lumpo Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Dodelaval jsem zadni repro i to kodoval... nic tezkeho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1bohus1 Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Odkodovao---- opravdu nic tezkeho...staci kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 (editace) super Editováno: 11. Únor 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Ahoj. Může mi někdo poradit jak nastavit hlasitost vyzvánění u Swing 5E0 035 875 když mi někdo volá tak se vždycky leknu že se mi málem pumpa zastaví... Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Mně to nešlo nastavit. Byl jsem na tom podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Zkouseli jste otocit cudlem hlasitosti v momente zvoneni? Mohlo by to fungovat :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Jakože by to pak zůstalo? Jdu to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Tak jo. Funguje to! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 No tak super :) Uzivej klidu... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 Mně to nešlo ani při vyzvánění. Měl jsem ale starej swing, ne dotykovej. Naštěstí už mám jiný rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektrikar Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 zdravim kluci. mame toto radio v aute v praci. Protoze se s nim teprve seznamuji. Chtel jsem se zeptat, jestli je mozne sledovat film po propojeni BT z mobilu? hudba je samozrejmosti, to funguje krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Ahoj chtěl jsem se zeptat proč mi nejde přidat telefon Samsung ale xaomi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektrikar Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 jestli nebude problem mezi klavesnici a zidli. :-) nee, oml. zkus na tom samsungu kliknout funkci Viditelne zarizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Problém spíš bude v deb.lní odpovědi. Mě už to nejde od prosince, psal jsem na samsung i škodu. Začalo to po aktualizaci. V březnu jsem dostal novy služební telefon a bluetoth fungoval. To bylo radosti, ovšem jen do doby první aktualizace a poté zas nefunguje. Štvě mě to, ale jediné řešení je skončit se samsungem. Řešilo se to i ve fábiích a rapidech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Super dal jsem včera aktualizaci telefonu a konečně funguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajko Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Da sa odkodovat swing bez navstevy skoda servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zden78 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 zdravim pánové, mam swing v yetine 2016 bez cd a rad bych jine rádio, kde bude i navigace a cd, ale nevim jake tam dát, aby fungoval origo mikrofon, multifunkční volant, prostě vše co má. Poradíte, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 (editace) @Zden78 Napíš si do sekcie Yeti... Toto je sekcia Octavia 3. Editováno: 16. Červen 2020, autor: stafa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektrikar Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Woody. ahoj. chtel jsem se zrptat, zda uz jsi problem vyresil? jen mne jeste napadlo, u nas v praci to pomohlo, odebrat z radia predvoleny telefon. a pak jej tam zase pridat. Jak jsi aktualizoval ten mobil novym SW, tak jestli se nezmenilo nejake klicovani, ktere si to radio u toho tveho telefonu pamatovalo a po aktualizaci uz byl pro to radio povazovan, jako jiny mobil... po opetovnem pripojeni/prihlaseni se telefon pripojil. zkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kivik Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Ahoj všem, rád bych vás poprosil o informaci, zda je možné k základnímu rádiu SWING 1 s 5" displejem (hardware 050; software 7060; bluetooth D460) připojit neoriginál parkovací senzory, tak aby komunikovaly s displejem rádia? Máte s tím někdo zkušenost? Našel jsem např., že některé parkovací asistenti od Steelmate by toto měly umožňovat. Budu rád za jakékoliv info. Mám O3, r.v. 2016. Poradíte, prosím? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 jdi do originálních, jistota bezproblémového provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kivik Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 Originální je cca 8tis.Kc, neoriginalni stojí od Steelmate 2.900 Kc,proto to řeším 🙂 Urcite už tohle nekdo zkoušel,budu fakt rad,pokud se někdo podělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kivik Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 Ještě doplním ze jde o park.senzory Steelmate PTS410-VW02.Nekde pisou ze to jde na Swing, nekde zase ze ne...😐 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srama.frana Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Ahoj, Mám ve své Octavii 2014 původní rádio Swing ještě bez BT, jako je v příloze. Teď bych ho chtěl trochu upgradovat. Chtěl bych telefonovat a taky bych rád zprovoznil Applecar Play, kvůli navigaci. Otázka zní jestli to řešit origo rádiem (Musel bych doinstalovat mikrofon a vyměnit rádio. Podle toho co jsem se tady dočetl bude fungovat smartlink od Bolera výš. Tedy bych musel vyměnit přihrádku spolujezdce pro autorádio + kabeláž na propojení atd.) a nebo to řešit nějakým 2DIN rádiem s android, kde bude zrcadlení telefonu fungovat? Mikrofon budu tahat do stropní lampičky v každém případě, kamarád používá pouze mikrofon co má intergován v 2DIN rádiu a když s někým hovoří, tak prý je slyšet jakoby z dálky. Kdo už máte podobné zkušenosti, podělte se. Jak to budou obě verze vycházet finančně. Podotýkám, že v autě jsou jen parkovací senzory vzadu a climatic. Pro moje potřeby by mi vyhovoval dotykový swing s BT a smartlinkem, ale taková kombinace se nikde nevyskytuje. Nebo to nějak jde? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Nový swing po FL by to měl umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.