Listopad 26, 200717 r Navím jak vy ,ale já si zítra jedu pro origo kožený sedačky No my ne, no Já kúži nerad
Listopad 26, 200717 r Tááááák obědnáno .Ale obědnával jsem to v neděli slečna v telefonu mě připadala trošku rozespalá poprvé mě odkázala až na pondělí ale pak jsme se domluvily tak pak ukáži výsledek!!! A kolik ze stojej tyhle er-esa v tomhle provedeni? Diky... toto vše mě přišlo na 4630,-Kč ale jako ja sem si dával ještě navíc obšití tou bílou nití. ale jinak vše je nasazeno sedí perfektně !! Trošku více to mohly dořešit s tím uchycením předního sedáku ...aby přeš ty plasty čuměly gumičky to je docela nic moc !! Pokud si s tím trošku pohrajete tak se dají i schovat musíte trošku ten plast pod sedačkou zaříznout . Nebojte není to vůbec vidět.
Prosinec 5, 200717 r Kdo by měl zájem o MAD potahy, jukněte do bazaru :-) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35451
Prosinec 5, 200717 r Nemáte náhodou někdo vzorník od MADu? Měl bych zájem o jejich potahy, ale příjde mi zbytečný si o něj psát, pokud ho už někdo z vás nepotřebuje, nebo by mi ho jenom půjčil (ústí nad orlicí, olomouc, popř. praha). díky
Prosinec 6, 200717 r než tam psát tak tam zavolej je to rychlejší a nic to poslání nestoji a zbytečné to taky není ! nebo vyškov
Prosinec 6, 200717 r Nevím, co je na tom pravdy, soused mi říkal , že jeho kámoš si nechával ty potahy šít na zakázku u toho MADu´takovým způsobem, že prej si pro ty sedadla přijeli a zase mu je pak dovezli přímo očalouněné. Nevím jak to vypadá, ale mám v plánu ho vyhledat a zkouknout to. Nevíte o tom někdo něco, že by to takhle šlo?
Prosinec 6, 200717 r než tam psát tak tam zavolej je to rychlejší a nic to poslání nestoji a zbytečné to taky není ! nebo vyškov Co jsi myslel tím Vyškovem? Taky uvažuju, že si do budoucna ty potahy pořídím a jsem asi 5 km od Vyškova (myslím co je na Moravě) tak mě to zajímá?
Prosinec 9, 200717 r Co jsi myslel tím Vyškovem? Taky uvažuju, že si do budoucna ty potahy pořídím a jsem asi 5 km od Vyškova (myslím co je na Moravě) tak mě to zajímá? Tím Vyškovem jsem myslel to že by byla ta možnost si ten vzorník vzít !Jo a je to ten Vyškov na mor.popř.Icq320982954
Prosinec 30, 200717 r Nevím, co je na tom pravdy, soused mi říkal , že jeho kámoš si nechával ty potahy šít na zakázku u toho MADu´takovým způsobem, že prej si pro ty sedadla přijeli a zase mu je pak dovezli přímo očalouněné. Nevím jak to vypadá, ale mám v plánu ho vyhledat a zkouknout to. Nevíte o tom někdo něco, že by to takhle šlo? Ahoj. Ako sa už písalo, majú v zastúpenie asi v každejj autorizovanej predajni škoda. A pri objednávke to namontovali mechanici v príslušnej predajni. Aspoň v SR.
