KubinoPv Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Libero- nespekuluj. Co vím já, tak šel na účet Š-A i skočený motor po záruce. Je to případ od případu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 15 000? to je dost.... mně bylo řečeno že asi 6500 kč.....jinak když mám motor už zahřátej trošku a nastartuju tak taky zadrční...ale krátce...tobě i za jízdy? A mám poslední typ řetezu takže nad výměnou nemusím ani uvažovat kdyby to bylo horší a horší.... znova to už neudělaj...... kdy tě čeká výměna oleje? to má taky vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.m@rek Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 nie, za jazdy to nerobi, skor len na volnobehu nerobi to ani dlho. robi to len ked uz kusok jazdim a olej sa zohreje tak na 50 C a potom ho zhasnem, rapcat zacne pri znovunastartovani kým olej nedosiahne 70C pri studenom starte to nerobi vobec, iba pri mierne zohriatom vypnutom a znovunastartovanom motore. vymena oleja ma caka 8 cca 4 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Tohle sleduju i na mejch rozvodech...sice ne uplně pravidelně ale jo...zkus už nechat vyměnit olej...zlepši se to podle mejch zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 A to mam tu posledni sadu rozvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tým padom asi zbytočne chodit do servisu na výmenu oleja po záruke len koli reťazi ked mám jej posledný model a radšej si to meniť doma a pripadne peniaze ušetrene vrazit teoreticky do novej reťaze ak náhodou? Či???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Ja že mam novou sadu a zaruku na ni tak chodim na vyměny do autorizaku....a kdyby někdy nahodou skočily rozvody tak tam bude určitě nějaka kulance na novy motor nebo vyměnu rozvodů.....ale pokud maš prvni sadu tak bych jel do škodovky a chtěl vyměnu....pokud si do teď chodil do škodovky vyměna bude zdarma....zajeď si tam co nejdřiv a tvrd jim že to rachta čim dal dyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Mne to zahučalo zatial asi len 2 krat aj to len tak na 1-2 sek. max. Mna viacej zlostí to pískanie čo sa rieši v inej teme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Libero- nespekuluj. Co vím já, tak šel na účet Š-A i skočený motor po záruce. Je to případ od případu. nešpekulujem..realita ...motor je trochen inakšia "paleta" v peniazoch ...tam už sa to určite rieši trošku inak pokud si do teď chodil do škodovky vyměna bude zdarma.... dajte vedieť,či vám to vymenili zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 mělo by to tak dopadnout když serviska bude v pohodě....... jaké pískání tě trápí mino2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.m@rek Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 no bol som uz v troch servisoch v Košiciach a nikde mi nepovedali, že by výmena rozvodov mohla byt zadarmo... ja osobne by som radsej nechal preskocit retaz a nech to riesia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 nahraj video s rachotením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.m@rek Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 ok, ked najblizsie zarachoti nahram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofil Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 Zdravím vo spolok, podelim sa so svojou skúsenosťou. R.v 9/2010 _ výmena rozvodovej sady v októbri 2012 pri 36 tis. km, už po cca 2 tis. km drncave zvuky a intenzita sa zvyšuje - občas studené štarty, ale častejšie po krátkom zohratí motora pri opätovnom štarte po krátkej odstávke motora. Momentálne cca 52 tis.km ale nervozita stúpa. Pri poslednej výmene oleja (46 tis.km) som v servise poukazoval na tento problém, pozreli mi na to a že už mám nový typ reťaze. Stav sa zhoršuje, reťaz počuť častejšie a dlhšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Zdravím vo spolok, podelim sa so svojou skúsenosťou. R.v 9/2010 _ výmena rozvodovej sady v októbri 2012 pri 36 tis. km, už po cca 2 tis. km drncave zvuky a intenzita sa zvyšuje - občas studené štarty, ale častejšie po krátkom zohratí motora pri opätovnom štarte po krátkej odstávke motora. Momentálne cca 52 tis.km ale nervozita stúpa. Pri poslednej výmene oleja (46 tis.km) som v servise poukazoval na tento problém, pozreli mi na to a že už mám nový typ reťaze. Stav sa zhoršuje, reťaz počuť častejšie a dlhšie. Nechat si napsat do protokolu že si je na to upozorňoval a nechat potkat motor asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.m@rek Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Zdravím vo spolok, podelim sa so svojou skúsenosťou. R.v 9/2010 _ výmena rozvodovej sady v októbri 2012 pri 36 tis. km, už po cca 2 tis. km drncave zvuky a intenzita sa zvyšuje - občas studené štarty, ale častejšie po krátkom zohratí motora pri opätovnom štarte po krátkej odstávke motora. Momentálne cca 52 tis.km ale nervozita stúpa. Pri poslednej výmene oleja (46 tis.km) som v servise poukazoval na tento problém, pozreli mi na to a že už mám nový typ reťaze. Stav sa zhoršuje, reťaz počuť častejšie a dlhšie. presne tak isto všetko aj pri mojom, akurat stym že neviem či uz mam meneny rozvod, v servisnej knizke to nikde nepise, auto som kupil po prvom majitelovi s 11 000 km takze vsetko poukazuje nato, že rozvody menene neboli ale podla toho co sa tu pise tak ta vymena nic neriesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Do servisnej knizky to nepisali, zabehni do servisu, nadiktuj VIN. To je prvé čo môžeš spraviť a dozvieš sa, nič ta to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Kleofil pls nahraj to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofil Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Mam nahravku vo formate mp4 (z mobilu) ale neda sa tu pripojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Dala by se, kdybys ji buď přejmenoval, nebo zabalil do RAR-u nebo Zip-u - anebo upnul na Uložto, případně na TyTrubko a sem hodil odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofil Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Tak skúsam pripojiť nahravku - dal som to do archívu rar.... je to studeny štart MOV0383.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.m@rek Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 mne to z tej kvality nahravky neprechadza definitivne, nie je to len zvuk sposobeny zvysenými otackami na 1100 pri studenom starte? ten hrkot pri starte na sekundu je normalny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 V první okamžik zarachotí rozvody, pak už je to standardní zvuk tohoto motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofil Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Pripajam ešte pre porovnanie aj nahravku normalneho - dobrého štartu ..... viem, že sú to nie práve najkvalitnejšie nahrávky - je to z mobilu MOV_0384.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Kleofile, jak staré je to auto a s jakým nájezdem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.