hanesek Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Otec ztratil klíč od Fabie I . Jde imobilizér nakodovat na 1 klíč tak , aby ten ztracený nešel už použít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Da , stači znova sparovat ten zbyvajici s immo a je to ,ale pro sihr bych přidělal dalši nahradni . Ovšem pokud maš ve dveřich zamek tak se tim ztracenym do auta dostane každy, ale neodjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 3. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 jo o to mi jde , aby neodjel. k auto jsem dostal 2 tata stratil 1 tak už zbýva 1 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 no pro sihr bych vyměnil zamky a spinačku ,ale pokud mu to vystači tak proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 3. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 no dělá s ukrajincama tak pro jistotu aby mu stím neodjeli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 tak to je riziko , to bych ty zamky se spinačkou pro sihr važně vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Vyměn i zámky a budeš mít klid Jistota je jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 cawte chcem si kupit vyskakovaci kluc a neviem aku planzetku mi treba aby som nekupil zlu...v prilohe je sfoteny typ kluca aky mam teraz. Vie mi dakto poradit? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 No já myslím,že ůplně normální planžetu na vystřelovák. Nejlíp Fab. Nějaké číny se lámou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 este sa chcem spytat, aby som nemusel kupovat original central z vrakacu (zbytocne drahe), ale len obycajne univerzal, na nete som nasiel nieco take vid. link a ja sa chcem spytat ci sa to neda kupit iba ta skrinka bez alarmu, centralu a klucov, kluce mam original vyskakovacky http://www.auto-alarm.sk/product.php?id_product=377 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Podivej se tady http://levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/na-puvodni-dalkove-ovladani/?order_by=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.