Přejít na obsah

Blbne stahování oken, nastavení a vyhř. zrcátka, centrál

PKcz

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

chci se zeptat - na O1 mi blbnou řidičovi dveře - okna stahovat jdou, ale nejde první poloha ovladače, stáhnu ho až na druhou, kde mi někdy sjede celý a někdy se chová jako u první polohy, při vytahování podobně (konektory u tlačítek jsem taky čistil - nepomohlo). Pak mi vůbec nereaguje el zrcátko na řidičově straně, jak nastavení, tak vyhřejvání. Pokud přepnu ovladač pro pravou stranu, stejně se mi hejbe levá. U centrálu to zase dělá to, že dveře za řidičem musím zamykat a odemykat růčo, řidičovy odemknout jdou, ale nezamknou se. U těch zadních okno jde, jak nahoru, tak dolů, řidičovo taky, ale s tou výhradou co jsem psal.Při držení klíče v zámku okna taky reagují. Dveře jsem měl rozdělaný, koukali sme na porušení kabelů, čistili konektory, zkoušel jsem i přehodit ovladač na el. zrcátka ke kámošovi do auta, jestli není vadnej (není), ale nic nepomohlo.

Tady jsem taky hledal a píšete tu o komfortce. Mě v tuhle chvíli jde o to, jestli to podle vašich zkušeností, vypadá na to, že komfortka dosloužila (?). Kdyžtak bych rovnou sháněl jinou, než aby se v tom furt někdo hrabal.

Předem díky za rady.

Editováno: , autor: PKcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na 99% to bude RJ stahovania okien v soferovych dverach (hned vedla motora stahovania)...odporucam z nej odpojit konektor a skontrolovat ci nieje zatecena (moj pripad) a riesit co najskor, u mna to doslo az ku vyskratovaniu a roztaveniu kablov v danom konektore, po tomto nefunkcne zrkadla, nefunkcne otvaranie palivovej nadrze, nefunkcny central a to tak, ze som mal zamknute vsetky dvere safelockom (nemoznost otvorit ani zvnutra) okrem soferovych aj to len vdaka mechanickej vlozky zamku. Okrem RJ som musel menit aj komplet kabelaz, vyskratovalo to v konektore, do ktoreho ide cca 30 kablov. Udajne zatecenie tychto RJ je pri octaviach castym javom. Pri vymene treba pozerat na cip v RJ, nie vsetky su rovnake a nemusi potom dana RJ komunikovat.

Odkaz ke komentáři

JJ Jak píše Marek. Mozek a kontrola konektorů na něm. Totéž i v zadních dveřích. Jinak nastavování zrcátka např. u ročníku 2000 je přesně a správně tak jako píšeš. Pravá současně s levou naopak jen jedna. Může se stát že by byla špatná komfortka ,ale to jen zcela vyjímečně. Chyby napřed hledej ve dveřích , v mozku a v kabeláži.

Odkaz ke komentáři

Prosímtě rozeber to, zjisti jestli tam není jen mokro, nebo přece jen náhodou poškozená kabeláž A potom teprve něco sháněj a nakupuj. Pokud máš starší model O1 tedy do roku 2001 Tak mám nějaké mozky doma. Myslím LZ chybí. Když tak napiš který a domluvíme se jistě za rozumnou cenu.

Podle tvého ovládání zrcátka bych typoval, že máš ročník 2000. Tam zcela jistě nepatří jednotka s písmenem D na konci. To je třetí generace a model 2000 má generaci 2,5.

Odkaz ke komentáři

Do dveří jsem už koukal a poškozená kabeláž není. Konektory jsou pročištěný a tím to taky není. Zbejvá už jen ta jednotka. Mokro tam může bejt, protože mi těma dveřma teče na kobereček pod nohy. Rok mám 99. Budu řešit vodní clonu - někdo ji vyškub, ale chtěl jsem ji tam nalepit, až budu mít vyřešený dveře. Kouknu na to ještě jednou a zjistím i kterou tam mám.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...