Přejít na obsah

Trhanie počas jazdy


CiMKO

Doporučené příspěvky

já vím, to už jsi psal, ... jestli máš někoho známého se stejným motorem, zkus si půjčit EGR od něj (alespoň ho zavěsit na binder pásku a jen napojit na konektor, nezapojovat ho do motoru) ... víš já si také myslel že v případě EGR stačí jen zaslepit, ale můj poslední EGR mě přesvědčil o opaku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

EGR skúšam zohnať potom uvidím..

skúsili sme prehodiť prednú lambdasonudu (pred katalizátorom), teda mal som ju len požičanú tak sme ju zapojili len tak aby som ju nepoškodil kedže na nej bol krátky kábel a nedočiahol mi ku konektoru. Na pôvodnej sme odizolovali kábel a zapojili na ňu druhú lambdu ktorú sme zapojili. No nakolko tam bola aj pôvodná na kábli tak neviem či to bolo dobré. Problém sa nezmenil a trhanie neprestalo.

17598 - Lin. lambdasonda/referencni napeti Nesmyselne P1190 - 35-00 - -

No ked sme dostali auto pri vysokých otáčkach do takéhoto stavu že vôbec nechcelo ťahať tak sme zistili po postupnom odpájaní vstrekovačov že trebarz nefungoval vstrekovač na valci 2 a 3 alebo opačne, na valci 1 a 4.. Vo vagu som našiel už spomínané chybi a v prístrojovej doske som našiel jednu túto:

1314 - rid. jedn. motoru

49-10 - bez komunikace - Sporadicky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

No takže zistený odhnitý, zaoxidovaný, káblový zväzok pod torpédom. V starých verziách že bola vo zvezku aj hadička ostrekovača no a tá praskla. Vyzerá že to bolo tak dobre zaizolované že vodu tlačilo len do káblov a nikde von. No a predpokladám že zimná zmes to dobre rozožrala. To už je prekáblované.

 

No ešte stále sa prejavuje problém zo zapalovaním.. (Zisteno vynechávani zapalovaní)

Editováno: , autor: CiMKO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Takže sa opravujem, nie pod torpedom ale pod baterkou dole bol odhnitý káblový zvezok.. Sorry..

 

A už som to doriešil.. pekne šlape bez problémov.. aj ked som do toho nasipal kopec peňazí ale už sa zase vozím za pár korún :)))

Mal som ešte zlý aj ten zapalovací modul čo som kúpil nový!!! Tesla.. Potom mi tam chalan zohnal nejaký iný, drahší, značku neviem musel by som pozreť a odvtedy pohoda čo sa týka benzínu..

S LPG som bo ešte v servise čo som našiel dobrí na nete Landi Renzo. Horko ťažko lebo to nikto nerobí.. A dokonca dosť blízko mňa, v Nitre. Nevedel mi to skalibrovať tak mi nakoniec vymenil vstrekovače na skúšku a išlo to na brnk. + Ešte nejaké filtre čo je minimálna položka. Fak dobrí servis, aj chalani sa tomu rozumia.. montujú aj nové + servis, kontroly a opravi.. Všetky súčiastky mali hned skladom a na počkanie mi to ochotne všetko opravili, skontorlovali a nastavili podla potrebi.. Sídce som tam nechal tiež kopec peňazí ale ozaj sa to oplatilo.. :)

 

Kto by mal problém s touto značkou LPG odporúčam tento servis..

 

http://motorgas.sk/

 

Bánoveckého 25, Nitra

tel.:037/7720 826

tel.:0905 386 581

motorgas@stonline.sk

www.motorgas.sk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...