Publikováno Listopad 11, 201212 r Zdravím, potřeboval bych poradit. Už jsem si zjistil, že servisní knížka lze běžně koupit, s tím bych problém neměl, ale jde nějakou oficiální cestou dodatečně doplnit servisní historii do oné knihy? Např. zjistit si, kam auto jezdilo do servisu a podle záznamů v servisu to dodatečně vyplnit? Díky moc P.S.: Mně osobně o ten cár papíru nejde, ale při prodeji auta v bazaru to neskutečně zvedá cenu.
Listopad 11, 201212 r Jestli si myslíš, že nějaký Karel Novák, který má dílnu někde v Horní Dolní doplňoval záznam o provedeném servisním úkonu centrálně podle VIN ve Škovce pak ano.
Listopad 11, 201212 r Autor Karla Nováka jsem zrovna na mysli neměl, ale autorizovaný "origo" servis by záznamy mít mohl nebo se mýlím?
Listopad 11, 201212 r pokud víš kde to auto bylo servisovaný, tak faktury tam musej archivovat. Něco 5 let něco údajně 10 let (musel bych se přeptat známí co dělá účetní v autoservisu co a konkrétně a jak dlouho). Ale faktury maj už jen kvůli finančáku. Jen jestli budou chtět hledat. Pokud je auto tvoje, tak máš fakturu doma a když s ní dojdeš, tak by to snad neměl bejt problém.
Listopad 12, 201212 r Ale jak to bude vypadat jedno a to semá razítko stejné písmo. Takhle jsem koupil Supa I v auto ESA vyplněná knížka kopmplet z Jarova stejnej podpis číslo razítka atd. a to auto tam v životě neservisovali . Seženou knižku na aukru, razítko si udělaj jaký chtěl a už vypňujou. To než tohle to radči bez servisky
Listopad 12, 201212 r Spajky, ja zas treba mam origo servisku z maleho servisu, razitko maji jen jedno porad stejne a technik, ktery to dela je tam uz 10 let taky stejny... ale zas se musi uznat, ze barva inkoustu razitka a propisky se lisi...
Listopad 12, 201212 r nj, tak to je pak jasny, to to nekdo jen nabusil a hotovo. jinak ja jsem treba tedko potreboval po ukradeni auta vytahnout udaje ze servisky, a v obou servisech, kde auto bylo tak mi rekli, ze to nemaji v dtb a ze bohuzel - peknej bordel v tom je tedko...
Listopad 12, 201212 r Autor Takze se serviskou je to vubec dost zajimavy,prodal jsem auto do AAA,nakonec proc ne,cenu dali nejlepsi,ale na milion procent jsem ho prodal bez servisky....a voila,za ani ne 5 dni je auto v nabidce s poznamkou-serviska ANO,to by me vazne zajimalo,jak to chlapci udelali...mne kvuli chybejici servisce uz vic nabidnout nemohli,jinak bych dostal lepsi cenu....pecka ;-)
Listopad 12, 201212 r Tak tam zavolej, nic za to nedáš. Aspoň si s nima popovídáš a oni budou vědět, že ne všichni jejich zákaznící jsou tupí chu*e. Anebo, máš kupní smlouvu? Je tam poznámka, že jim to prodáváš bez servisky? Pohroz jim nějakou kontrolou. Nevím, ČOI by to mohla řešit?
Listopad 14, 201212 r Jestli to jen nebude taková ta klasická praxe, jak tam přijedeš, projedeš si auto, líbí se ti, jsi pro něj rozhodnutej a pak se zeptáš na servisku... Chvíli ji hledají a pak přijdou s tím, že se spletli v popisku, že žádná není, ale že to auto je super, že se ti líbilo i bez servisky, nebo ať si tam vybereš z milionu jiných. A nebo mají jen takovou tu klasickou "servisní knížku", tedy cár papíru, kde je napsáno, že auto umyli. Ale je tam možné všechno, z našeho auta se tam stala "voňavka" po nekuřákovi a v zimě nejetá - tedy v jejich pojetí potahy na sedačkách, aby nebyla vidět propálená místa od cigaret a zimní kola, která si nechali pro sebe, aby to působilo, že v zimě nejezdilo a oni získali kola jako bonus.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.