Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, bohužel jsem tu nenašel podobný problém tak zakládám nové téma. Když otevřu a nechám otevřené jakékoli dveře u mé fabky tak světlo uvnitř zhasne cca po 20 sekundách. Dřív mi světlo svítilo o dost dýl nevím přesně jak dlouho, ale o hodně. Možná k 10-ti minutám. Nevíte prosím někdo co by to mohlo být? Díky.

• Autor

Tak problém vyřešen, teď jsem zkoušel jinou baterii s tou je vše jako dřív. Takže zítra pro dovou baterku :kol-28:

Nechci zakládat nové téma tak to hodim sem. Chci se zeptat, jestli ve fábii jde udělat, že když vytáhnu klíček ze zapalování tak se rozsvítí interiérové světlo jako to má octávka?

Já to tak mám a nic sem nedodělával.

Pokud byl klíč v poloze 1, vrátím ho do nuly a vytáhnu, tak se svtlo rozsvítí. Samozřejmostí je stropní světlo přepnutá na "dveře". V poloze "svítí furt" to nepoznáš a ve vypnuto je prostě vypnutý :-)

Mě právě zajímá jestli musim dotahnou nějak drátek ke spínací skřínce páč už mě nebaví pokaždý, když hledám papíry z práce tak musim šahat po světle a nebo otevřít dveře... Nemáte někdo např nějaký schéma? dík

mne napr sa rozsvieti az po cca 7 sekundach....bola tu tema uz ze staci prekodovat ci ako ale s mojim cinskym kablom to neide :(((

• 2 týdny později...

Tak problém vyřešen, teď jsem zkoušel jinou baterii s tou je vše jako dřív. Takže zítra pro dovou baterku :kol-28:

A jakou jsi dal? Ta puvodní byla vadná? Mám ten stejný problém.

Mě právě zajímá jestli musim dotahnou nějak drátek ke spínací skřínce páč už mě nebaví pokaždý, když hledám papíry z práce tak musim šahat po světle a nebo otevřít dveře... Nemáte někdo např nějaký schéma? dík

Musíš mít správnou komfortní jednotku a mít to nakódované.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.