Publikováno Prosinec 8, 201212 r Ahojte. Pokazilo se mi tlačítko na zamykání a odemykání auta na středovém panelu v O2. Tlačítko někdy funguje ale musí se na něho moc tlačit a mám strach že ho jednou protlačím až dovnitř středového panelu. Zamykání funguje ok ale odemykání fakt blbne. Máme nastaveno automatické zamykání po rozjezdu vozu kvůli bezpečnosti (manželka no ) Nejde ho vytlačit dolů a vymenit abych nemusel demontovat cely jumbo box?
Únor 3, 201312 r no tak prave vcera som zatlacil presne toto tlacitko dovnutra a uz aj som mal hlavu v smutku.... ale nakoniec som si poradil... vybral som zapalovac a cez ten otvor som krasne vybral toto tlacitko kable dociahli presne ... vycistil som ho od prachu a bolo ho tam dost a opat vsetko funguje ako ma.... a hlavne som usetril euricka za novy vypinac.... mozno by visiel na pekne peniazky keby v servise demontovali celu opierku atd atd... a apropo som pedant na auto stale ho mam cistucke a neveril som kolko prachu nalepeho tam bolo.... ono to totizto nieje vidiet pod ten panel ze?
Listopad 21, 20195 r tak už někdo toto vyřešil, dneska jsem ho silou zatlačil do vnitř a obávám se nejhoršího, že jsem polámal ty očka v tunelu které ho drží. jak mám vytáhnout zapalovač abych něco nezk..l
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.