Publikováno Leden 23, 201312 r chlapi, co keby sme sa v lete stretli, kdesi v bermudskom trojuholniku, kdesi u Maltovcov, myslim na mape...nejako som neskumal, mapy_cz kde kto byva, jednoducho to geometricke miesto bodov, ktore vyhovnuje podmienke, ze priatelia.... Vodnikovi by som podal svoju suchu ruku mazanu indulonou, a Ekkkarovi by som tiez zadakoval objatim za elektronicku starostlivost o mojho syna... Maltaka vybozkavam za trpezlivost s mojou e-lenivostou pisat, to ma len tak napadlo, kalkulujem, jar bude dlha, vy dobehnete na tych svojich strojovniach, v ktorych vozite vzduch nad hlavou...hohoho ja nakopnem Hondicu... aaale, no tak, snivajme spolu...
Leden 24, 201312 r veru to nie vobec spatny napad . Karel to ma kusok ku mne, Honza tak tiez, toho mozes vziat po ceste k nam a pokial sa nekto dalsi prida ... bude len dobre
Leden 24, 201312 r Colins - copak o to, sejít by se někde dalo, kdyby neleželo všude jen to hnusný mokrý bílý svinstvo...
Leden 24, 201312 r však píše v lete (v létě), teď by na Hondici (motorka) asi nepřijel , nebo možná jo, ale museli bychom ho pak od těch řídítek odsekávat majzlem, jak by byl přimrzlý
Leden 24, 201312 r Malta: Já jsem taky pro, to by bylo super, žádné snievanie, pojďme do toho Sejdeme se u Malty, jen termín bych volil víc z jara, v létě už se všichni rozprchneme na dovolenky a bylo by zase prd... A Collinsovi buďem kludně dělat Service car, až mu to někde kiksne Nebo smetu slepičince, odhážu slámu a opráším svoje Krawasaki a budeme tam s Collinsom na to ratatatatatááá P.S. pro Collinse: Vodník jsem a vody milovný tvor taky, ale zimomřivý, takže se cachtám až v létě... Tak neboj, zrovinka jsem vysušený a taky naindulovaný To víš, už ani vodníci nejsou, co bývali
Leden 24, 201312 r marné by třeba nebylo se setkat třeba v Jedovnicích u rybníka Olšovce, z Brna nedaleko, my s Karlem bychom to také neměli lán světa, Luboš by se také nemusel třepat až k nám na dálný sever , ... je tam pěkné prostředí, blízko do Moravského krasu, na Macochu, Punkevku, popř.Sloupsko-Šošůvské jeskyně .... nebo pokud by to mělo být v našich končinách, tak to máme 15km na hrad Bouzov ... no do té doby ještě můžeme popřemýšlet, ale rozhodně bych se té myšlenky nezříkal ... píšeme si tu roky a navzájem se třeba neznáme (ikdyž já si potřásl s pravicí zatím se všemi zmiňovanými )
Leden 25, 201312 r Jedovnice supeeeeeeeeeer :-) Tam to znám jako své boty v zimě v létě a nikdy se mi to neomrzí :-) V létě i na biku po lese, nemá to chybu, super nápad Martine! A Bouzov neznám a Tvoje končiny taky ne, ale klidně rád poznám, takže taky no problem :-) Je mi to buřtík, na kterém z těchto dvou míst se potkáme, hlavně když ta akcička proběhne :-)
Leden 26, 201312 r Autor nie,nie....pockat. 2x otocit plynom nebude !! ja tam mam only 33kW a kocham sa prirodou. jazdim, ako slimak, lebo mi staci dodrzovat rychlostne limity, ja sa cez weekendy neponahlam. syn ma v garazi masinu na jedno pridanie plynu, ale z tej ide strach. ladene zvody, ine palivove mapy, ladeny vyfuk Yoshimura, odlahcene piesty, ine vacky....odmontujes SPZ a mozes blazniet na okruhu..ale ja adrenalin uz nepotrebujem. mozno ho potrebuje wasserman, aby mal stale zvlhnute šupiny a plutvy !! hehehehehe... zober si, ze ides 100 km po Zahori a chce sa ti ist na malu stranu, inak asi ani na take krasne zakutie nenarazis. myslim, ze bez motorky to neobjavis, nie bez prostaty.... Upraveno Leden 26, 201312 r od colins vycistil som si okuliare a nasiel som kopec gramatic. chyb
Leden 26, 201312 r Já vlhnu jinak... Ale chci se ve zdraví dožít vysokého věku i pokojného stáří... a navíc už mám o sebe přece jen trochu strach Takže jsem konzervativní a mám jen decentní žihadélko na takové to naše běžné domácí svezeníčko, ani moc, ani málo, prostě akurát... Ikdyž 190km/h to taky jede Ale jinak se kochám a na výlety na krásná místa taky rád jezdím...
Leden 26, 201312 r Autor kua jednu variaciu na GPZ 500 mam tiez doma v garazi. je to EN 500, mozno rozvody, prevodovka ina, ale inak tiez pohoda. napr. tu je porovnanie KLE, GPZ, EN... http://en500.wbl.sk/Testy-motorky.html P.S.: k teme - pozdravujem vsetkych LPG driverov.
