Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, na LPG stanici mi nabízejí aditivum pro LPG.

V příloze je letáček a více o tomto produktu. Chci se zeptat zda jste to někdo již přidali do nádrže při tankování a případně váš názor jestli je to opravdu tak dobré jak se píše. Děkuji za vaše názory a komentáře.

ses ve spatne sekci ! mel si to dat do sekce LPG tam ti poradi urcite lip,....

cekej presun vlakna MODERATOREM ;)

přesun, proveden

tuším se to už někde řešilo, myslím si že zbytečnost ... ale fundovanější, třeba Karel, se určitě vyjádří

• Autor

Tak to se omlouvám, :worthy nevěděl jsem že se o tom někde píše.

Chtěli sme to taky pořídit. Taky tam říkají jak to úžasně vyčistí celý systém......

Otázka je.....kde ten bordel zůstane.....snad se nevypaří....

Co vstřikovače - BRC, LandiRenzo, AG System, Keihin ??? Ustojí toto "čištění"?

• 1 měsíc později...

Tiež som to videl, ale príde mi to ako hazard... V lepšom prípade to bordel spláchne do filtrov....Možno použiť pred výmenou filtrov.????

Ale houby,už jsme to zkoušeli a v poho.Navic aditivum se přidava taky do benalu aby se vyčistily trysky a taky to bez problemu funguje.Takže nemějte vuči tomu předsudky.

na každé pumpě kde to mají ti řeknou že je to super, buhužel nikdo ti neukáže certifikát(možná se mýlím), že to prošlo u nás zkušebnou.....něco podobného jako aditivum na ventily, nakonec se zjistilo, že italský Vap Saver opravdu ventily chrání,protože v sání maže, kdežto polský Green Gas v sání hoří, ale jejich dealer mě tu vehementně přesvědčoval jak je to super, pouze do chvíle než jsem to v misce zapálil, pak jsem ho s tím vyhodil....takže není o předsudcích, je to o odborném vyzkoušení a vyjádrření výrobce plynového zařízení, ne jak říkáš- do auta jsem to nalil a ono to jede....

Tak ja jen řek svou zkušenost že jsem to zkusil,samozřejmně ho nepřesvědčuji aby to tam daval,je to samozřejmně jeho věc,ale je vyzkoušene že to funguje třeba na "zalepene" vstřiky,tot vše ;)

.....něco podobného jako aditivum na ventily, nakonec se zjistilo, že italský Vap Saver opravdu ventily chrání,protože v sání maže, kdežto polský Green Gas v sání hoří, ale jejich dealer mě tu vehementně přesvědčoval jak je to super, pouze do chvíle než jsem to v misce zapálil, pak jsem ho s tím vyhodil....takže není o předsudcích, je to o odborném vyzkoušení a vyjádrření výrobce plynového zařízení, ne jak říkáš- do auta jsem to nalil a ono to jede....

S tým mazaním VENTILOV sa mi to stejne nezdá. V Naturali je nejaká zložka ktorá MAŽE?

Osobne by som sa klonil skôr k názoru že benzín ventily chladí a nie maže....

Ale mierne offtopic.

Čo sa týka aditív do LPG tak súhlasím že by to chcelo nejaký atest...

Neviem z čoho pozostváva špina v LPG a ako to ten čistič rozpúšťa.

Neviem čo to spraví s papierovým alebo plastovým filtrom, čo to s hadicami, membránami a gumičkami.

Rozpustí to špinu tak aby sa nezacpal filter?

Bohvie.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.