Přejít na obsah

srama.frana

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

515 zobrazení profilu

Oznámení srama.frana

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak to musím zkouknout. Mám možnost koupit za rozumnou cenu bolero i s kastlíkem. Teď tam mám mono Swing, takže bych upgradoval. Stále váhám jestli, to neřešit nějakým androidem 2DIN. Ale líbí se mi ten origo design.
  2. Ahoj, Dá se nějak zjistit podle štítku na jednotce Bolera, jestli půjde aktivovat smart link?
  3. Zdravím,

     

    Chci se zeptat jestli nový swing, který se montoval do Octavie III generace po FL, podporuje funkci Smart link na zrcadlení telefonu? Na fóru se odkazovali na Vás, že prý podle info od Vás to umí. Chtěl bych si vyměnit ve své Octavii monochromatický swing bez BT za novější model s telefonováním a chtěl bych používat i navigaci, proto ten Smart link. Nebo řešit 2DIN rádiem třeba s android?

     

    Díky moc za info.

  4. Zdravím,

     

    Chtěl bych poprosit jestli máte kontakt na @ferda25? Stačí mi mail. Chtěl bych se na něco zeptat a jak pročítám fórum, tak má snad zakázaný přístup nebo co?😲

     

    Už jsem psal na jeho profil, zatím bez odpovědi.

    Díky moc.

  5. No tak to musím tedy sehnat rádio. Víte někdo přesné označení? Škodovka těch verzí a modifikací má taky hodně. Popřípadě ověřený zdroj, kde by se dalo koupit? Předpokládám, že už by to mělo být MIB2.
  6. Jakože, podporovat Smart link? To by bylo super, to by stačilo jen sehnat nové rádio, dodělat mikrofon a nechat nakódovat.
  7. Ahoj, Mám ve své Octavii 2014 původní rádio Swing ještě bez BT, jako je v příloze. Teď bych ho chtěl trochu upgradovat. Chtěl bych telefonovat a taky bych rád zprovoznil Applecar Play, kvůli navigaci. Otázka zní jestli to řešit origo rádiem (Musel bych doinstalovat mikrofon a vyměnit rádio. Podle toho co jsem se tady dočetl bude fungovat smartlink od Bolera výš. Tedy bych musel vyměnit přihrádku spolujezdce pro autorádio + kabeláž na propojení atd.) a nebo to řešit nějakým 2DIN rádiem s android, kde bude zrcadlení telefonu fungovat? Mikrofon budu tahat do stropní lampičky v každém případě, kamarád používá pouze mikrofon co má intergován v 2DIN rádiu a když s někým hovoří, tak prý je slyšet jakoby z dálky. Kdo už máte podobné zkušenosti, podělte se. Jak to budou obě verze vycházet finančně. Podotýkám, že v autě jsou jen parkovací senzory vzadu a climatic. Pro moje potřeby by mi vyhovoval dotykový swing s BT a smartlinkem, ale taková kombinace se nikde nevyskytuje. Nebo to nějak jde? Díky.
  8. srama.frana

    Autobaterie

    Ahoj vespolek, Dnes se mi na mojí octě III 1.8 tsi vyskytl následující problém. Ráno jsem normálně dojel do práce, ale když jsem chtěl odpoledne odjet, odemkly se mi pouze dveře u řidiče a po zapnutí klíčku mi to vyhlásilo poruchu brzd, poruchu světel a nenastartoval jsem. Je možné, že by to mohla mít na svědomí vybitá baterie? Jezdím přes týden jenom cca 5km po městě do práce a z práce. SS mám, ale ihned po startu ho důsledně vypínám. Ráno, ale běží topení na plno, svítím a vyhřívám sedačku.
×
×
  • Vytvořit nový...