Přejít na obsah

Ako zistit ze vacka je vydreta ..


Lukas1450

Doporučené příspěvky

Bazycek: presne tak, nad temer kazdym prispevkem od lukase kroutim hlavou, protoze jsou to nekonstruktivni nesmysly hypochondra -vas neco zlobi? Jeje, ja to mam asi taky ! :)

doufejme,ze je takovy hnidopich jen co se auta tyka. Opravdu res jen veci, co se ti aktualne odporouci, nehledej nesmysly, uz jsem ti to parkrat napsal. Navic nevim co meles o platu. Pokud jsi nespokojenej, jednoduse zmen zamestnani, nikdo te nikde nedrzi, tak nemej takovy nesmyslny poznamky, i tady v cr dostanes par korun - viz. Kamarad security, dostava 47 kc na hodinu. Velka oprava zaboli kazdeho, nejen vykoristence ze slovenska jmenem lukas. Vse zalezi na tom jaky mas cile a s cim se spokojis (i co se prace tyce).

A prosim te, nerikej uz nikomu at neodpovida,kdyz to pises na forum. Kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor at uz tobe, ci autu. At uz pozitivni (odpoved v lepsim pripade) nebo negativni kritiku na tvoji hlavu. Jestli tu chces nekoho takoveho omezovat a bojis se nazoru na tvoje prispevky jde vse spravnou cestou, kde ty uz zacinas v hlave alespon malinko tusit, ze se ti zase rodi v hlave nesmysl. Verim, ze za rok dospejes k takove sebekritice, ze budes postovat jen prispevky ktere maji nejakou hodnotu a jeco opravdu resi.

Sorry za takovy maly OT, ale musel jsem te o to znovu poprosit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chlapci ja to dalej uz tu nebudem riesit .. brc.majkl a ze rozpravam o plate a atd.. tak odkial by mal clovek prostriedky na opravu a atd.. ale dobre ... ja som tu len povedal priklad ... pretoze ak sa pokazia vacky tak sa uz da dost polemizovat co vymenit vacky alebo rovno motor... aj ked to moze byt z kaluze do blata :) ale dobre ...  a co sa tika zamestnania .. na Slovensku si nemozes menit zamestnania .. ako u vas .... Slovak je rad ked ma aspon nejaku robotu aj ked za almuznu .. ale niet inych moznosti... a ohladom odpovedi ... pisal som tu komu sa tema nepaci alebo nevie odpovedat tak nepisem OFF topic... a nepisem neries blbosti nerob hento nerob tam to a atd... niekoho mozno zaujimaju take to "BLBE otazky" .. ... ak by sme boli na zraze ... a padla by taka to otazka normalne by si ochotne na to odpovedal a povedal by si samozrejme svoju skusenost alebo nazor ... takze ber tak ze forum je skoro ako stretnutie ... viac sa nechcem hadat ...  VICK : OK  :kol-47: ... a ak chce admin alebo moderator zamknut temu...  nech ju zamkne ... 

Editováno: , autor: Lukas1450
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná taky je lepší to auto neposlouchat tak důrazně a že sem tam něco málo klepe nebo drnčí kašlat na to. Pak se z Tebe stane schizofrenik, který jen poslouchá divné zvuky v autě a skončí to tak, že i ty normální přirozené zvuky se časem stanou slyšitelné jako nepřirozené. Po delším časem pak nutno vyhledat lékařskou pomoc :kol-44:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Je pravda ze by si každy měl uvědomit ze žádný 1 Superb není nejmladší a proto nevyhledávat každou kravinu co děla nejmenší zvuk . Starostlivost je dobra věc ale v omezeném množství jinak souhlasím s brc.majkl nikdo tu nikoho nekritizuje tohle je normální diskuze .:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte :),

Nedá mi to, abych se nezeptal :). Mam supa 2.5,120cku rv. 2006, najeto 160tkm, peclive obstaravanej, zadny narezy za studena.. Pročítám tady tohle téma, ale je opravdu nějaký příznak, který dáva prostě jistotu ve váčkách?

To, že mi v motorovém prostoru něco pravidelně cvaká resp. pocit, že to není asi dobře mám až teď po přečtení celé diskuze :)

Příznaky na chování auta žádné - žádný pokles výkonu, žádné nadstandartní vibrace. Spotřeba v normě, město 8,6 , dálka 5,7, někdy i o troškec míň.

Cvakání není kovové ani nijak hlasité v autě ho slyšet není a kolem auta, když si stoupnu k masce.. Je pravidelné, nejspíš se zrychluje s přidáním plynu.. Vychází z levé strany (prostor mezi motorem a milionem dalsich veci :D ), od kud těžko říct, všude se to odráží, řekl bych snad možná někde od řemenů, jak je alternátor popř. jak je krytka motoru a jsou tam hadičky přívodu paliva.. Jak dlouho auto takhle jezdí, to nevim, takové cvakání mam aji u benzínové octávky u 2.0i, tam je v motorovém prostoru toho podstatně méně a dostupnější :) - z toho jsem usuzoval, že je vše oka. Nevím k čemu bych zvuk přirovnal..

Není nějaká přesná definice cvakání od váčku, než jen cvakání? Od kud vychází, kovový zvuk? Pravidelný, nepravidelný?

Mechanik nejsem, o motorech vím základ, ale povrchově prohrabat se nebojím :)

Jen to nechci hrotit tak, že dojedu do autonovy s tím, že někde v motorovým prostoru něco cvaká :) to by tam na mě zírali jak na ...... :)

Editováno: , autor: Pajuslimbus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík Lukas ;) ..

Já jsem to dnes pozoroval a zjistil jsem, že to jde od čerpadla. Dle videa usuzuji, že je vážně potřeba mechanik, který má hodně zkušeností a solidní sluch, nicméně zvuk od čerpadla, který jsem řešil je jasně odlišný.

Ve chvíli volna ten zvuk nahraju a hodím ho sem.. myslím si, že tady s tím videem passata v rámci porovnání s normálem to bude k vyvrácení špatných dojmů sloužit dobře ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukáš - pěknej zvuk, nicméně se přidávám k vám - přede mi to stejně. Z toho důvodu už sem další videozáznam s chodem motoru asi cpát nebudu :) To cvakání na pravý straně od čerpadla je vlastně to co jsem chtěl porovnat. (Vidím, že je to v normě)

Zaznam už jsem teda nahrál do telefonu, jen jsem byl teď trošku časově vytíženej - zkoušky atd.. no prostě hustý.. Házet to sem už je asi zbytečný - pokud to tady nechcete zvrátit na nějakou zvukovou přehlídku :kol-29:



 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drizzy dakujem  a ja som zistil ze sa netreba bat tych 2.5 TDI... ono ako sa to uz pisalo treba menit olej,pravidelne  po 150 000 km by som ho uz menil nie kazdych 15 000 km ale kazdych 10 000 km ... a netrestat za studena ... a motor vydrzi vela... podla mna 500 000 km na 6 valec to musi byt hracka ... samozrejme ak je pravidelne on starane .. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2.5 TDI jsou skvele motory :) ano serou se vacky ale jinak je fajn tento motor  meli sme nejdrive v praci AUDI A6 2,5 TDI skvele auto (bylo ukradeno ) a pak v superbech :)) a zadnemu motoru nedela dobre ze hned po nastartovani mu reknes at maka a taha to do 4000 tis otacek . Chtel bych videt vas jak byste hned po ranu mazali  behat :D  20 km :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...