Prosinec 10, 201311 r Přestavba na LPG od Elpigasu stojí 32.000,-Kč včetně DPH. Spotřeba u mého vozu 1,8 tsi se pohybuje kolem 8 litrů plynu a cca 1,5 l benzínu.Naprostá spokojenost,žádné cukání,kuckání.Vstřikovače jsou I plusy-membránové.
Prosinec 11, 201311 r jasně, ale vialle vstřikuje kapalnou fázi plynu, vstřikama na benzín, žádná kombinace s benzínem aby si nezadřel vstřiky. prostě jedeš jen na plyn.podobnou cestou asi jde i brc.
Prosinec 11, 201311 r Jojo chce to jen na Lpg,z přivstřikem benalu už to neni tak výhodne .Jsem teda celkem zvědav pak na tu cenu u toho Brc Upraveno Prosinec 11, 201311 r od bitttpower
Prosinec 11, 201311 r Hlavně je to pořád přímej vstřik a není to předělané na MPičko, což by mi vadilo asi taky. Když už si ten motor se vstřikem do válce koupím, tak proč ho potom předělávat na vícebodové vstřikování.
Prosinec 11, 201311 r Přestavba na LPG od Elpigasu stojí 32.000,-Kč včetně DPH. Spotřeba u mého vozu 1,8 tsi se pohybuje kolem 8 litrů plynu a cca 1,5 l benzínu.Naprostá spokojenost,žádné cukání,kuckání.Vstřikovače jsou I plusy-membránové. Můžu se zepat jakou jsi měl spotřebu benzínu před přestavbou?
Prosinec 11, 201311 r Jojo chce to jen na Lpg,z přivstřikem benalu už to neni tak výhodne .Jsem teda celkem zvědav pak na tu cenu u toho Brc 50-60tis
Leden 11, 201411 r Tohle nevypada špatně do Tsi,teda až na tu cenu. Škoda OctaviaVýpočet provozních nákladů při provozu nové Škoda Octavia 1,2 TSI na benzin, LPG a naftu. Z dlouhodobého hlediska a s veškerou nestranností se provoz na LPG jeví jako nejvýhodnější varianta i přes počáteční investici do instalace systému LPG. I přes tuto investici je cena stále nižší než nákup naftové Škoda Octavia. Vzhledem k husté síti čerpacích stanic LPG jak v České republice, tak v zahraničí by se motorista měl minimálně zajímat o tuto alternativu. Rádi vám poskytneme konzultaci. 1,2 TSI 77 Kw benzín 1,2 TSI 77 KwDirect LiquiMax LPG 1,6 TDi 77 Kw nafta Pořizovací cena 417.900 Kč 417.900 Kč 479.900 Kč Montáž LPG Prins DLM - 56.900 Kč - Konečná cena 417.900 Kč 474.800 Kč 479.900 Kč Průměrná spotřeba l/ 100 Km 5,2 l benzínu 5,4 l LPG 4,2 l nafty Cena 1l paliva k 15.10.2013 36,50 17,20 36,20 Náklady na 1 km 1,90 Kč 0,93 Kč 1,52 Kč Náklady na ujetí 50 000 Km 95.000 Kč 46.500 Kč 76.000 Kč Náklady na ujetí 100 000 Km 190.000 Kč 93.000 Kč 152.000 Kč Zvýšené náklady na provoz LPGrevize 1x ročně za 350 Kč Jezděte jen na LPG! nový revoluční systém Prins Direct LiquidMax, který posloužil pro výpočet umožňuje spalovat pouze LPG, nemusíte tedy při startech využívat benzín. stále vám ovšem zůstává možnost přepnout režim paliva na benzínový provoz. Poptávkový / kontaktní formulář Vaše jméno: * Váš e-mail: * Vůz: * Motor: * Zpráva:
Srpen 21, 201411 r Tak tady maji pro připadne zájemce o přestavbu 1.2 TSi v Rapidu konečně zajimavou cenu přestavby vstřikovaní kapalneho LPG.Snad to pujde časem ještě víc dolu. úvodní stránka o nás fotogalerie mapa stránek kontakt servis LPG přestavby LPG nový vůz s LPG Vialle LiquidSi by Vialle poptávka kalkulátor ceníky a akce www.autogascoubal.cz >> CENÍKY A AKCE : Upraveno Srpen 21, 201411 r od bitttpower