Leden 26, 201312 r Collins, Ty sa nezdáš, čo máš všetko v garáži Ona tá GPZ 500S je na takové to pohodovější ježdění, dobře se "vodí", nedělá zákeřnosti ani začátečníkům a není to ještě taková ta nezkrotná bestie Ale máš pravdu, nech žije LPG Ale už se těším na náš sraz s Maltičkou
Leden 27, 201312 r Hoši, mooc pěkné mašiny. Já se loni koncem léta rozloučil s TransAlpem 600V, a teď pošilhávám po CB 500, který jsem chtěl už kdysi dávno a to ze stejných důvodů jako má Honza. Ale nevím jak to všechno dopadne. Motorku jsem prodal protože jsem na ni neměl čas. A teď když bych si koupil jinou si myslím, že se to zlepší :-D Ale uvidíme, až se oteplí :-)
Leden 27, 201312 r ááá vidím Honzíku .... tematicky u Olšovce, u Sloupsko-Šosůvských jeskyní ... správný přístup, ůčastníky srazu je potřeba správně navnadit a namotivovat
Leden 27, 201312 r Malta: Ano, přesně tak... Říkal jsem si, že ta místa poznáš... Rozsta: plně Tě chápu, CB 500 byla moje vyhlídnutá láska a když jsem si na ni četl odborné recenze, tak jsem se zamiloval ještě víc...suprová, spolehlivá a nenáročná mašina, co se chová jasně čitelně, nedělá nějaké nepředloženosti a vždy ji na silnici intuitivně dostaneš, kam potřebuješ Jenže, když jsem ji sháněl, tak byl problém najít zachovalý kus, pak se rýsoval přes kamaráda motorkáře i dovoz z Říše, kde se dají pěkné kousky najít (i na www.mobile.de a www.autoscout24.de), ale osud tomu chtěl, že mi byl doporučen zachovalý kousek GPZ 500S, který by na tom měl mít podobně jako konkurenční legenda od Hondy a tak jej nakonec mám doma, a nelituji Jen s tím časem je obecně problém, ale aspoň na takové to občasné svezení a probublání krajinou to není špatné Navíc, některé výlety baví člověka víc v sedle motorky než v autě Tak Ti přeji šťastnou ruku při výběru a alespoň trochu času na tu novou krásku
Leden 29, 201312 r Kurwa chlopi vy mě serete, já jsem původně taky motorkovej a normálně mi kapou sliny, když to tady čtu... Ale někdo už někde napsal, že na svět je nejkrásnější pohled přes koňské uši, tak ho budu parafrázovat a napíšu že to je přes řidítka průzorem helmy...
Únor 2, 201312 r Ahoj chlapi, osobně nikoho z Vás neznám a nevím, jestli Vaše střetnutí nebude pouze soukromého charakteru, ale v případě že ne, tak nejsem proti vyvětrat motorku a vyrazit klidně i do Jedovnice, i když to mám kousek z ruky a bude to stát 2 x tolik co Šmudlou.
Únor 2, 201312 r srdečně zváni jsou fšici , nejedná se o žádnou soukr akci, holt akorát mají někteří z nás výhodu, že pár členů zná (třeba já) osobně, jinak nic ti nebrání vzít Šmudlu, já motorku nemám a mít nebudu a teké nebrečím holt přijedu autem ... o tom zda na motorce, nebo autem to není . Vem polovic a můžete spojit dobré s užitečným, mrknout do pěkných končin, ubytko na jednu noc tu stoproc také seženete a můžete se podívat i po okolí, je tu toho dost k nahlédnutí
Únor 2, 201312 r Beru na vědomí, uvidím podle daného termínu, máme to doma letos hodně nabité. Šmudla jezdí furt, motorka je láska na vyvenčení a vyčištění hlavy .
Únor 2, 201312 r tak pokud je to tak, hlásím se taky... jedovnice je hezké místo, do krasu chceme jet už dlouho... berem!
Únor 2, 201312 r super , počkáme na jaro a jak bude trochu lepší počasí, tak to naplánujeme ... máme v plánu s eL Presidentem , pozvat i nějaké dezertéry jako byl Robko (pokud se nám podaří navázat spojení), určitě písnu Amigovi (ikdyž tu dlouho nebyl) a teď mě napadl, že bych mohl říci (napsat, zavolat) i Montymu
Únor 5, 201312 r Autor ked uz pojdete na tych motorkach, tak pekne stylovo !! aspon plynovy zapalovac do vrecka nohavic !!! po prichode prebehne riadna kontrola....
Únor 6, 201312 r Počuj, El Prezidento, a co máme robit my nefajčiari? Na co máme s sebou tahat plynový škrkátko? Když navíc jsem si (když jsem ještě kdysi dávno kouřil jak prasklý kamna) zapalovával výhradně zippákem a na plynovou "zažigálku" jsem se koukal podobně jako někteří zarytí benzínový automobilisti na auto s LPG?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.