Růža Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Tak už je objednáno, začátkem dubna k vyzvednutí nová Octavia 1,4TSI ve výbavě Ambition + pár doplňků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 taky jsem o OIII uvažoval (1,8 TSI, Elegance), ale počkám si na toto: http://www.autoforum.cz/predstaveni/volkswagen-golf-cc-2015-mensi-cc-se-rysuje-po-krku-ma-jit-mercedesu-cla/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Nema nekdo relevntni informaci kdy prijde 1.4Tsi s DSG ??? v katalogu OIII v sekci specifikace je u tohoto motoru DSG uvedena.Skodovka mlci, nebo odpovi, ze na tuto otazku v soucasne dobe nema odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 bicista: 22KT/13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 (editace) Ta škodovka mi opravdu hejbe zluci !!! mel sem nakonfigurovany vuz, ktery predlozim behem 14 dni sefovi. Lizam firemni rozpocet opravdu na halir a ty kreteni zpoplatnili Bilou barvu za cenu 4000,-Kvuli nim budu neco z vybavy vyhodit. Asi to odnese radio Bolero. ( Priplacet za bilou to fakt muze vymyslet jen Skoda. Editováno: 3. Březen 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 (editace) Njn, bila ted docela leti, a to co leti je holt potreba zdrazit. Tento princip se uci v ekonomii pro stredni skoly. Kdysi byla za priplatek zase pro zmenu cervena. Editováno: 3. Březen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Ta škodovka mi opravdu hejbe zluci !!! mel sem nakonfigurovany vuz, ktery predlozim behem 14 dni sefovi. Lizam firemni rozpocet opravdu na halir a ty kreteni zpoplatnili Bilou barvu za cenu 4000,- Kvuli nim budu neco z vybavy vyhodit. Asi to odnese radio Bolero. ( Priplacet za bilou to fakt muze vymyslet jen Skoda. Mě nejde 3D konfik ale ve 2D je bílá bez příplatku! Dnes zkoušeno. http://cc.skoda-auto.com/cze/pages/step3.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 JJ vim, v konfiguratoru to nebezi, ale v PDF ceniku to je. Jinak v patek prej skoncilo Pakety Plus pro prvnich 1000ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Njn, bila ted docela leti, a to co leti je holt potreba zdrazit. Tento princip se uci v ekonomii pro stredni skoly. Kdysi byla za priplatek zase pro zmenu cervena. Je to smutný , ale i za tu červenou se připlácí - bez příplatku je jediná barva - Modrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) Kdyby to byla jen cena v ceniku, tak mi to nevadi, kdyby stratovaci cena jekoby tim zustala stejna, ale oni to uz tak drahe auto zdrazili.Pak mi vadi, ze treba chromo paket u elegance neni v zakladu. bez nej by to auto nemelo vubec sjet z linky. Editováno: 10. Březen 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 já jsem neplánovaně udělal na rychlo taky změnu (viz avatar) a součet slev a bonusů od importéra a prodejce činil 175 000,-Kč (z poněkud vyšší startovací ceny, ovšem). A z nějakého neznámého důvodu, naprosto totožné auto stojí v Německu ještě o 200 litrů víc, než dle ceníků tady. Takže vše je relativní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Gratuluju, dobré rozhodnutí. v Německu budou časem asi taky korigovat ceny, nějak jim obchody zamrzají a letos se moc nedaří koncernu VW. Takže se uvidí co ukáže budoucnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tak vozidlo je již u prodejce 1.4 TSI Elegance, stříbrná, paket plus, 18" Golus, sportovní podvozek, tříramenný volant. Předání příští středu! Foto ihned po převzetí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Tak jsme se taky zbláznili! První sobotu v dubnu si jedeme pro bílou krasavici 2,0TDI Elegance plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Sanek81: Kdy si objednaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Není to fungl,jde o předváděčku,k odběru je od 1.dubna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Není to fungl,jde o předváděčku,k odběru je od 1.dubna! Kolik Ti dali slevu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Kolik Ti dali slevu? cca 73tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Po dvoudenní testovací jízdě s 1,6TDI elegance jsem zklamán a nákup zatím odkládám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Jak to?Tak ta 1.6 tdi neni žadny divoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Sanek81: o nove si nepremyslel? Sleva 70tis. se da domluvit i na novem aute. U predvadeciho modelu dostava motor hned odzacatku naprdel .. resp. zadne zajeti motoru Robik5: kvuli cemu jsi zklaman? Ted jsem mel taky na 2 dny 1.6 TDI.. motorove to neni ono, proto kupuju 1.4 TSI. Jinak az na par drobnosti jsem s autem spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 (editace) 1.6TDI v OIII musí jel o chlup líp než v OII, auto je lehčí takže nechápu proč si stěžujete.. edit: muj 1000x příspěvek o ničem Editováno: 27. Březen 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Je fakt že někteři jezdi s těma předvaděčkama jak by to ukradli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 to auto nemá najeto ještě ani 2500km,nebojím se toho,že by byla zrasovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The2ace Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak dlouho jste čekali na dodání. Já jsem objednával 1.3. a před týdnem mi oznámili že je výroba zaplánovana na 13. kt, což je tenhle týden. Nevíte orientačně jaká časový úsek mezi výrobou a dodáním do prodejny? objednával jsem přímo v Zák. centru MB, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.