Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No já jsem na superba nainstaloval znaky se CITY. Jinak je opravdu lepší dátna SII rovné znaky, tzn. zadní ze CITY.

Dal jsem i nový znak na FII, na předek pasoval krásně. Bohužel zadní prolis na FII je menší než na SII a zde se již znak ze CITY nevejde.

Pro ty co si dávali na zadek FII nový znak, pasoval z RAPIDA?

Vloženo (editace)

No já jsem na superba nainstaloval znaky se CITY. Jinak je opravdu lepší dátna SII rovné znaky, tzn. zadní ze CITY.

Dal jsem i nový znak na FII, na předek pasoval krásně. Bohužel zadní prolis na FII je menší než na SII a zde se již znak ze CITY nevejde.

Pro ty co si dávali na zadek FII nový znak, pasoval z RAPIDA?

JJ i na octavii 2 to nepasuje do prolisu... Uz jsme to tu řešili.. prolis vypln do rovna oboustrannou paskou nebo pu lepidlem at to ma na čem držet a nebude problem.

Editováno: , autor: BiGGy
Vloženo

... se mi to nějak rozhodilo, takže znovu a lépe

Ahoj všichni, aby byl konec spekulacím ohledně pasování log, dal jsem si tu práci a připravil jsem pro vás přehled, kam všude bude možné na sto procent BEZ JAKÝCHKOLIV ÚPRAV použít nová černá loga místo starých zelených. Jedná o loga, která budou na karoserii na Fabiích a Roomsterech od 28.1.2013 viz. zprávy na netu.

starý znak 3U0.853.621B.MEL lze přímo zaměnit za nový 5J0.853.621.AUL a vyskytuje se VPŘEDU na těchto vozech: Fabia 2. gen a Roomster (obojí vč. facelift), Octavia 2. gen (včetně facelift), Superb 1. gen (vč. facelift), Yeti

starý znak 1U0.853.621C MEL lze přímo nahradit za nový 5J0.853.621A.MEL a vyskytuje se RŮZNĚ na těchto vozech: vpředu Fabia 1. gen, vzadu Fabia 1. gen. krátká a sedan ale NE combi (včetně facelift), vzadu Fabia 2. gen a Roomster (vč. facelift a combi), vpředu Felicia (včetně facelift), vpředu i vzadu Octavia 1. gen (vč. facelift a combi), vzadu Octavia 2.gen (včetně facelift a combi)

Tak snad to někomu usnadní výběr.

Vloženo (editace)

Kua chlapi použijte tu věc na krku, jeden to sem dá dvakrát a druhej to pro jistotu celý nacituje, jen tu s toho děláte mrdník, pro lidi co sem lezou z mobilu je to fakt laskomina. Sry, dávám Oznámit špatný příspěvek ale to se pořád nedá, modům s toho musí taky praskat :rolleyes: Jinak díky za foto ;)

Editováno: , autor: šulda
Vloženo

Este pridam detailnejsie foto :)

post-77237-0-74918400-1357384272_thumb.j post-77237-0-21690000-1357384280_thumb.j post-77237-0-98171100-1357384298_thumb.j post-77237-0-62819200-1357384305_thumb.j

Dopredu neni treba nic pouzivat, ziadnu pasku, staci odmastit a nalepit novy znak. Dozadu som pouzil nejaku nemecku ultra silnu obojstranku (zevraj silnejsia ako pattex 120kg :D ), dal som dve vrstvy na vyplnenie priehlbiny, nalepil znak a na noc ho podoprel doskou o dvere garaze, aby som ho pre istotu poriadne pritlacil (no myslim to nie je potreba).

BTW stare znaky isli dolu velmi lahko, netreba sa toho bat :kol-47:

Vloženo

jj,vypadá to dobře! :kol-47:

Ještě taková drobnost - mohl by, prosím, nějaký kompetentní člověk (moderátor) opravit - respektive doplnit písmenko - v názvu tohoto vlákna? Komlet na Komplet? :kol-28:

Vloženo

Kua chlapi použijte tu věc na krku, jeden to sem dá dvakrát a druhej to pro jistotu celý nacituje, jen tu s toho děláte mrdník, pro lidi co sem lezou z mobilu je to fakt laskomina. Sry, dávám Oznámit špatný příspěvek ale to se pořád nedá, modům s toho musí taky praskat :rolleyes: Jinak díky za foto ;)

Poslouchej Šuldo, co se ti nelíbí na mojem příspěvku?

