Koty Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 A bude vše fungovat? Telefonování, parkovací senzory atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Mě ano. Proč se ptáš, když ho máš v autě. Editováno: 10. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Jeden známý by jej chtěl a shání ho. Slíbil jsem mu, že se optám. Znamená to, že stačí jen vyměnit rádio? PS: Ferdo, už teď vím, že ti tento človíček bude volat v pátek, kvůli maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Ano a vše nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Ahoj, podařilo se někomu vyvolat v rádiu swing toto menu? Mp3 na mé kartě obsahují potřebné tagy ale ať dělám co dělám, nedostanu se na něj ;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Máš připojení iPhone / iPad / iPod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Ne,mam kkasicky usb. Takze mam smolika? Funguje jen na ajfouna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 (editace) Hm no nevím... Ale když je někde v návodu napsáno "U některých Apple zařízení...", tak mám jako očekávat, že to bude fungovat s čím? a ) bez připojeného zařízení, b ) s jakýmkoliv mobilem včetně androidu, c ) s některými Apple zařízeními. Editováno: 1. Prosinec 2014, autor: Petrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 No jo clovece,ted jsi mne dostal :-) c) je spravne. Vic cist a mene psat. To je to oc tu bezi. Sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Vidíš to, to já mam iPhone a ani jsem to nezkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 To by bolo keby sa ten display dal použiť na zobrazenie foto, video, navi z fonu...niečo ako externy display... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec18 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Ahoj, tak jsem přehodil starý Swing za nový. Nakódováno v autorizovaném servise a vše funguje tak jak má, jen vstup USB ne. Po dvou dnech zkoumání v servise Škoda tvrdí, že to nejde. Má někdo jiné zkušenosti nebo radu? Když vrátím zpět starý swing tak USB funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Máš USB povolené v menu infotainmentu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec18 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Tuto možnost jsem v návodu nikde nenašel. I servis tvrdil, že to má fungovat hned po připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Jo,sorry,je tam jen aktivace BT a AUX. Zmýlil jsem se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Ahoj,také jsem dneska nechal vyměnit Blues za barevný Swing vč.telefonování a USB také nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec18 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Ahoj, a řekly nějaký důvod proč nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 (editace) Mě řekl že blues má přívodní kabel jiní konektor než nový barevný swing.Takže stačí vyměnit krabičku s usb se správným konektorem. Editováno: 15. Únor 2015, autor: Hyper ST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Zdar, dneska mi z ničeho nic přestaly hrát basy, jak u rádia, tak u mp3 (zkoušel jsem jak SD kartu, tak USB)... nesetkal se s tím někdo? Samozřejmě EQ jsem zkoušel poladit, to na to nemá vůbec vliv, basy na plno a hraje to jak krabička od sirek :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Tak se to po půlhodině samo vzpamatovalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec18 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Mě řekl že blues má přívodní kabel jiní konektor než nový barevný swing.Takže stačí vyměnit krabičku s usb se správným konektorem. Ahoj. Tak jsem zjistil jak je to s tím usb konektorem. Na originále je usb konektor 5Q0 035 726 (starý Swing). Pro nový barevný Swing je potřeba konektor 5Q0 035 726 C na který jsou ještě připojeny další dva dráty z rádia (červený a černý asi + a -). To znamená asi výměnu i přívodního kabelu k usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Chlapci, mam asi uplne najjednoduchsi SWING (s CD a SD slotem), radio ma RDS (ukazuje nazvy skladieb a info z naladenej stanice), avsak akosi neviem najst nastavenie dopravných hlaseni, dokaze to vôbec? Na iných autach tam po nastaveni svieti TA alebo pod., a pri dopravnom hlaseni by sa to malo zobrazit a pripadne zosilnit hlas (ak je tak nastaveny). Je to mozne ze RDS ma a TA nema??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec18 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Funkce dopravního vysílání TP popisuje návod k obsluze na straně 11. http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_5E/03-2013/Radio/Swing/A7_Octavia_Swing_InfotainmentRadio.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Romec18: Dakujem, hlavne za ten navod, k autu som dostal totiz navod na Bolero, aj ked v aute je Swing, takze preto som to nevedel najst... Takze uz TP funguje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Zdar, dneska mi z ničeho nic přestaly hrát basy, jak u rádia, tak u mp3 (zkoušel jsem jak SD kartu, tak USB)... nesetkal se s tím někdo? Samozřejmě EQ jsem zkoušel poladit, to na to nemá vůbec vliv, basy na plno a hraje to jak krabička od sirek :-( Stalo se mi to už dvakrát. Vždy pomohlo přepnout na telefon, zavolat kamkoliv (třeba 800123456) a zavěsit. Vše pak zase fungovalo. Je to nějaký bug... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.