liborch Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Zdar lidi, mám v O2 FL originál hnusnou levnou řadící páku našel jsem ted použitou ze Superba 2 bude mi tam pasovat? je to stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Jde to ono jde do auta vlastne narvat jakoukoli radicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 13. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 (editace) a máš s tím osobní zkušennost, montoval jsi to taky do své O2 ? nemusí se něco upravovat aby to šlo zacvaknout do spodního rámečku Editováno: 18. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Takhle ze supa jsem nedaval ale z audi s6 ale bude to uplne stejne , takze musis vymenit ten spodni ramcek jinak nic vic Jo a necituj predhozi prispevky neni to slusne a vseobecne in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Doma mi zbyla řadička z OII a chtěl jsem jí zkusit dát do mého SII a nejde tam. Nesedí ten plast, pochybuji že to půjde naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 14. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 (editace) myslíš ten spodní plast.rámeček? nejde vycvaknout a přehodit? Editováno: 18. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Ten ramecek co je dole na manzete je treba prehodit ja nevim jak to nazvat , takiva celna objimka je ktere je prisponkovana manzeta ... A necituj predhozi prispevky !!! (v pravidleh ktere jsi samozdrejme cetl je o tom par radku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Jde to až na ten rámeček : práce na 15-20 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 18. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) Pasate: takže jsi montoval řadičku taky ze Superba2? jak ty 4 plastový zácvaky na manžetě, pasovaly do rámečku a nebo se muselo něco upravit? Editováno: 18. Únor 2013, autor: liborch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Rámeček musíš přendat = má jiný tvar, ale už je to nějakej pátek. Detaily už nevím... Jo ale ještě jsem tam dodělával výřez na zámek řazení. A myslím, že dneska už tuto řadičku seženeš přímo na OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Už jsem ji našel: http://www.sportovniautodoplnky.cz/skoda-octavia-ii-04-12-luxusni-kozena-hlavice-radici-paky-limited-edition-5m/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.hlousek Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Tak ona hlavně jde koupit jen ta hlavice řadičky samotná, a nemusí se měnit nic jiného. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/radicky-plaketky-rukojete/radicky/skoda-octavia-05-kozena-rukojet-radici-paky-5-ti-id:573.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 22. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 zajímavé zboží ale jak dostanu původní plastovou dolů předpokládám že to je s manžetou spojeno z výroby napevno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Je to tam prichycene kovovyma sponkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Již mám vyměněnou: viz. foto v mém tématu o autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin3D Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Pokud schanis kozenou radicku do O2 s hlavici S2 neni problem Umim fungl a bez uprav Jen vymena za puvodni a i cena by byla prijemnejsi nez v to odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 to by mě teda zajímalo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin3D Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Mam ji v aute, bez uprav jen vymena za puvodni Jeste tu mam dva kousky, jen maji cerne siti, jsou bez toho loga a nejdou dat na radicku se zamkem razeni Necham ji za 560,- vc. posty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.