Zatím se tu jenom řešilo jak naroubovat znak z Citigo a z Rapida na starší auta, ale ani jeden z těchto znaků není plnohodnotnou a rozměrově naprosto shodnou náhradou. Všechny fotky a doporučení co tu jsou, jsou znaky, které na auta sice "nějak" pasují, ale stoprocentní to není - to je vidět i z diskusí. Ty nové znaky zatím nikdo nemá (teda aspoň ne koupený), jsou sice objednané, ale na centrální sklad ND zatím nedorazily a ani cena znaku zatím není zveřejněna. Proto jsem si dal tu práci a plnohodntoné náhrady jsem dohledal zpětně na všechny auta, ať si lidi nedávají na auto to, co tam nepatří, nebo pod to časem zateče a stejně to odpadne. Navíc jsem podobný příspěvek s kompletním seznamem nenašel, takže určitě nikoho necituju. Jestli se ale opravdu mýlím a podobný soupis kompatibility na všechny auta tu je, tak dej vědět a příspěvek nechám smazat.

Vloženo

Myslím, že jde o to, že jsi mohl svůj původní "nepovedený" příspěvek z 00:13 editovat, a ne ho psát znovu za 7 minut. No a dorazil to Miral1 svou následnou zbytečnou citací...
Jinak si myslím, že to tady zatím nikdo takto nepopsal. Sám mám zájem o nové znaky na OII a podle Etky vím, že by měly být stejné, například jako právě na FII/R.

Vloženo

Mno pises tam aj o zadku OII a taky rozmer, ako je ta prihlbina (resp. ako je stary znak) sa nove znaky robit zrejme nebudu. No necham sa prekvapit :)

BTW suldo narazal na tu hatlaninu, co si pisal o post vyssie ;)

Vloženo

Kyselinko - to ale nevíš, dokud ten znak nebudeš mít v ruce. Rapid má jiné objednací číslo, než nový znak pro FII/R, tak si myslím, že by to mohlo vyjít. :kol-31:

Vloženo (editace)

Ano to mi je jasne, preto pisem, ze sa necham prekvapit ;)

BTW aj znak z Citiga ma ine cislo ako z Rapida a pritom rozmer je rovnaky, az na to zakrivenie :t

Editováno: , autor: Kyselinka
Vloženo

Poslouchej Šuldo, co se ti nelíbí na mojem příspěvku?

Zatím se tu jenom řešilo jak naroubovat znak z Citigo a z Rapida na starší auta, ale ani jeden z těchto znaků není plnohodnotnou a rozměrově naprosto shodnou náhradou. Všechny fotky a doporučení co tu jsou, jsou znaky, které na auta sice "nějak" pasují, ale stoprocentní to není - to je vidět i z diskusí. Ty nové znaky zatím nikdo nemá (teda aspoň ne koupený), jsou sice objednané, ale na centrální sklad ND zatím nedorazily a ani cena znaku zatím není zveřejněna. Proto jsem si dal tu práci a plnohodntoné náhrady jsem dohledal zpětně na všechny auta, ať si lidi nedávají na auto to, co tam nepatří, nebo pod to časem zateče a stejně to odpadne. Navíc jsem podobný příspěvek s kompletním seznamem nenašel, takže určitě nikoho necituju. Jestli se ale opravdu mýlím a podobný soupis kompatibility na všechny auta tu je, tak dej vědět a příspěvek nechám smazat.

Kdyby sis vsiml tak jsem tady daval odkaz stim ze skodovka bude delat nove znaky i na roomstera a fabii II takze zalezi jen čekat az budou v prodeji. :kol-47:

Vloženo

Ano, znaky maju samolepiacu pasku uz na sebe. To, ze je vypukly sa len zda, to robi fotka (macro), nie je o moc vypuklejsi ako ten povodny stary znak. Len je sam o sebe trosku hrubsi, koli tomu logu ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...