Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Dobrý den,nesetkal se s tím někdo? Fabia r.v. 2008 1.2HTP 12v kombik. Když přejedu trosičku větší nerovnost tak ze zadu hrozna rána, jako kov na kov. 5 Dveře všechno seřízené správně,ty nebouchají. Rezerva a zvedák,taktéž vyzkoušeno, že jsem jej vytáhl a stejně pořád se to projevuje. Začlo to v zimě teďka. Nevíte někdo co by to mohlo být ? Nesetkal se s tím někdo? A ještě mi začlo tou zimou když nastartuji jakoby vrzat větrák na 1čku. Po chvilce to přestane. Děla to jen když je -5 a víc. ( př. -10) A abych nemusel zakládat víc témat...tak.... Ještě mi něco divně lupe v levém sloupku u řidiče uprostřed auta..jde to z toho sloupku...také nemůžu přijít na to, co to může být. Moc děkuji za rady a zkušenosti a vaše odpovědi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Takze vetrak mi piska uz pet let , proste to prituhlo , a s tim klepanim , kolik mas najeto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Takže ten větrák prostě jen tou tuhou zimou. Dobře, děkuji. A mám najeto 86tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 A menil jsi uz na zadni naprave takove ty gumove dorazy ? Tedka si nevspomenu jak se to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 jozzi asi myslel toto http://www.cc-autodily.cz/pruzina-pridavna-zadni-3_3?brand=SKODA&model=FABIA 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Diky to vis pri praci mi to moc nemysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Nene, nic sem tam ještě neměnil. Kde to vůbec najdu ? :-) u té nápravy. To mě vůbec nenapadlo,že by to mohlo být něco takového. Kde to najdu? A zjistím sám,zda je to špatné? A k tomu sloupku? Nevíte? Je to zvuk,lupání,jako když se pohne celá kastla auta a v tom místě jediném to zalupe.Jakoby se to tam lámalo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Nahore nad tlumicem myslim , ja to menil pri 50tis to vis polske tankodromy Ktery sloupek ? A,B ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 červená šípka → doraz (býva utrhnutý) modrá šípka → plastová krytka spadne dolu a búcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Sloupek hned vedle řidiče,který je mezi dveřmi předními a zadními :-) Aha, tak na ty dorazy kouknu a případně je rovnou pak nechám vyměnit. To mě vůbec nenapadlo.. toto :-) Snad to bude tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Libero1071 - super foto,děkuji. Tak to je paráda. Hned jedu do servisu a nechám to vyměnit. Je fakt,že ten plast mám nějaký volný,ale nevšiml sem si tam toho gumového dorazu vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Libero lip bych to nevysvetlil bral bych takovy komplet s kotoucema Co se tyce toho sloupku me tam lupal ten plast ale to jen ted jak jsme meli -17 jinak klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 tak tak...skúsiť zhodiť to obloženie toho stĺpika a vyskúšať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 No mě to v tom lupalo, i když bylo třeba +15. Tak nevím,dá se to nějak vyřešit? Kdyby to dělalo jen v zimě, tak to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Libero a jozzi - fakt díky moc,super rady. Hned jak dojdu domů z práce, mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 A když to budu měnit,musím objednat i ten plast ? Nebo jen ten doraz gumový? Asi jen ten doraz že? Ten plast se dá normálně použít nadále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 presne tak,stačí len doraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Mas recht , a neni to ani takova palka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Super,hned objednávám :-) A uvidím,doufám že to bude tím,nejde mi teď o to,že bych za to vyhodil ty peníze,to vůůbec,je to zadarmo skoro. Ale jde mi o to,abych tam měl ticho a nebouchalo to Ještě musím pořešit, dát mezi zadní sedačku a stěnu,o kterou se to opírá nějakou gumu,protože mi vrže při jízdě.. No jo no mám rád hold v autě ticho, i když je fakt,že mi v té fabce furt něco lehce rezonuje,nebo se třepe. To prostě asi lepší nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 najprv kukni či sú poškodené,potom objednávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 To je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/211/dsc0497j.jpg/ Prosím,zde je fotka,jak zjistit,zda jsou ty gumové dorazy vpohodě? Je to nějak poznat z fotky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 utrhnutý nie je,ale chyť ten doraz rukou a zatlač ho hore až nadoraz do tej hliníkovej časti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 kruci byl jsi ryhlejši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 To sem tak měl celou dobu. Ja jsem ho vytahl dolů. Takže tím to boucháni není :-( takže ještě nějaké nápady ? Byl bych rád,kdybych to nějak vyřešil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.