Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Myslíš jako vypálit toho červíka? :D  Tak to není vůbec špatný nápad. :kol-28:

borec se chtel asi trochu ohrat ci nazrat :D .... nekousnul si do neceho ? :D

Myslíš jako vypálit toho červíka? :D  Tak to není vůbec špatný nápad. :kol-28:

Zapomenout a přehlušit ten puch zdechliny v rozkladu.

• Autor

Libore spise hnedy :D Luky niceho jsem si nevšiml a vse funguje :D

Zatim :D

Bylo "myšce" zima tak se jí nedivte, že se tlačila do tepla. :kol-28:

• Autor

Z dnesniho vyletu sice tam neni auto ale i tak :D jinak ty dlouhe baraky pod tim kopcem tam jsem byl na vojne :Dhttp://youtu.be/xthIbpQEqJE  .

Tyjo, to já byl asi měsíc zpátky, jsem dostal poukaz na let s instruktorem. A opravdu parádní, z ničeho nic, prostě vystoupat celkem vysoko, perfektní zážitek...

Jen teda doufám, že nejsi ten modrobílý co skončil na stromě, to by sis moc nezalétal  :kol-28:..

• Autor

:D ne ja jsem autor videa jsem se tam chtel podivat jak jsem to kdysi behal nahoru v vycviku v male polni. A to se mi naskytlo. :D

Jo ták, já myslel, že si tam létal, tak to jo  :kol-28: .. No s vojnou s tebou nepokecám, té jsem se vyhnul, bo ji zrušili  :kol-32:

• Autor

No tak dnes mi prisel balicek a uz ted se tesim jak to dam o vikendu na Rooma, jsem zvedav jak to bude vypadat. Jen zatim reknu ze je to krycí lišta MC :D

post-51417-0-09741700-1377116446_thumb.j

Tyyyjo, tobě přišel balíček, jozzimu přišel balíček :kol-32: ... asi se budu muset zajít podívat do kufru, třeba tam budu mít také balíček  :kol-28: ..

• Autor

:D No ona to privezla postacka a ja jel hned potom do rachoty tak jsem to dal do kufru a jeste se jen podival zda to doslo vporadku.

Upraveno od ASPIRE

• Autor

Tak obsah baliku uz je na Roomu :kol-31:post-51417-0-66036800-1377331149_thumb.j

Paráda, Roomovi to sluší, pěkný doplněk  :kol-47:  ;)

Na kolik to vyšlo, jestli to není tajné?  :kol-28:

• Autor

No neni je to palka , ale spokojenost je a to je to hlavni . Stalo to zhruba 2 000,- . Jsem rad ze se to libi i vam. Jeste sehnat 10 000,- na svetla z monte carlo komplet i s spodkem a jsem spokojeny :D

Upraveno od ASPIRE

:D  Jej, tak to držím palce  ;)

Mlhovky s denním svícením a corner jsou na aukru za 1500,-, díval jsem se tam po nich, ale ke mě by nešly sehnat natáčecí hlavní světlomety v černé :kol-32: , tak jsem se na to vyprdl.. Ale MC projektory se sem tam na aukru objeví, měsíc zpátky se vydražili za necelých 6 tisíc - sledoval jsem je  ;) ..

• Autor

No ale to se mi nepodari sehnat bych musel neco vyhrat nebo hooodne setrit :D a dnes uz jsem zacal setrit tak jsem na vylete na kole, ale ty hospody po ceste to zas leze do penez :D , ale kdyz to pivo je tak dobre :D :D

• Autor

Tak ted jsem se dival na ty mlhovky bo vcera jsem byl tady pres tapatalk a ta cena je super za 1 500 bych hned bral , ale otazka kde to vzit kdyz vanoce budou az v prosinci :D . Jinak jsem vcera najezdil 60 km a jsem uplne znicen jak me vse boli. Zlate auto :D

Pekne :) No temu by si mal premenovat na cierno-biely room :D

• Autor

Dik.

Ne ne zustane bily bo cernych roomu je tu v Havru dost :D

• 1 měsíc později...

Jeden Bílý Room v Praze při cestě na skodahome...  :kol-28:

post-35598-0-86418000-1381646909_thumb.j

post-35598-0-22670700-1381646918_thumb.j

post-35598-0-89654900-1381647112_thumb.j

• Autor

No teeda Pane, ta fotka v te Praze tak ta jeee super  Dekuji. :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.