Listopad 22, 201410 r Ahoj všem. Mam Fabii 1,2 a rozhodl jsem se že ji nechám přemontovat na plyn. Dozvěděl jsem se že muj motor má TSI model CBZA a přestavba asi bude dražší. Našel jsem že tady je několik lidí který vo plynu dost znaj. Prosím poraďte. Nechtěl bych to zadat nějakým patlalům. Našel jsem odkaz na Neptun Harfa, ty už asi to auto dělaly maj to vyfocený ve fotogalerii . Pak jsem našel Magicacustic kterej má na stránkách úplně stejný auta který směj na plyn přestavět jako má Neptun . Zarazilo mě, že z jejich seznamu je odkaz na stejný fotky jako ze stránek Neptunu. Tak kdo to auto dělal? Nebo jsou ty firmy propojený a jenom nás voblbujou a tahaj z lidí peníze? Ceny mají stejný, ale ten Magicakustik toho nabízí víc, má větší výběr. A taky jsem na jejich strávkách našel že se přejmenovaly na Magic AGC s.r.o. Nevíte jestli to znamená že je koupila některá z těch dvou firem autoplynu ze Strakonic? Nejak se v tom nevyznám a potřeboval bych poradit jak to je, abych auto nesvěřil nejakejm patlalům nebo nováčkům. Tak vám dík za radu. Ani nevim jak dál. Pepa Navrátil
Listopad 22, 201410 r Chodí sem na forum člověk z Neptunu, takže se obrať přímo na něj. Magic Acoustic neznám.
Listopad 23, 201410 r No ja nevim,ale co tam ma Neptun vyfocene 1.2 tsi tak bude z přivstřikem benzinu,uspora už neni takova a do toho bych už u tohoto motoru nešel.Raději bych chvili počkal, jsou ve vyvoji sady na přestavbu kapalneho lpg,nějake se již montuji ale ještě to neni moc vyzkoušeno.Proto se možna vyplati chvili počkat.Vyhoda u toho kapalneho je i to že to na plyn hned startuje,takže uspora maximalni.Jinak se ještě zeptat zdejšich plynařu zda ti nějak neporadi.
Listopad 24, 201410 r Otázka na Karla lpg.Kolik jsi už přestavěl Škodovek s tsi?mají lidi strach,nebo to je kvůli té ceně a tím pádem menší uspoře?
Listopad 24, 201410 r ja nevim-do motoru, ktery se se*e a ma prokazatelne nekolik technickych nedostatku a je rad, ze vubec funguje na benzin.. jeste tam cpat plyn?? no nevim... to uz radsi 1.2 Mpi ci jak se to ted oznacuje... treba v rapidu ho zde jeden ma , za rok najeto 80 000km a vse OK.. s Tsi bych se toho fakt bal...
Listopad 24, 201410 r No ja nevim...... Pokud je to vstřikování plynné fáze LPG (má to svoje plynové vstřikovače), tak to bude mít každé zařízení přívstřik benzínu. Pokud je to kapalné vstřikování (nemá reduktor ani plynové vstřikovače), tak to přívstřik logicky mít nebude. Částečnou pravdou má i JirkaBrno, co jsem slyšel, tak některé motory FSI/TSI mají pár technických nedostatků. Zrovna mi na facebooku naskočilo toto: http://www.auto-swiat.pl/eksploatacja/6-najgorszych-silnikow-benzynowych-ostatnich-dziesieciu-lat-uwazaj-na-auta-z-tymi/r52pz Upraveno Listopad 24, 201410 r od PauLofWoCC
Listopad 24, 201410 r Pokud najezdíš ročně alespoň 15.000 Km-neboj se a jdi do toho. Pokud má na motoru odejít některá mechanická část - odejde stejně. Spalování LPG na to nemá vliv. Osobně užívám 1,8 tsi na LPG úplně bez problémů.
Listopad 24, 201410 r to ja s tim pocitam ze to bude zrat i benal. Kapalny mi pripada drahy a v uvahu pripada jestli ryskovat vstriky nebo u tekutyho treba high presure pumpu. ze mam na plyn spatnej motor uz mi doslo, dost jezdim tak bych to asi rysknul. Jen mi neni jasny rozdil mezi tema dvema fyrmama na tech odkazech. Tak skusim pockat jestli se nekdo neozve s radou co si o nich myslet. Pak asi napisu jim, ale znate to, budou rikat ye nic neni rpoblem, tisice dekovnych dopisu, tak aby skutek neutek. Asi to neni tak jednoduchy jako udelat mpi cko. A jestli sem chodi nekdo z Neptun Harfa tak uvidim co rekne on. Pockam si, do vanoc je este cas. Pepa Bumerang
Listopad 24, 201410 r Z vlastní zkušenosti mám systém Elpigaz - najeto cca 40.000 km- žádný problém. Pokud jsi Pardubice a okolí- předvedu, ukážu.
