Mokros Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Zdravím pánové Mám takový problém, v létě jsem na mé Octě měnil čepy řízení, všiml jsem si jak jsem měl sundaný starý čep tak jsem s tou levou tyčí hýbal v kloubu dokola oproti té pravé s tou jsem nehnul, známý mi poradil že to mám vyměnit že se to údajně hýbat nesmí má to pevně držet v tom pouzdru, a 2 dny zpátky mi začalo něco třískat na levé straně u kola, stočím volant doprava a jak se prudce rozjedu tak tam něco střelí myslíte si že to může být ono je to vlastně schované v manžetě dneska jsem měl sundané kolo a zkoušel jsem u manžety rukou nějaký pohyb a lítalo to tam jak v másle bude to ono potřebuji radu moc díky Koupil jsem novou a s tou nehnu takže to musí asi být pevné zřejmě to je v tom pouzdře vyjeté že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 22. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Zde přikládám foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Jo jo, musí to tam být pevné, žádná vůle. Dokonce i tu tyč v tom čepu otočit je v rukách docela fuška, když je nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.