Josako Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 (editace) Zdravím, je v pořádku, aby tento motor byl uložen takto "nakřivo" (viz foto)? Ptám se proto, že v rámci záruky se přetěsňovali úniky oleje a motor s převodovkou byl dle servisu venku. Bohužel předtím jsem si nevšiml jestli je motor uložen rovně či takto. Děkuji Vám za info. Editováno: 6. leden 2013, autor: Josako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 no to mi teda v pořádku nepřijde, tipnul bych si špatně uložené na silentblocích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 mi přijde podle obrázku, že tam máš nějak moc chladící kapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josako Vloženo 5. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2013 jj kapalina je nad ryskou max, před opravou byla samozřejmě mezi ryskami, no což autorizovaný servis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 tak šup s tím zpátky do toho servisu, ať to všechno dají do cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josako Vloženo 5. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2013 to je samozřejmě v plánu, ale potřebuju vědet zda ten motor je ok či ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 zítra budeš mít hafo odpovědí, až to překontrolujeme ve svých garážích, takže vyděržať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 K tý chladící kapalině - nemáš na fotce teplej motor? Jinak já ho takhle nakřivo určitě nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Tak dej foto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josako Vloženo 6. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Chladící kapalina mě netrápí tu jednoduše odsaju, trápí mě ten motor, kdyby někdo udělal fotku ze stejnýho pohledu bylo by to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Já vidím že i tu je to nakřivo http://ipocars.com/vinfo/skoda/fabia_1_4_16v_ambiente__sitzh_-2011.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Tak se podívej na uložení motoru na ty silentbloky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) No ja ti už neviem spraviť foto, kedže auto už nemám. Ale mal som to úplne podobne. Veľa robí aj stavba FII, keď smerom od nosníku k stredu kapoty sa zvyšuje výška karosérie, o to viac to vynikne že tá prava strana motoru viac padá. Pokiaľ ma pamäť neklame, tak podobne to mala aj FI 16V. Editováno: 6. leden 2013, autor: Thief1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Tak sem se byl teď podívat u sebe a při pohledu zvrchu to neni patrný, ale při pohledu jako zde na fotce mám motor taky nakloněnej, takže to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 je to ok určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josako Vloženo 6. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Je fakt, že jízda je stejná jako předtím (vibrace, hluk...). Když jsem ale po opravě otevřel kapotu, nešlo si toho sklonu nevšimnout, nikdy předtím mě to tak neupoutalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josako Vloženo 25. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Abych to uzavřel, sklon motoru je dle dvou autorizovaných servisů Škoda OK. Musím pochválit přístup servisu AUTO Branka na Proseku, ačkoliv se u nich auto nekoupilo, ochotně ukázali ke srovnání nový vůz se stejným motorem a zdarma zkontrolovali, zda je uložení motoru OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 zajtra pozriem a nafotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Jo, když se člověk přikrčí a podívá se přes horní hranu masky na motor, tak to vypadá takhle blbě. Je to následek předepnutí motorovýho silentbloku, aby po nastartování při zachycení setrvačnosti rotujících hmot motoru nebyl trvale našponovanej. Něco podobnýho měly už fávořiti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 vidíš a tam já si toho nikdy nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tavič Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 podle mě normální uložení toho motoru i htp jsou nakřivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Zrovna jsem dnes nad tím přemýšlel, jestli je můj motor OK, když je tak křivě, tak teď jsem klidný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Aj ja mam motor tak trochu nakrivo myslim ze je to normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 jj,chlapci kľud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 I když mám Tsičko, tak se přidávám a hlásím, že mám motor taky trochu nakřivo. Z úrovně masky je to vidět nejvíc. Nejdřív jsem na to u novýho auta čuměl jak puk, ale po přečtení některých příspěvků jsem usoudil, že to je snad ok. Leda by se mechanici v MB ožrali a pár aut složili blbě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.