Publikováno Listopad 19, 201212 r Řeším klepot nových originálních brzdových destiček.Klepnutí nastane po rozjetí na zpátečku a přišlapnutí pedálu brzdy. Vyměnil jsem už i pouzdra vodících třmenů a nic. Nové jsou i kotouče. Nestalo se vám tohle někomu????
Listopad 20, 201212 r A víš jistě, že to jsou destičky? Mám stejný problém a nepřišel jsem na to čím to je. Silentbloky motoru, převodovky a v ramenech mám vyměněné. Dále pak nové spodní čepy a čepy řízení (axiální táhla). Nevím kde už hledat dál....
Listopad 20, 201212 r Můžou to být destičk. Robert777 to píše správně Zkus dát jiné desky, které na sobě mají nalepenou tlumicí hmotu na ploše ,kde se dotýkají pístku a třměnu. http://www.hanza-autodily.cz/octavia-i-1u21u5/c-1192/ Stačí třeba Zimmerman. Ty neklepou. Jen si musíš vybrat jestli máš se signalizací opotřebení nebo bez. Nebo koupit bez signalizace a ze starých destiček použít konektor a propojit.
Listopad 20, 201212 r Tak to jsem překvapenej. Mám tam Ferodo Premier už po druhé, celkem na nich najeto 81tkm, 17 tkm na té stávající sadě a nikdy dřív to nedělalo. Kamarád ze servisu říkal, že snad už jedině homokinetický kloub tam může mlátit. Díky za info, zaměřím se na destičky.
Listopad 20, 201212 r Ferodo už není kvalita jako dřív. Kdysi je vyráběli ve Španělsku ale dnes už to dělají v Polsku.
Listopad 20, 201212 r No tak si to vyzkoušej jak je popsáno v prvním příspěvku pomocí brzdy a couvnutí.No a potom ručo po demontáži kola.
Listopad 20, 201212 r ...Nebo koupit bez signalizace a ze starých destiček použít konektor a propojit. Tak tohle mně zajímá jak chceš s destičky bez signalizace udělat destičku "signalizační".
Listopad 20, 201212 r Roman,tak nad týmto som taktiež rozmýšlal,ale prehadzoval som si to v hlave,aby som sem nenapísal nejakú blbosť....napadlo ma,že Pepa to myslí tak,že odcvakne ten samotný konektor zo starých doštičiek a pripojí ho na konektor kabeláže čo je na vozidle
Listopad 20, 201212 r Autor A víš jistě, že to jsou destičky? Mám stejný problém a nepřišel jsem na to čím to je. Silentbloky motoru, převodovky a v ramenech mám vyměněné. Dále pak nové spodní čepy a čepy řízení (axiální táhla). Nevím kde už hledat dál.... No vím to 100% že to jsou destičky,včera jsem přihnul ty plíšky a uvidíme co to bude dělat.Dnes to nekleplo ale včera po napnutí jednou ale méně , možná si to sedlo.No uvidím.
Listopad 20, 201212 r nasadil si ich správne??..lebo uchytenie vonkajšej a vnútornej platničky je rozdielne
Listopad 20, 201212 r Autor A víš jistě, že to jsou destičky? Mám stejný problém a nepřišel jsem na to čím to je. Silentbloky motoru, převodovky a v ramenech mám vyměněné. Dále pak nové spodní čepy a čepy řízení (axiální táhla). Nevím kde už hledat dál.... Zvedni auto a vem kladivo nebo nějakou palici a klepni po pneumatice,jak to bude rezonovat tak je to ono.Nejlíp kdybys měl druhého u sebe a ten zapáčí ten třmen a ty zas klepneš a jak bude ticho tak je to v tom. EDIT: nasadil si ich správne??..lebo uchytenie vonkajšej a vnútornej platničky je rozdielne Neboj nasadil dobře,nejsem kretén Upraveno Listopad 20, 201212 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Listopad 20, 201212 r to som nenapísal,to by som si nedovolil..len som sa pýtal,človek nikdy nevie...a nečerti sa
Listopad 20, 201212 r Autor Nečertím se neboj,nikdy jsem ty plíšky nepředepínal a v škodě mi řekne předepni. Upraveno Listopad 20, 201212 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Listopad 20, 201212 r Roman,tak nad týmto som taktiež rozmýšlal,ale prehadzoval som si to v hlave,aby som sem nenapísal nejakú blbosť....napadlo ma,že Pepa to myslí tak,že odcvakne ten samotný konektor zo starých doštičiek a pripojí ho na konektor kabeláže čo je na vozidle No nevím. Rád bych věděl jak to myslel. Nicméně "signalizační" mají v sobě drátek, který je vyveden na konektor. Destička bez signalizace žádný drátek vevnitř nemá, není ani konektor, není ani co připojovat.
Listopad 20, 201212 r však konektor odcvakne zo starých...jednoducho to "ošidiť" tým prepojením,aby mu nesvietila kontrolka....
Listopad 20, 201212 r Ano přesně tak. Samozřejmě se dá kodováním tato funkce zrušit, ale do konektorů by zbytečně valila nečistota. Jde v podstatě o to , že nekterý šetřílek chce koupit levnější desky bez kontroly bez ohledu na to že kontrolu na přístrojovce nebude mít. Takže jak píše Libero odcvakne ze starých destiček konektor, propojí tyto dráty a narazí do protikusu na autě . Samozřejmě že kontrolka nebude funkční.
Prosinec 12, 201212 r Ne, taky mi to klepne když zabrzdím při couvání. Zajímavé je, že mi třeba hned potom neklepne, když popojedu dopředu a zabrzdím znova. Ale neřeším to.
Prosinec 12, 201212 r Kdyby mně mělo jebnout z každé blbosti, tak tu už dávno nejsem. PS: A to při takové stavbě baráku je takových situací daleko víc, to mi věř. Klepající destičky jsou NAPROSTO NEPODSTATNÁ VĚC ! Upraveno Prosinec 12, 201212 r od Wojnar
Prosinec 12, 201212 r Autor Njn nestavím barák ale víš jak s něčím se drbeš a h..no tak mě zajímá příčina
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.