Prosinec 30, 200717 r A ešte jedna otázka. Niektorí tu písali, že si kupovali aj látku na metráž, z dôvodu použitia na tapec dverí. Robil to už niekto z tej látky. Je na to vhodná? Ak áno, hoďte foto a postup. Ďík. P.S.: Moje MAD poťahy ešte len čakajú na založenie. Teraz je tu krutá zima, bola by to vražda montovať v takom počasí... :doh
Prosinec 31, 200717 r taky mam od nich a perfektni akorat hlavovky sou trochu vetsi,jak tu nekdo psal sou vam schopni precalounit cely intros tusim za 20tis,jinak jak tu nekdo psal ze mu gumicky u prednich sedadel lezou pres plasty ci co tak to asi nainstaloval me sedi vse jak ma cena 3600,- vsetne loketni operky,delaji origo calouneni skoda takze u nich sezenete veskere origo calouneni
Leden 4, 200817 r Tak tady mensi info od MAD Dobrý den, dakujem za email. Po zaslaní Vasej adresy vám posielam bezplatné vzorky textilných materialov. Platba je na zálohovú faktúru. Objednávky plníme do 5 dní formou balíka po prijatí platby na Vasu adresu. máme 4 cenové skupiny autopotahov. 1 skupina : 3273-, ck / ACTIVE, SENNA , F 1.... / 2 skupina : 4451,- ck / RS DESING, SUPERB / 3 skupina : 7438,- ck / automobilová syntetická koza v kombinácii s textilným materialom z 1 a 2 skupiny / 4 skupina : 9378,- ck DYNAMIC COLLECTION 5 skupina : 11305,- ck ALCANTARA + LEATHER LOOK 6 skupina : 12 495,- ALCANTARA IL + LEATHER LOOK ceny sú uvádzané s DPH pre 5 miestne vozidlá prajem pekný den Babíková
Leden 6, 200817 r A ešte jedna otázka. Niektorí tu písali, že si kupovali aj látku na metráž, z dôvodu použitia na tapec dverí. Robil to už niekto z tej látky. Je na to vhodná? Ak áno, hoďte foto a postup. Ďík. P.S.: Moje MAD poťahy ešte len čakajú na založenie. Teraz je tu krutá zima, bola by to vražda montovať v takom počasí... Záleží na konkrétní látce. Já mám RS Blue a ta je hrozná ! Pro aspoň nějakou možnost bylo nutné oddělit látku a molitan a i tak je hrozně pevná a netvárná. Čalounice byla "na prášky" a při detailním zkoumání to není 100% ono. Netuším, jak dělají origo tapecy RS, ale je to asi ta stejná látka a tak to prostě musí nějak jít.
Leden 6, 200817 r Další info: CALUNENIE SEDADIEL LATKA + SYNTETICKA KOŽA 17118,- CK ALCANTRA + SYNTETICKA KOŽA 22656,- CK TAPACIR DVERI 4 KS - 5492,- KC CENY SU S DPH
Leden 6, 200817 r Este som si tuto temu neprecital. Ale bratranec si u nich nechal robyt na OII tak som vam to odfotil mobilom. Inac tie potahy su naozaj kvalitka
Leden 8, 200817 r Tak dnes mi také dorazily potahy. Už jsou namontované, ale myslel jsem , že se z té montáže zblázdním. 3 hodiny práce, ale výsledek stojí za to. Zítra nafotím a dodám.
Leden 10, 200817 r Jinak teda musím říct, že se mi docela líbí. Sedí to fakt dobře , až na to místo u toho kolečka seřizování bederní opěrky, ale jinak to fakt docela dobře kopíruje tu sedačku.
Leden 10, 200817 r Tak tady jsou fota. bylo špatné počasí, tak omluvte kvalitu fotek. Asi jediný potahy který za něco stojí Máš to pěkný. :palec2:
Leden 10, 200817 r jj, jak neseženu ty RS v trochu solidním stavu, asi si tyto potahy taky pořídím, ale chtělo by na to sehnat aspoň ty prodloužené sedáky
Leden 10, 200817 r No, a jak je to teda? Je to kůže , nebo koženka ? Co to je " syntetická kůže " ? Koženka to není. Prý je to potahová kůže. Co jsem měl CRX, tak jsem měl vzadu prasklou koženou sedačku a byl to stejne matroš. Tak nevim.
Leden 10, 200817 r Tak můžu dát pár fotek pro inspiraci z O II.. Upraveno Leden 10, 200817 r od Jirik.DC
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.