Únor 6, 201312 r počúvaj Karel, ty to máš ještě komplikovanější, než si myslíš , motorkáři plynaři přijedou aspoň se zapalovačem, my nemotorkáři přijedeme plyňákem károu, ale co s těma co jsou furt ve fázi plynař čekatel, to teda fakt nevím
Únor 6, 201312 r jinak všimli jste si, objevil jsem i fakt zapomenuté skvosty při tom přesouvání témat ... kdysi před lety jsme byli takoví fandi LPG že jsme plánovali i samolepky na auta
Únor 7, 201312 r No že sis jako člen - roomsterák o žádnou ještě nenapsal! A pokud už by byl jo zájem, ta firma, která řezala nálepky pro Roomsterclub, umí řezat i pro jiný subjekty, takže pokud bys jo postrádal "plynařský" nálepky, tak Ti na ně pošlu kontakt a můžeš se vyřádit při návrhu ...
Únor 7, 201312 r bo mi jedna nad předním světlem stačí a pokud bych jich chtěl více, mohl bych si ji vyrobit, mustr jsi mi už posílal skypem a dřív jsem si takové běžně vyráběl, sice růčo, ale vyráběl a co se týká plynařské nálepky, tehdy to probíhalo jako návrh fábiácký, teď už by to chtělo udělat něco uni pro všechny, když už ... ale ty doby, kdy mě takové grafické návrhy bavily jsou už bohužel pryč , teď už bych mohl max. zasedat v porotě a hlasovat
Únor 9, 201312 r Autor Počuj, El Prezidento, a co máme robit my nefajčiari? Na co máme s sebou tahat plynový škrkátko? Když navíc jsem si (když jsem ještě kdysi dávno kouřil jak prasklý kamna) zapalovával výhradně zippákem a na plynovou "zažigálku" jsem se koukal podobně jako někteří zarytí benzínový automobilisti na auto s LPG? no predsa staci prist s ospravedlnenkou v litrovom formate ! hehehe...
Duben 3, 201312 r no nic chlapci, máme skoro dva měsíce od posledního příspěvku a zima furt ne a ne jít dopr.... ... s takovou se nesejdem dříve jak v létě pokud nějaké bude
Duben 28, 201312 r Blbě... Nejdřív mi bylo od začátku března v práci tvrdíno, že od 27. dubna budeme kvůli odstávce technologie až do minimálně 13. května doma - museli jsme kvůli tomu dělat i soboty a neděle, aby nám nechyběly hodiny. No a ve čtvrtek 25. dubna přišel "malej" šéf s tím, že se musí v týdnu od 6. května nutně pomoct divizi deskových těles, takže my "trubkáči" když máme tu odstávku, můžeme naklusat - a že už nás rozdělil kam kdo a kdy. Takže mi to nádherně zbořilo všecky ty dva měsíce připravovaný návštěvy a vejlety s rodinou - prostě volno bude jen kolem prvního máje, kdy bude všude lidí jak brablenců... P.S. s tím 13. květnem pro Tebe Martine je počítáno, tam ZATÍM žádný omezení nehrozí... Upraveno Duben 28, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Duben 28, 201312 r čteš mi myšlenky, zrovna jsem se chtěl na to zeptat, jak to bude toho 13. ... takže dnes koupím svítilnu, v týdnu přijde, takže 13. to můžeme spáchat
Duben 28, 201312 r Já jsem pro a termín zkuste navrhnout podle Vašich možností.... Já se snad zatím zvládnu přizpůsobit :-)
Duben 28, 201312 r no já měl původně myšlenku, využít státních svátků prvního nebo osmého ... no prvního už nestihneme a osmého mi přijde už také dost nakrátko. Koneckonců bratia ho mají taky, ale pokud byste raději víkend, nebo až v červnu?
Květen 7, 201312 r Autor tak biele svinstvo zmizlo z ciest, je cas zacat planovat !! danove priznania su za nami, a dovolenky pred nami. dame stretko nez vypuknu dovolenky ? alebo az potom ?
Květen 7, 201312 r Já jsem pro předdovolenkový termín. Víkendy my tak nějak nedělají problém, až na to, že momentálně dělám rekonstrukci domku, tak jsem s volnem na štíru, ale myslím, že jsem schopen se utrhnout na jednu akci . Tak hoďte někdo z pořadatelů konkrétní termín a uvidíme. Pokusím se aspoň na chvíli dorazit:).
Květen 10, 201312 r a je třeba termín v sobotu 6.7. státní svátek ČR (když v pátek 5.7. máme volno všichni - společný sv. ČR a SR) brán ještě za předdovolenkový? Nejsem si jist jak je na tom třeba Ekkar a co ostatní, nebudete už na dovolenkách?
Květen 10, 201312 r Ne poslední víkend v květnu - 25. a 26., to jsou v sobotu Lešany... http://www.vhu.cz/oteviraci-den-v-lesanech-2013-program-technika-a-podrobnosti/ všichni zváni. Jinak víceméně zbývá celej červen - jún . Upraveno Květen 10, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Květen 11, 201312 r Autor mam otazku : chceme to spachat v ramci jedneho dna ? rano vyrazime, okolo obeda pokecame, nieco zajeme a poobede hajde domov... alebo tam chceme aj prespat ? a az na druhy den mazat domov... hmmm ?
Květen 11, 201312 r borci, neco navrhnete, já se přizpůsobím... konečně vás tu poznám.. :-)) jede i karel.lpg?? ajajajaj :-)) Upraveno Květen 11, 201312 r od JirkaBrno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.