Davon Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Navím jak vy ,ale já si zítra jedu pro origo kožený sedačky No my ne, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Navím jak vy ,ale já si zítra jedu pro origo kožený sedačky No my ne, no Já kúži nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Tááááák obědnáno .Ale obědnával jsem to v neděli slečna v telefonu mě připadala trošku rozespalá poprvé mě odkázala až na pondělí ale pak jsme se domluvily tak pak ukáži výsledek!!! A kolik ze stojej tyhle er-esa v tomhle provedeni? Diky... toto vše mě přišlo na 4630,-Kč ale jako ja sem si dával ještě navíc obšití tou bílou nití. ale jinak vše je nasazeno sedí perfektně !! Trošku více to mohly dořešit s tím uchycením předního sedáku ...aby přeš ty plasty čuměly gumičky to je docela nic moc !! Pokud si s tím trošku pohrajete tak se dají i schovat musíte trošku ten plast pod sedačkou zaříznout . Nebojte není to vůbec vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Kdo by měl zájem o MAD potahy, jukněte do bazaru :-) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35451 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzek Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Nemáte náhodou někdo vzorník od MADu? Měl bych zájem o jejich potahy, ale příjde mi zbytečný si o něj psát, pokud ho už někdo z vás nepotřebuje, nebo by mi ho jenom půjčil (ústí nad orlicí, olomouc, popř. praha). díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 než tam psát tak tam zavolej je to rychlejší a nic to poslání nestoji a zbytečné to taky není ! nebo vyškov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Nevím, co je na tom pravdy, soused mi říkal , že jeho kámoš si nechával ty potahy šít na zakázku u toho MADu´takovým způsobem, že prej si pro ty sedadla přijeli a zase mu je pak dovezli přímo očalouněné. Nevím jak to vypadá, ale mám v plánu ho vyhledat a zkouknout to. Nevíte o tom někdo něco, že by to takhle šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 než tam psát tak tam zavolej je to rychlejší a nic to poslání nestoji a zbytečné to taky není ! nebo vyškov Co jsi myslel tím Vyškovem? Taky uvažuju, že si do budoucna ty potahy pořídím a jsem asi 5 km od Vyškova (myslím co je na Moravě) tak mě to zajímá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Co jsi myslel tím Vyškovem? Taky uvažuju, že si do budoucna ty potahy pořídím a jsem asi 5 km od Vyškova (myslím co je na Moravě) tak mě to zajímá? Tím Vyškovem jsem myslel to že by byla ta možnost si ten vzorník vzít !Jo a je to ten Vyškov na mor.popř.Icq320982954 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Nevím, co je na tom pravdy, soused mi říkal , že jeho kámoš si nechával ty potahy šít na zakázku u toho MADu´takovým způsobem, že prej si pro ty sedadla přijeli a zase mu je pak dovezli přímo očalouněné. Nevím jak to vypadá, ale mám v plánu ho vyhledat a zkouknout to. Nevíte o tom někdo něco, že by to takhle šlo? Ahoj. Ako sa už písalo, majú v zastúpenie asi v každejj autorizovanej predajni škoda. A pri objednávke to namontovali mechanici v príslušnej predajni. Aspoň v SR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 A ešte jedna otázka. Niektorí tu písali, že si kupovali aj látku na metráž, z dôvodu použitia na tapec dverí. Robil to už niekto z tej látky. Je na to vhodná? Ak áno, hoďte foto a postup. Ďík. P.S.: Moje MAD poťahy ešte len čakajú na založenie. Teraz je tu krutá zima, bola by to vražda montovať v takom počasí... :doh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 taky mam od nich a perfektni akorat hlavovky sou trochu vetsi,jak tu nekdo psal sou vam schopni precalounit cely intros tusim za 20tis,jinak jak tu nekdo psal ze mu gumicky u prednich sedadel lezou pres plasty ci co tak to asi nainstaloval me sedi vse jak ma cena 3600,- vsetne loketni operky,delaji origo calouneni skoda takze u nich sezenete veskere origo calouneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Tak tady mensi info od MAD Dobrý den, dakujem za email. Po zaslaní Vasej adresy vám posielam bezplatné vzorky textilných materialov. Platba je na zálohovú faktúru. Objednávky plníme do 5 dní formou balíka po prijatí platby na Vasu adresu. máme 4 cenové skupiny autopotahov. 1 skupina : 3273-, ck / ACTIVE, SENNA , F 1.... / 2 skupina : 4451,- ck / RS DESING, SUPERB / 3 skupina : 7438,- ck / automobilová syntetická koza v kombinácii s textilným materialom z 1 a 2 skupiny / 4 skupina : 9378,- ck DYNAMIC COLLECTION 5 skupina : 11305,- ck ALCANTARA + LEATHER LOOK 6 skupina : 12 495,- ALCANTARA IL + LEATHER LOOK ceny sú uvádzané s DPH pre 5 miestne vozidlá prajem pekný den Babíková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 A ešte jedna otázka. Niektorí tu písali, že si kupovali aj látku na metráž, z dôvodu použitia na tapec dverí. Robil to už niekto z tej látky. Je na to vhodná? Ak áno, hoďte foto a postup. Ďík. P.S.: Moje MAD poťahy ešte len čakajú na založenie. Teraz je tu krutá zima, bola by to vražda montovať v takom počasí... Záleží na konkrétní látce. Já mám RS Blue a ta je hrozná ! Pro aspoň nějakou možnost bylo nutné oddělit látku a molitan a i tak je hrozně pevná a netvárná. Čalounice byla "na prášky" a při detailním zkoumání to není 100% ono. Netuším, jak dělají origo tapecy RS, ale je to asi ta stejná látka a tak to prostě musí nějak jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Další info: CALUNENIE SEDADIEL LATKA + SYNTETICKA KOŽA 17118,- CK ALCANTRA + SYNTETICKA KOŽA 22656,- CK TAPACIR DVERI 4 KS - 5492,- KC CENY SU S DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Este som si tuto temu neprecital. Ale bratranec si u nich nechal robyt na OII tak som vam to odfotil mobilom. Inac tie potahy su naozaj kvalitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudaShadow Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tak dnes mi také dorazily potahy. Už jsou namontované, ale myslel jsem , že se z té montáže zblázdním. 3 hodiny práce, ale výsledek stojí za to. Zítra nafotím a dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosino Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zdar, co říkáte na tohle? čalounění sedaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudaShadow Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Tak tady jsou fota. bylo špatné počasí, tak omluvte kvalitu fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 No, a jak je to teda? Je to kůže , nebo koženka ? Co to je " syntetická kůže " ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Jinak teda musím říct, že se mi docela líbí. Sedí to fakt dobře , až na to místo u toho kolečka seřizování bederní opěrky, ale jinak to fakt docela dobře kopíruje tu sedačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Tak tady jsou fota. bylo špatné počasí, tak omluvte kvalitu fotek. Asi jediný potahy který za něco stojí Máš to pěkný. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 jj, jak neseženu ty RS v trochu solidním stavu, asi si tyto potahy taky pořídím, ale chtělo by na to sehnat aspoň ty prodloužené sedáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudaShadow Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 No, a jak je to teda? Je to kůže , nebo koženka ? Co to je " syntetická kůže " ? Koženka to není. Prý je to potahová kůže. Co jsem měl CRX, tak jsem měl vzadu prasklou koženou sedačku a byl to stejne matroš. Tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) Tak můžu dát pár fotek pro inspiraci z O II.. Editováno: 10. leden 2008, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.