Květen 11, 201312 r Já jsem pro vzájemné poznání, pokec, pojezení a večer hajdy domů, bo toho mám kuwa moc a budu rád, když se zúčastním... Ale pro ty, co jedou z daleka je to na zvážení...
Květen 11, 201312 r mam otazku : chceme to spachat v ramci jedneho dna ? rano vyrazime, okolo obeda pokecame, nieco zajeme a poobede hajde domov... alebo tam chceme aj prespat ? a az na druhy den mazat domov... hmmm ? Tu volbu o přechrupnutí bych myslím ponechal na názoru každýho soudruha... Zajistit možnost spaní, ale konečnou volbu jestli si navečer zmaže hubu natolik, aby nebyl schopnej sednout za volant a musel střízlivět spánkem do druhýho dne, nebo jestli si od pysku utrhne a tudíž odjede až ráno bych nechal na účastníkovi... Výhodu budou mít tací, co budou mít řízení schopnýho kopilota - jako například Malta, protože moje polovic i kdyby se mnou juchala, tak řídit nebude...
Květen 15, 201312 r Tak zatím se nikdo z hlavních pořadatelů s termínem neozval, tak já mohu 8. případně 15.6. Ostatní víkendy v červnu již mám plné. Čekám na reakce a doufám, že se slezina podaří. Místo je mi celkem jedno, návrh tu byla Morava tzv. na půl cesty jak pro Čechy tak pro bratry Slováky, tak doufám, že je tam nějaké pěkné místečko, kde se sejdeme. Předběžně jsem sám, skorožena na tyhle "autopokec" akce není.
Květen 16, 201312 r tak hlavni slovo by mel byt malta.. on to spiskal, on me naucil kourit a udelal ze me slabocha.. Upraveno Květen 16, 201312 r od JirkaBrno
Květen 16, 201312 r takže, spískal to eL Prezidento , ale jako jeho kancléř se toho tedy ujímám, takže zde http://forum.skodahome.cz/topic/123912-nejvhodn%C4%9Bj%C5%A1%C3%AD-term%C3%ADn-na-stret%C3%A1vku/ prosím hlasujte jak pro termíny, kdy se můžete zúčastnit, tak i pro lokalitu. Pokud byste chtěli navrhnout jinou další lokalitu, dejte zavčasu vědět, ještě bych jí tam přidal. Termín uzávěrky bude 31.5.2013.
Květen 16, 201312 r aha tak promin, maltiku.. pro vsechny.. mne to je fuk, ja se prizpusobim, letni dovo nemam zatim naplanovanou, takze v klidu.. hodte termin, misto a ja prijedu.. diik
Květen 16, 201312 r tak když ti to je fuk, tak dej ano pro všechny termíny, bez toho se nepohneme a napiš se do toho hlasovacího tématu, že už jsi hlasoval, ať také víme kdo všechno by mohl přijet - platí pro všechny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.