Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chlapi, co keby sme sa v lete stretli,

kdesi v bermudskom trojuholniku,

kdesi u Maltovcov, myslim na mape...nejako som neskumal,

mapy_cz kde kto byva, jednoducho to geometricke miesto bodov,

ktore vyhovnuje podmienke, ze priatelia....

Vodnikovi by som podal svoju suchu ruku mazanu indulonou,

a Ekkkarovi by som tiez zadakoval objatim za elektronicku starostlivost o mojho syna...

Maltaka vybozkavam za trpezlivost s mojou e-lenivostou pisat,

to ma len tak napadlo, kalkulujem, jar bude dlha,

vy dobehnete na tych svojich strojovniach, v ktorych vozite vzduch nad hlavou...hohoho

ja nakopnem Hondicu...

aaale, no tak, snivajme spolu...

veru to nie vobec spatny napad :kol-47: . Karel to ma kusok ku mne, Honza tak tiez, toho mozes vziat po ceste k nam a pokial sa nekto dalsi prida ... bude len dobre :kol-28:

Colins - copak o to, sejít by se někde dalo, kdyby neleželo všude jen to hnusný mokrý bílý svinstvo...

však píše v lete (v létě), teď by na Hondici (motorka) asi nepřijel :kol-28: , nebo možná jo, ale museli bychom ho pak od těch řídítek odsekávat majzlem, jak by byl přimrzlý :kol-46:

Malta: :smich:

Já jsem taky pro, to by bylo super, žádné snievanie, pojďme do toho :w00t1: Sejdeme se u Malty, jen termín bych volil víc z jara, v létě už se všichni rozprchneme na dovolenky a bylo by zase prd... :feve:

A Collinsovi buďem kludně dělat Service car, až mu to někde kiksne :p Nebo smetu slepičince, odhážu slámu a opráším svoje Krawasaki a budeme tam s Collinsom na to ratatatatatááá :scooter::kol-143:

P.S. pro Collinse: Vodník jsem a vody milovný tvor taky, ale zimomřivý, takže se cachtám až v létě... Tak neboj, zrovinka jsem vysušený a taky naindulovaný :p To víš, už ani vodníci nejsou, co bývali :p

marné by třeba nebylo se setkat třeba v Jedovnicích u rybníka Olšovce, z Brna nedaleko, my s Karlem bychom to také neměli lán světa, Luboš by se také nemusel třepat až k nám na dálný sever :kol-46: , ... je tam pěkné prostředí, blízko do Moravského krasu, na Macochu, Punkevku, popř.Sloupsko-Šošůvské jeskyně .... nebo pokud by to mělo být v našich končinách, tak to máme 15km na hrad Bouzov ... no do té doby ještě můžeme popřemýšlet, ale rozhodně bych se té myšlenky nezříkal ... píšeme si tu roky a navzájem se třeba neznáme (ikdyž já si potřásl s pravicí zatím se všemi zmiňovanými :kol-28: )

Jedovnice supeeeeeeeeeer :-)

Tam to znám jako své boty v zimě v létě a nikdy se mi to neomrzí :-) V létě i na biku po lese, nemá to chybu, super nápad Martine!

A Bouzov neznám a Tvoje končiny taky ne, ale klidně rád poznám, takže taky no problem :-)

Je mi to buřtík, na kterém z těchto dvou míst se potkáme, hlavně když ta akcička proběhne :-)

• Autor

od nas je to tak do 180 km. jupiii...

• Autor

nie,nie....pockat. 2x otocit plynom nebude !!

ja tam mam only 33kW a kocham sa prirodou.

jazdim, ako slimak, lebo mi staci dodrzovat rychlostne limity,

ja sa cez weekendy neponahlam.

syn ma v garazi masinu na jedno pridanie plynu,

ale z tej ide strach. ladene zvody, ine palivove mapy,

ladeny vyfuk Yoshimura, odlahcene piesty, ine vacky....odmontujes SPZ

a mozes blazniet na okruhu..ale ja adrenalin uz nepotrebujem.

mozno ho potrebuje wasserman, aby mal stale zvlhnute šupiny a plutvy !!

hehehehehe...

zober si, ze ides 100 km po Zahori a chce sa ti ist na malu stranu,

inak asi ani na take krasne zakutie nenarazis.

myslim, ze bez motorky to neobjavis,

nie bez prostaty....

z1nnr.jpg

Upraveno od colins
vycistil som si okuliare a nasiel som kopec gramatic. chyb

Já vlhnu jinak... :p:prc: Ale chci se ve zdraví dožít vysokého věku i pokojného stáří... a navíc už mám o sebe přece jen trochu strach :huh:

Takže jsem konzervativní a mám jen decentní žihadélko na takové to naše běžné domácí svezeníčko, ani moc, ani málo, prostě akurát... :)

Ikdyž 190km/h to taky jede :p

Ale jinak se kochám a na výlety na krásná místa taky rád jezdím...

post-1621-0-92101200-1359237230_thumb.jp

post-1621-0-85004600-1359237405_thumb.jp

post-1621-0-27681400-1359237429_thumb.jp

• Autor

kua jednu variaciu na GPZ 500 mam tiez doma v garazi.

je to EN 500, mozno rozvody, prevodovka ina, ale inak tiez pohoda.

napr. tu je porovnanie KLE, GPZ, EN... http://en500.wbl.sk/Testy-motorky.html

P.S.: k teme - pozdravujem vsetkych LPG driverov.

