Pawouk Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Nic zásadního, jenom drobnosti, které mohou otrávit majitele - viz silentblok uložení převodovky, voda ve dveřích, občas nějaké pazvuky... Jinak řečeno nic, co by se nedalo najít i na vozech jiných značek. Je jasné, že ty stížnosti jsou zde víc vidět - od toho tu přece forum je - postěžovat si a řešit problémy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 no jasně, hlavně Škodovek jezdí skoro ze všech segmentů aut u nás nejvíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Kdo se taky dočkal rapidů 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 vikyviky už máš konečně vyhlídnuté jiné auto? Toho Rapida je v tvém případě načase se zbavit, jinak budeš nešťastný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 tipuju to na nějakou Dacii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Ráno jsem v Praze potkal přepravník se čtyřma rapidama StylePlus v barvě bílé. Tak jestli je tady nějaký šťastný čekatel, tak se může těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Kdo se taky dočkal rapidů Ted byly nejake nove dodavky aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 bojler: Byla tam přiložená fotka rapidů pro Policii ČR Bohužel už není dostupná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebedak Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Já objednával 10.3.2014 , vyroben 15.5 , převzal 21.5. Rapid spaceback 1.2 tsi 77 kw, červena corida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinbart Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Tak to máš štěstí, já jsem auto (rapid spaceback) objednával v lednu (29.1.14) a auto nemám ještě zadáno ani do výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) tak to je prodejce kašpar a nebo tě prostě někým "důležitějším" pro něj odsunul... Rapid se nyní dodává za 2 - 3 měsíce max. Editováno: 26. Květen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 No, ono to není tak jednoduché jak to vypadá. Mohl to sice někde zapinknout, nezadat do systému(což pochybuju), ale taky třeba nemá "volnou" kvotu a jednoduše se to zpozdí.... A kecy, že byl někdo odsunut hraničí s něčím co raději nekomentuju. Každému jde o čísla, prodeje, čárky nebo na co si někdy hraje. Proto je takový komentář hoden označení spekulace nebo konspirace.... :kol-44: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) tak mi vysvětli, proč on auto ještě 5 měsíců nemá a vypadá to, že když to dopadne dobře, tak ho převezme za měsíc. Takže čeká půl roku. I kdyby neměl kvótu na standardní dodací termín, tak by to určitě dostal dříve než za půl roku. Já nevím o nikom, kdo by auto objednal po novém roce a čekal půl roku... Ať jsem vlezl do jakéhokoliv autosalonu, tak každej se smál dodání za 6 týdnů apod. ale do 3 měsíců to garantoval každý... Editováno: 26. Květen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Ty vole na Rapida se ceka uz dele nez na Bugati Veyron. Hold exkluzivni vuz :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) Ne tak exluzivní , jako dobře nastavená cenovka díky paketům Fresh. Editováno: 26. Květen 2014, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Tak to máš štěstí, já jsem auto (rapid spaceback) objednával v lednu (29.1.14) a auto nemám ještě zadáno ani do výroby... prosím tě, máš tam něco spešl za výbavu ? co ti řekl prodejce a kde jsi si to objednával ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinbart Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Moje výbava je style plus 1.2 TSI 77kw a nějaké drobnosti navíc (digi klima, el. ovládání oken, zadní repro, dekor white piano, MDI,...) Když jsem auto objednával, tak jsem se s prodejcem domluvil že auto bych si vyzvedl začátkem května (10.května). Ujišťoval mě že to je rozumná doba a že bude auto vyrobeno možná i dříve... Cca měsíc a půl před vyzvednutí mi prodejce oznámil, že společnost Škoda nestíhá vyrábět a že posunula čekací doby. Bohužel s tím nemůže nic dělat, poslal mi číslo komise a poradil mi poslat stížnost do Škodovky, to jsem po uplynutí datumu dodání udělal. Přišla mi odpověď, že nestíhají vyrábět a omlouvají se. Pro bližší informace že mám kontaktovat prodejce (trochu zamotanej kruh). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plesounek Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Tak to mě mrzí, že čekáš tak dlouho. Ja jsem objednával 1.dubna a již 8. května bylo auto na prodejně. Mám 1,2 TSI 77kW, Ambition plus (navíc cliamtronic, vyhřívané sedačky, tempomat, elektrika i vzadu, 4 repro) a čekačka pouze 5 týdnů mě samého překvapila. Myslím, že šlo o malý tlak prodejce, jinak to nevidím. Editováno: 27. Květen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) nicmene pokud uz uplynula doba resp interval doby dodani co mas na objednavce tak bys mel byt v lepsi pozici....pokud auto porad chces tak asi se vyplati jeste cekat a zkusit dostat od prodejce nebo skody nejaky bonusy navic... ale pokud si zmenil preference tak by ti meli vratit zalohu a muzes jit jinam pro neco jinyho Melo by to byt poruseni podminek z jejich strany (v tvem pripade ze strany prodejce ikdyz on za to třeba nemuze)... Pokud vím objednavka je zavazna a nikde nebylo napsano ze termin je predpokladany...proto je tam ten interval např. 8-16týdnů (ten jsem měl já)... Omluva je sice pekna ale dalsi tydny čekání navíc, to prece neco stoji...kupoval si to s tím ze auto bude v tu a tu dobu pripraveny, proto si platil zalohu, kteoru sis mohl dejme tomu do te doby dobře úročit....... Editováno: 27. Květen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 prosím tě, máš tam něco spešl za výbavu ? co ti řekl prodejce a kde jsi si to objednával ? je velky rozdil mezi liftbackem, liftbackem style plus, spacebackem a spacebackem style plus. prvni ok, druhy prodlouzene dodaci lhuty, treti podobne nebo horsi a nejhorsi je posledni z nich. mimochodem, v nemecku jsou pripady nevykryti osm nebo kolik mesicu starych objednavek na octaviu combi rs - liftback je pritom vcelku ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert_l Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Zdravim Mam zaujem si zaobsarat noveho rapida. Viete poradit, kt. varianta by bola vyhodnejsia - skoda bez starosti alebo klasika akontacia 50% a splatky ? V pripade operat. leasing by som mal zaujem odkupit auto. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 tak co autor tématu, pořád ještě na něco čeká ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Autora nech být, sem a ani jinam už nic nemůže napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 tak si to nakonec přeci jen vykoledoval, jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LišákŠpk Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Já jsem objednával 10. dubna a zítra odpoledne (12. června) si ho mám jít převzít. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.