mysak9 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) Zdravím, chtěl bych se zeptat, koupil jsem si octavii I a byl na ní přidělaný DO jablotron s ovladačem RC11, co jsem dostal tak mi bohužel odešel, tak jsem koupil nový, tak jsem se chtěl zeptat, jak nejjednodušeji to jde spárovat? Zda musím rozdělat palubku a v té krabičce to nějak napárovat, nebo to jde i jinak? Děkuji moc Editováno: 17. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Nenapadlo tě hledat návod přímo na jejich stránkách nebo je kontaktovat? http://www.jablotron.cz/cz/Stahnuti/manualy/autotechnika/?dcid=63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak9 Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Ano, tohle mám, ale ptal jsem se na to, zda to je naučit, aniž bych rozdělával palubku a hledal to tlačítko Valet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe1525 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Jinak to nejde. Tlačítko Valet tam není jen tak pro srandu. Kdyby to šlo bez stisknutí tlačítka o kterém ví jen majitel kde je, tak by si to mohl nahrávat kdokoliv a kdekoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak9 Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Dobré díky, takže hold budu muset hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe1525 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Jo no bohužél Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.