Collins, Ty sa nezdáš, čo máš všetko v garáži :)

Ona tá GPZ 500S je na takové to pohodovější ježdění, dobře se "vodí", nedělá zákeřnosti ani začátečníkům a není to ještě taková ta nezkrotná bestie ;)

Ale máš pravdu, nech žije LPG :)

Ale už se těším na náš sraz s Maltičkou -_-

Hoši, mooc pěkné mašiny.

Já se loni koncem léta rozloučil s TransAlpem 600V, a teď pošilhávám po CB 500, který jsem chtěl už kdysi dávno a to ze stejných důvodů jako má Honza. Ale nevím jak to všechno dopadne. Motorku jsem prodal protože jsem na ni neměl čas. A teď když bych si koupil jinou si myslím, že se to zlepší :-D

Ale uvidíme, až se oteplí :-)

ááá vidím Honzíku .... tematicky u Olšovce, u Sloupsko-Šosůvských jeskyní ... správný přístup, ůčastníky srazu je potřeba správně navnadit a namotivovat :kol-47:

Malta: :p Ano, přesně tak... ;) Říkal jsem si, že ta místa poznáš... :)

Rozsta: plně Tě chápu, CB 500 byla moje vyhlídnutá láska a když jsem si na ni četl odborné recenze, tak jsem se zamiloval ještě víc...suprová, spolehlivá a nenáročná mašina, co se chová jasně čitelně, nedělá nějaké nepředloženosti a vždy ji na silnici intuitivně dostaneš, kam potřebuješ :wub: Jenže, když jsem ji sháněl, tak byl problém najít zachovalý kus, pak se rýsoval přes kamaráda motorkáře i dovoz z Říše, kde se dají pěkné kousky najít (i na www.mobile.de a www.autoscout24.de), ale osud tomu chtěl, že mi byl doporučen zachovalý kousek GPZ 500S, který by na tom měl mít podobně jako konkurenční legenda od Hondy a tak jej nakonec mám doma, a nelituji :scooter: Jen s tím časem je obecně problém, ale aspoň na takové to občasné svezení a probublání krajinou to není špatné :) Navíc, některé výlety baví člověka víc v sedle motorky než v autě ;)

Tak Ti přeji šťastnou ruku při výběru a alespoň trochu času na tu novou krásku :palec2:

Kurwa chlopi vy mě serete, já jsem původně taky motorkovej a normálně mi kapou sliny, když to tady čtu...

Ale někdo už někde napsal, že na svět je nejkrásnější pohled přes koňské uši, tak ho budu parafrázovat a napíšu že to je přes řidítka průzorem helmy...

• Autor

.....a pivo vyhrava : Ekkar_z_Bastlirny !!!!!

Ahoj chlapi, osobně nikoho z Vás neznám a nevím, jestli Vaše střetnutí nebude pouze soukromého charakteru, ale v případě že ne, tak nejsem proti vyvětrat motorku a vyrazit klidně i do Jedovnice, i když to mám kousek z ruky a bude to stát 2 x tolik co Šmudlou.

srdečně zváni jsou fšici :kol-28: , nejedná se o žádnou soukr akci, holt akorát mají někteří z nás výhodu, že pár členů zná (třeba já) osobně, jinak nic ti nebrání vzít Šmudlu, já motorku nemám a mít nebudu a teké nebrečím :kol-26: holt přijedu autem ... o tom zda na motorce, nebo autem to není :kol-47: . Vem polovic a můžete spojit dobré s užitečným, mrknout do pěkných končin, ubytko na jednu noc tu stoproc také seženete a můžete se podívat i po okolí, je tu toho dost k nahlédnutí :kol-28:

Beru na vědomí, uvidím podle daného termínu, máme to doma letos hodně nabité. Šmudla jezdí furt, motorka je láska na vyvenčení a vyčištění hlavy :).

tak pokud je to tak, hlásím se taky... jedovnice je hezké místo, do krasu chceme jet už dlouho... berem!

super :kol-47: , počkáme na jaro a jak bude trochu lepší počasí, tak to naplánujeme ... máme v plánu s eL Presidentem :kol-28: , pozvat i nějaké dezertéry jako byl Robko (pokud se nám podaří navázat spojení), určitě písnu Amigovi (ikdyž tu dlouho nebyl) a teď mě napadl, že bych mohl říci (napsat, zavolat) i Montymu :kol-28:

• Autor

ked uz pojdete na tych motorkach,

tak pekne stylovo !!

aspon plynovy zapalovac do vrecka nohavic !!!

po prichode prebehne riadna kontrola.... :kol-46:

Počuj, El Prezidento, a co máme robit my nefajčiari? Na co máme s sebou tahat plynový škrkátko? Když navíc jsem si (když jsem ještě kdysi dávno kouřil jak prasklý kamna) zapalovával výhradně zippákem a na plynovou "zažigálku" jsem se koukal podobně jako někteří zarytí benzínový automobilisti na auto s LPG?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.