JayFader Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Auto jsem koupil na original 17" alu kolech se sadou šroubů včetně pezpečnostních. Teď mám připravené nové zimní gumy na 16" plechu, ale přemýšlím, než to přehodím, jestli použít stávající sadu šroubů vč. bezpečnostních, nebo koupit šrouby nové. Poraďte mi prosím, jak to řešíte vy. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Pokud máš origo alu a origo plechy, tak tam jsou stejné dosedací plochy, což znamená, že je klidně použít můžeš. Já používám na léto i zimu stejné,včetně bezpečnostních. Samozřejmě můžeš si koupit druhou sadu šroubů, ale je to zbytečné. Navíc sada vyjde cca na 2.tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayFader Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 2000 Kč? Koukal jsem na ceny sice jen letmo, ale jeden šroub by měl stát kolem 20Kč, takže něco kolem 400Kč za sadu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayFader Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Tak jsem mrknul na ty kola. Jsou to nakonec 15" plechy Kfz 9165 6x15 a na nich bridgestone blizzak 195/65r15 91t. Nemáte s podoným plechem zkušenost? půjdou mi tam šrouby z kol Škoda Pegasus 17"? Nemám teď bohužel možnost to vyzkoušet. Rovnou bych případně koupil ještě jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 z origo alu, jdou šrouby na origo plech...tj. žádné další nesháněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.