VW-Tommik Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 čauves, prohledával jsem to tu a nenašel jsem odpoveď pro můj problém... řeším superba 06 po vykradení origo navi.. původne DX - B sehnal jsem DX - A... a mám problém s tím že to má origo sound systém DSS a z radia mi nejde zvuk... (maxidot a volant taky ne ale to se doladí káblama) zkoušel jsem nakódovat radio + zesík + gatewey (reset) a pořád nic.. jde to nějak zprovoznit nebo Ačková řada neumí komunikovat s DSS?? díky za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 máš zapojený 26-pin konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW-Tommik Vloženo 3. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 jo jo vše je zapojený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 čauves, prohledával jsem to tu a nenašel jsem odpoveď pro můj problém... řeším superba 06 po vykradení origo navi.. původne DX - B sehnal jsem DX - A... a mám problém s tím že to má origo sound systém DSS a z radia mi nejde zvuk... (maxidot a volant taky ne ale to se doladí káblama) zkoušel jsem nakódovat radio + zesík + gatewey (reset) a pořád nic.. jde to nějak zprovoznit nebo Ačková řada neumí komunikovat s DSS?? díky za každou radu... Ahoj muzu se Te jenom zeptat jak si to kodoval ? Mam podobny problem taky mi ukradli navi B a ted mam A multi. volant mi funguje i zvuk ale hrajou mi jenom predni repraky. Taky to mam s DSS.Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 radio na 00027 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) Ok, vyzkousim jako repraky mi vzadu hrajou ale strasne potichu a kdyz je prepnu jenom dozadu tak je skoro vubec neslysim. Tak snad to bude ono zatim diky. Jo a jeste mam problem s antenou od anteny na GPS. Porad mi hazi chybu zkrat na kostru koupil jsem novy konektor a zapojil a stejne to nejede. Nemusi se taky navigace nakodovat ? Editováno: 6. leden 2013, autor: RED_BULL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) Tak problem vyresen kod fungoval uz mi to zas hraje jak v kine :-) Mockrat dik Editováno: 6. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 s tou anténou může být vadný navigační modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.