Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nema nekdo relevntni informaci kdy prijde 1.4Tsi s DSG ??? v katalogu OIII v sekci specifikace je u tohoto motoru DSG uvedena.
Skodovka mlci, nebo odpovi, ze na tuto otazku v soucasne dobe nema odpoved.

Vloženo (editace)

Ta škodovka mi opravdu hejbe zluci !!! mel sem nakonfigurovany vuz, ktery predlozim behem 14 dni sefovi. Lizam firemni rozpocet opravdu na halir a ty kreteni zpoplatnili Bilou barvu za cenu 4000,-
Kvuli nim budu neco z vybavy vyhodit.  Asi to odnese radio Bolero.  :((  Priplacet za bilou to fakt muze vymyslet jen Skoda.

Editováno: , autor: bicista
Vloženo (editace)

Njn, bila ted docela leti, a to co leti  je holt potreba zdrazit. Tento princip se uci v ekonomii pro stredni skoly. :) Kdysi byla za priplatek zase pro zmenu cervena.

Editováno: , autor: mike_k
Vloženo

Ta škodovka mi opravdu hejbe zluci !!! mel sem nakonfigurovany vuz, ktery predlozim behem 14 dni sefovi. Lizam firemni rozpocet opravdu na halir a ty kreteni zpoplatnili Bilou barvu za cenu 4000,-

Kvuli nim budu neco z vybavy vyhodit.  Asi to odnese radio Bolero.  :((  Priplacet za bilou to fakt muze vymyslet jen Skoda.

Mě nejde 3D konfik ale ve 2D je bílá bez příplatku! Dnes zkoušeno.

http://cc.skoda-auto.com/cze/pages/step3.aspx

Vloženo

Njn, bila ted docela leti, a to co leti  je holt potreba zdrazit. Tento princip se uci v ekonomii pro stredni skoly. :) Kdysi byla za priplatek zase pro zmenu cervena.

Je to smutný , ale i za tu červenou se připlácí - bez příplatku je jediná barva - Modrá

Vloženo (editace)

Kdyby to byla jen cena v ceniku, tak mi to nevadi, kdyby stratovaci cena jekoby tim zustala stejna, ale oni to uz tak drahe auto zdrazili.

Pak mi vadi, ze treba chromo paket u elegance neni v zakladu. bez nej by to auto nemelo vubec sjet z linky.

Editováno: , autor: bicista
Vloženo

já jsem neplánovaně udělal na rychlo taky změnu (viz avatar) a součet slev a bonusů od importéra a prodejce činil 175 000,-Kč (z poněkud vyšší startovací ceny, ovšem). A z nějakého neznámého důvodu, naprosto totožné auto stojí v Německu ještě o 200 litrů víc, než dle ceníků tady. Takže vše je relativní. 

Vloženo

Tak vozidlo je již u prodejce 1.4 TSI Elegance, stříbrná, paket plus, 18" Golus, sportovní podvozek, tříramenný volant. Předání příští středu! Foto ihned po převzetí. :kol-47:

Vloženo
Sanek81: o nove si nepremyslel? Sleva 70tis. se da domluvit i na novem aute. U predvadeciho modelu dostava motor hned odzacatku naprdel .. resp. zadne zajeti motoru :(

Robik5: kvuli cemu jsi zklaman? Ted jsem mel taky na 2 dny 1.6 TDI.. motorove to neni ono, proto kupuju 1.4 TSI. Jinak az na par drobnosti jsem s autem spokojeny ;)
Vloženo (editace)

1.6TDI v OIII musí jel o chlup líp než v OII, auto je lehčí takže nechápu proč si stěžujete..

edit: muj 1000x příspěvek o ničem :kol-46:

Editováno: , autor: Hurikan88
Vloženo

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak dlouho jste čekali na dodání. Já jsem objednával 1.3. a před týdnem mi oznámili že je výroba zaplánovana na 13. kt, což je tenhle týden. Nevíte orientačně jaká časový úsek mezi výrobou a dodáním do prodejny? :) objednával jsem přímo v Zák. centru MB, díky :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...