Přejít na obsah

Škoda Polar


schimmer

Doporučené příspěvky

"Úspěch yetiho povzbudil mladoboleslavskou automobilku k rozšiřování nabídky o další SUV a crossovery. Už rok je oficiální, že Škoda pracuje na velkém SUV, francouzský automagazín Automobile-magazine přidává nové informace o dalším chystaném lehce terénním modelu, který má být menší než yeti"

http://auto.idnes.cz/skoda-polar-male-suv-0l0-/ak_aktual.aspx?c=A121203_144319_ak_aktual_fdv

post-19833-0-78682300-1356017430_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. co pořád všichni na těch SUV a crossoverech mají? Zvláště ty malé paskvily nejsou k ničemu, je to drahé a vypadá to blbě. Pro mě je rozměrovým minimem Tiguan / Q5 / Yeti a už tato malá auta nevypadají v té robustní karoserii nic moc.. :kol-32:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No akorát jsem z toho trošku zmatenej. Téměř všichni se shodují, že přijde velké SUV. Ale pokud jde o menší než Yeti, tak část médii trvdí, že Polar nebude sourozenec Taigunu a že přijdou dvě malá SUV. Jedno jako sourozenec Taigunu a jedno (Polar) mezi Taigunem a Yetim. Zatímco zbytek medií tvrdí, že bude jen jedno malé SUV o velikosti Taigunu. Má někdo lepší info?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velké by mělo přijít 2014 v druhé polovině roku. Malé "SUV" už tuším bylo dokonce oznámeno, nebo aspoň komentováno, že se o něm uvažuje. Výroba derivátů v barvách VW, Seatu i Škody je podle mě docela logická.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Na Fabii měl být původní Yeti. Jinak si nemyslím, že by Škoda mohla uspět se třemi novými (a celkově čtyřmi) SUV. Přeci jenom SUV segment není příliš velký a ani po něm není taková poptávka. Dopadne to jako u malých MPV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ci Polar=Snowman. Ak nie tak sorry.

Ale Snowman co je interne oznacenie projektu SUV vacsieho ako Yeti bude postaveny na platforme MQB. Kodove oznacenie je SK376 a pravdepodobne sa bude robit v kooperaci so Seatom. Este nie je jasne ci to bude ako v pripade Rapidu alebo to budu viac menej samostatne modely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...