Pawlisko Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Nepovídej, fakt? Tak se podívej jak vypadá maska O2 bez znaku. Vidíš ty 2 dírky? Tak ty tam jsou přesně na to, aby ti to tam sedělo tak, jak má.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 No veru, dnes som pozeral zospodu kapoty a mam tam dve dierky, takze "sry, my bad". Uz to je davno, co som to lepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 hlavně, že jsme se shodli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Tak jsem zkoušel sundat logo z jednoho klíčku.. Ten plech s logem šel dolu hned, i když mám auto MR2008, kde už by na klíči neměl být šroubek, tak tam je, ale hlavně pod tím plechovým logem mi tam zůstal přilepenej ten plast a ten prostě nejde dolů ani náhodou... Takže tam nový logo těžko dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Tisoň Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Má někdo zkušenosti? Nejlépe na Fabii II. http://www.autodilyjimo.cz/znak-logo-emblem-skoda-87mm-nova-edice-p7974http://www.autodilyjimo.cz/znak-logo-emblem-skoda-78mm-nova-edice-p7975 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) Jiři: podle mě to bude samolepka -------------------------------------------- A ješte mám dotaz, jaké přední logo je lepší na O II před FC MR2009 Jestli z Rapidu nebo jaké prosím, Děkuji Editováno: 9. Květen 2014, autor: David46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Z Rapidu ne, je to tento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 nevie niekto tieto znaky alebo polotovary na klúče construct viz foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-enter Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Zdravim, nevíte někdo jak nejsnadněji sundat zadní nápis VRS? Vím, že je to jen nalepený, ale půjde to sundat snadno? Nepoškodím u toho lak?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Nahřát fénem, silonovým vlascem odříznout a zbytek odrolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-enter Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 OK děkuji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrubosik Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Včera jsem měnil přední znak za původní zelený Škoda, měl jsem ho už takový sešlý a nebylo třeba ani nahřejvat. Šlo to krásně podebrat šroubovákem a pak kolíčkem odlepovat. Fakt bacha na ten šroubovák, ať vám nesklouzne, jednou mi ujel a hned rejha v chromu. K té samolepící pásce co byla ze spodu originál jsem přidal ještě patex a doufám, že to fetky neodthnou, ikdyž ty se už snad zaměřují na nové černé znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Muze mi prosim nekdo napsat, na ktery modely presne pasuje znak: 5JA853621 a 5J0853621ADiky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Nenasel uz nekdo kde se da koupit znak do airbagu predface?? klidne i ten stary zeleny. mel jsem ho poksrabany tak jsem ho sundal a ouha nemuzu nikde najit kde bych koupil nahradni.. mam tu činskou nalepku ale ta tam vypada otresne protoze je to vypoukle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtecek35 Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Tak který přesný znak mám koupit na Škodu Octavia II combi facelift ?? Díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Tento: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-05-zadni-znak-combi-sedan-nove-logo-id:7947.eshop a http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-05-predni-znak-original-nove-logo-id:8035.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtecek35 Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 muze mi nekdo poradit co na Superb I (3U) predek zadek? je to spravne predni z Fabia II facelift 5J0 853 621 AUL (predek) a zadni ze Citigo 1ST853630AAUL (zadek)? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Proč se nezeptáš u Supů? Konkrétně se to řeší tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Kde se dá koupit ten silonový vlasec??? připravuju se na sundání starých znaků... na mojí masce co jsem měl rozbitou po nehodě jsem zkoušel ten šroubovák a kolíček a výsledek byl takový, že jsem praskl chrom... drželo to prostě jako prase, nakonec jsem ten znak až vylámal po kusech, takže teď na novej masce to nechci podělat, takže žádné páčení a ani na kufru ne... tudíž tedy ten vlasec, olepit páskou kolem znaků chrom a na kufru dveře a podříznout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Hlavně to napřed nahřívej fénem! Jde to pak výrazně lépe. Vlasec jsem použil rybářský (od bývalého kolegy), jeho parametry už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Přesně tak. Jestli máš někoho kdo rybaří, ať ti dá navazovací šnůru nebo vlasec. Pak jak říká Pawouk nahřát nebo počkat na léto a podříznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 čekat se nebude, zabavím doma fén, ještě že jsem koupil k Vánocům kvalitnější a hřeje jako fík ještě najít rybáře... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Tak to je slovo do pranice........ zabavit fén manželce, a jít do rybářských potřeb pro 1m navazovacího vlasce či vlasce. A nebo se jít projít k rybníku jestli ta, nějaký zoufalec netahá čudli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.