Scarpao Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Ahoj, vím, že tu na fóru o tomhle tématu bylo napsáno už spousty, ale většina těch témat má datum posledního příspěvky min. 2 roky staré, tak jsem raději založil nové. Jde o to že auto (Octavia 1 RS - 1,8T 132kW, r.v.: 2001), když chci rychlou akceleraci, tak cuká a nechce mě to pustit, jak kdyby se dusil, docházel benzín nebo tak něco. Když přidávám pomalu, tak problém není. Taky to je mnohem horší za studena. Přijde mi i že má větší spotřebu. VAG hlásí sporadicky chybu číslo 17536 řada válců 1 : přizpůsobení směsi (mult) - systém příliš chudý. Co jsem tak ty témata tady pročítal tak vím, že to může být v podstatě cokoliv...od nějaké prasklé hadičky po palivový filtr, po váhu vzduchu. Uvítám jakoukoliv radu, která by mi mohla pomoci, ale asi nejvíc bych uvítal nějakýho profíka, co má s tímhle nějaké zkušenosti a mrknul by se mi na to, samozřejmě že ne zadarmo. Help please. :-) EDIT: Příští týden mě čeká výměna palivovýho a vzduchovýho filtru a svíček, tak jsem zvědavej jestli to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Moj skromny nazor je v tvojom pripade vaha vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukiX Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Ahoj, mel jsem tu stejnou chybu, svitila mi kontrolka "check engine" auto semtam cukalo a problemem byly dve male hadicky kolem turba - za to pomerne drahe Kolem 1000 Kc stala jedna... Bohuzel ktere presne to byly, uz netusim, neopravoval jsem to ja. Radeji bych tu chudou smes poresil co nejdrive, protoze u turbo benzinu muze byt nebezpecna pro zivotnost valcu, pokud bys s tim jezdil dlouhodobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.