Publikováno Únor 6, 201312 r Ahoj oktáváci. Nevíte o někom z Jižních Čech kdo má osciloskop a umí s nim pracovat? Potřebuju načíst oktu 1,6-75kw r.v.2001.při ustálených otáčkách cuká V servisech ho nemají a když jo tak s nim neumí pracovat. Díky za zprávu Upraveno Únor 6, 201312 r od medved00
Březen 4, 201312 r Ve škodováckém servisu by to měl aspon jeden umět... Jinak to běžně dělají sondy.... Upraveno Březen 4, 201312 r od DIAGNOSTIK
Březen 6, 201312 r Autor Tak ten mi zustal utajen, navštívil jsem jich sedm. Nakonec jsem odborníka našel na střední dopravní škole. Ten s nim opravdu umí. Nic méně závadu jsme nenašli všechny hodnoty jsou v doporučených hodnotách.Sondy jsme prověřily jsou v pořádku, váha vzduchu, škr.klapka,svíčky,kabely,přisávání vzduchu,egr,tlaky ve válcích,tlak čerpadla,elektronic. plynový pedál-všechno sedí.Už se pomalu asi zakoukám do mechanický závady jestli néjakej silentblok nebo uložení. Dík za reakci.
Červen 1, 201312 r Co vstrikovace, pres osciloskop by jsi mel odhalit skutecnou dobu otevreni ventilu, pozdni otevirani nebo zadirani, stejne tak by meli mit vstrikovace stejnou charakteristiku otevirani.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.