš ja zatim to ponděli potvrzené nemam... Ta zelena je paradni v hk maji zelenou předvaděčku a opravdu tomu sluši! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 tak dnes mi volal prodejce že mi stihli připravit auto dříve a jestli chci tak si proněj mužu zítra dojet! huráááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 (editace) pcheeeeee tak budes nakonec driv a ten volant tam mas? Editováno: 18. Červenec 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Jo jo je tam:) měl by být ještě jsem ho neviděl, a dal jsem si tam dat i ten dekl tak řikal že tam je komplet vše tak snad i ten volant:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 jakej dekl? volant teda zavidim.... tak pak nahod fotky zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Škoda Rapid údajně dostane i motor 1,6 MPI, zřejmě kvůli nižší ceně??? http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-dostane-i-motor-1-6-mpi-zrejme-kvuli-nizsi-cene/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Dekl na motor co od 22. tydne nedavaj na TDi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 (editace) ja mam pojisteni proti kunam resp. poskozeni utokem zvirete (neplest se srazkou se zviretem)....tak sem zvedavej až kuničky zautocej na kabely hahahha Editováno: 18. Červenec 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Škoda Rapid údajně dostane i motor 1,6 MPI, zřejmě kvůli nižší ceně??? http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-dostane-i-motor-1-6-mpi-zrejme-kvuli-nizsi-cene/ Aby to nebylo "nenápadné" uklidnění viru vášně kolem průserů s 1,2 TSI, myšleno řetízkáči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.