Přejít na obsah

Problém s motorem 1.8T u O1 RS

Scarpao

Doporučené příspěvky

Ahoj, vím, že tu na fóru o tomhle tématu bylo napsáno už spousty, ale většina těch témat má datum posledního příspěvky min. 2 roky staré, tak jsem raději založil nové.

Jde o to že auto (Octavia 1 RS - 1,8T 132kW, r.v.: 2001), když chci rychlou akceleraci, tak cuká a nechce mě to pustit, jak kdyby se dusil, docházel benzín nebo tak něco. Když přidávám pomalu, tak problém není. Taky to je mnohem horší za studena. Přijde mi i že má větší spotřebu. VAG hlásí sporadicky chybu číslo 17536 řada válců 1 : přizpůsobení směsi (mult) - systém příliš chudý.

Co jsem tak ty témata tady pročítal tak vím, že to může být v podstatě cokoliv...od nějaké prasklé hadičky po palivový filtr, po váhu vzduchu.

Uvítám jakoukoliv radu, která by mi mohla pomoci, ale asi nejvíc bych uvítal nějakýho profíka, co má s tímhle nějaké zkušenosti a mrknul by se mi na to, samozřejmě že ne zadarmo.

Help please. :-)

post-78106-0-95078100-1359719034_thumb.j

EDIT:

Příští týden mě čeká výměna palivovýho a vzduchovýho filtru a svíček, tak jsem zvědavej jestli to pomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mel jsem tu stejnou chybu, svitila mi kontrolka "check engine" auto semtam cukalo a problemem byly dve male hadicky kolem turba - za to pomerne drahe :) Kolem 1000 Kc stala jedna... Bohuzel ktere presne to byly, uz netusim, neopravoval jsem to ja. Radeji bych tu chudou smes poresil co nejdrive, protoze u turbo benzinu muze byt nebezpecna pro zivotnost valcu, pokud bys s tim jezdil dlouhodobe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...