Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte hifisti. Chcem sa opýtať ako ste riešily nové káble do predných dverý, kadiaľ ste ich tam dostali. Je tam v A stĺpiku konektor a neviem či sa to dá okolo prepchať. Chcel by som to cez výkend zmáknuť tak každá rada dobrá.

Dikec všetkým

Vloženo

Měl jsem to rozebraný ve středu, v tom sloupku je nasazenej černej držák svorkovnic a svorkovnice. Z tvýho dotazu usuzuju, že chceš natáhnout nějaký nový asi silnější kabely. U těch svorkovnic v tom držáku není místo skoro žádný a okolo neni ani milimetr. Možná, kdyby jsi udělal díru do toho držáku, ale tam bude tak maximálně 5mm. Potom za tim držákem už je místa dost, i v průchodce do dveří. Nejlepší bude, když sundáš tu krycí manžetu a mrkneš se na to... -_-

Vloženo

Tak hovoríš že medzi tými svorkovnicami by sa dala vivrtať dierka, tých 5mm by mi stačilo. No jasné že silnejšie káble. Ako si to riešil ty maš pôvodné ?

Vloženo

No myslím, že s trochou snahy tam tu dírku uděláš, ale bude to piplačka..já mám kabely origo, jsem si dodělával zadní el. okna, proto jsem to měl rozebraný..nejhorší je vytáhnout ten držák s těma svorkovnicema z toho sloupku, doporučuju povolit omezovač dveří, i když já to udělal i bez toho.. ;)

Vloženo

somarina, nic nevrtaj, ak si pozries, tak nie vsetky piny su osadene v hnedom a modrom konektore... zober si ihlu pokial nemas vypichovaky a jeden z tych konektorov zrus, vyhod ho tym, ze prepinujes zopar kablikov do druheho konektora, samozrejme farbu na farbu ako to ma byt, pin po pine a zrazu mas miesta, ze tadial mozes tahat aj napajaci kabel na zosik keby si potreboval...

• o 2 týdny později...
Vloženo

No tak som to prepinoval. Netreba na to ihlu len malinký skrutkovč. Sú tam rozoberateľné svorkovnice. Ide to ako po masle ,ak je to už vonku z ,,A" stĺpika. Je to ako original a miesta habakuk.

otam dikec -_-

• o 4 týdny později...
Vloženo
No tak som to prepinoval. Netreba na to ihlu len malinký skrutkovč. Sú tam rozoberateľné svorkovnice. Ide to ako po masle ,ak je to už vonku z ,,A" stĺpika. Je to ako original a miesta habakuk.

otam dikec -_-

Daval si tam nejaku spojku, pre pripad keby si potreboval zvesit dvere? :unsure:

Dala by sa pouzit ta svorkovnica, ktoru si uvolnil ako spojka, alebo tie piny a kontakt by cely vyznam hrubsich kablov zrusili?

dik za info

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...