Publikováno Prosinec 29, 201212 r Zdravím, za kolik se orientačně dá vyměnit spojka? (autorizák/garažník). Měnil jste ji už někdo? Kámoš má najeto (real) 270tis a už mu zabírá dost nahoře, kolik ještě cca vydrží? Má vůbec tenhle superb dvouhmotu nebo jednohmotu (setrvák)? Je ho třeba měnit se spojkou?
Prosinec 29, 201212 r určitě bych při výměně spojky měnil komplet sadu.Ať si říká kdo chce co chce.A počítám že sada výjde tak na cca 15000kč.Může být i méně,ale píšu nejčastěji se vyskytující cenu
Leden 23, 201312 r Dvouhmota je. Měnil jsem ji sám. Cena i se šrouby na setrvák byla myslím 17000. LUK.
Únor 26, 201312 r Autor Jinak kdyz ta spojka zabira nahore, neda se to nejak seridit aby to bylo trochu niz?
Únor 26, 201312 r Nenešteluješ, a když už se spojka dělá, tak komplet i s dvouhmotou. Jinak jsem viděl auta, u kterých se měnila spojka mezi 200-300tis, takže 270tis je adekvátní. U nás komplet spojka vč.matroše a práce kolem 18tis Kč
Únor 28, 201312 r Já ji dělal bez setrváku, jelikož nebyly v tu dobu prachy. Jinak spojka samotná mě stála 3500,- u 1.9tdi (LUK). Upraveno Únor 28, 201312 r od Phate
Leden 17, 201411 r Ahoj vsem, prosim o vasi zkusenost. Rad bych nechal vymenit spojku vcetne setrvaku, prevodovka manual,rv. 2005 , doporucite nejaky vas servis? Nejlepe Brno, pripadne i Praha. Diky Upraveno Leden 17, 201411 r od sir_richard
Leden 17, 201411 r taky budu měnit, spojkovou sadu už mám doma asi 2 měsíce, ale pak mi moji mechoši řekli, že mi to bez setrváku neviměněj, takže už je na cestě setrvák a bude se to dělat během ledna či února, ale kolik by stála práce nedovedu říct jelikož jsou to dobří známí a za práci moc neplatim, jen tak aby se neřeklo
Leden 17, 201411 r naštěstí jo, když mi to pak vysvětlil, tak jsem jim dal za pravdu a řek si, že to bude lepší udělat komplet
Červenec 1, 201411 r Právě, že jsem dnes slyšel taky poprvé, ale někde na severu prej repasujou turba a spojky . Zítra mi dá mechoš vědět na kolik by to vyšlo...
Červenec 2, 201411 r Tak to dej vědět. Ani tak nejde o lamelu a ložisko, to jsou korunové položky. Spíš setrvák je darda
Červenec 2, 201411 r Tak nic, prej ten dodavatel repasů spojek začal být nespolehlivej a nekvalitní, takže ta firma dělá už jen turba. Něco o repasech dvouhmoty je na netu, ale tam nezjistím, kdo a jak je kvalitní, takže asi bude holt větší investice
Červenec 2, 201411 r Je to blbý no. Někdy se směju, jak jsou díly levné a jindy zase čumím jako p..ča z křoví, jak je to drahý jako ku..va. To je případ dvouhmoty... Přitom jsou to dva kusy železa spojené gumou Upraveno Červenec 2, 201411 r od SUP1
Červenec 6, 201411 r To jo, hlavně na "blbou" 1.9 se dá komplet RepSET DMF o dost levněji. Asi jich vyrobí víc a cena letí dolů...
Červenec 19, 201411 r Takže spojka a brzdy se zadními tlumiči vyměněno cca 33 papírů,investice v normě, ještě se mnou holt pár let odjezdí, než ho možná nahradí SII 3.6 4*4
Červenec 20, 201411 r Ranec neranec, chci se vozit v supovi, tak musím platit. Je to zatím nejlepší auto, co jsem kdy měl. Spojka prokluzovala a smrděla víc a víc, brzdy, tlumiče jsou normální provozní věci, jedu na dovču do Chorvatska a chci mít jistotu, že dojedu v cajku
Květen 15, 201510 r Chlapi teď jsem měnil spojku a mechoš mi říkal že by mohla pasovat jednohmota z Golfa VR6 nevíte o tom někdo něco? Upraveno Květen 15, 201510 r od Kuldas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.