Listopad 28, 201410 r Do pardubek zrovna nejezdim, spis na druhy smer. Dojdu se do obou firem podivat abysem videl co tam je. Snad mi to pomuze, aby mi to nezbastlili. A ten elpigaz je taky moznost. co muze bit lepsi?
Listopad 28, 201410 r Já ti za sebe můžu nabídnout systém Landi Renzo Omegas, patří ke značkovým zařízením a "chodí" velice dobře...s toroidní nádrží jsme na cenách 36 tisíc,montáže i na splátky,co víc dodat, funguje to 95/5, při vysokém zatížení to jde 75/25-poměr plyn/benzín,jinak klasika jak u systémů pro MPI,italové to mají velice dobře udělané co se týče nastavení, takže zatím co odjelo nebo co vím co bylo namontováno tak chodí, dnešní motory TSI jsou zase o kousek dál jak ty první, u těch prvních docházelo k tomu, že v benzínu vstřiky šly do kyrek klidně za 60 tisíc, ty dnešní jsou zase o poznání lepší.... zařízení PRINS je úplně jiná liga, vstřikuje se kapalná fáze přímo přes benzínové vstřikovače, u některých motorů se musí vyměnit vysokotlaké čerpadlo benzínu, protože nemá vývod k přivedení kapalné fáze plynu,u některých je záslepka, která se dá pro plyn využít, zase tím pádem auto získá nové čerpadlo i když má něco najeto...velou výhodou je přímo start na plyn, pokud se nevyprázdní plynová nádrž, není potřeba vůbec benzínu....záruka 3 roky, vše podle nových předpisů R 115, držáky umístění přesně jako kdyby to vyjelo z fabriky, jediná nevýhoda, vyšší cena přestaveb....cca od 48-56 tisíc,podle toho jestli se musí měnit čerpadlo....jinak super
Prosinec 1, 201410 r Ahoj všem. Mam Fabii 1,2............ Nechtěl bych to zadat nějakým patlalům. Našel jsem odkaz ........... Pak jsem našel............... Zarazilo mě, že z jejich seznamu je odkaz na stejný fotky jako ze stránek .......... Tak kdo to auto dělal? Nebo jsou ty firmy propojený a jenom nás voblbujou a tahaj z lidí peníze?.............Nejak se v tom nevyznám a potřeboval bych poradit jak to je, ............nevim jak dál. Pepa Navrátil Dobrý den pane Navrátil, Pracuji pro Vámi uvedenou firmu Neptun Harfa a jeden plynařský kolega z druhého konce republiky mne upozornil na Váš příspěvek, na který musím reagovat. Dotaz má dvě roviny. Tak za prvé, nemáme nic společného s druhou zde uvedenou firmou. Přesto jsou seznamy, které uvádíte zcela totožné. Seznam přímovstřiků které máme na stránce naší firmy vytvářel kolega, až jsem se divil, proč to dělá tak pracně. Mohl zveřejnit .pdf soubory tak jak to uvádějí jednotliví výrobci. Ale chtěl tam mít postupně doplněné aktivní odkazy na ty vozy, které jsme přestavovali a máme v naší fotogalerii. Proto bezpečně vím, že uvedený seznam je naším dílem (a dá se to dokázat i jinak). Seznam uvedený na stránkách konkurenční firmy je zcela identický, včetně odkazů. Pokud se někdo chlubí naší prací, asi by se to dalo nazvat krádeží. Já osobně bych to nazval prasárnou. Jestli to udělal pouze „najatý správce stránek“ nebo někdo jiný pro mě není podstatné. Ani nezkontrolovali, že jsou ve zveřejněném seznamu zařízení, která nemají v ceníku (Zavoli) a naopak jiné systémy které mají v ceníku, nejsou na seznamu. K dotazu na změny v názvu konkurenční firmy a přidání písmenek AGC se nebudu vyjadřovat – obraťte se přímo na ně. A nyní k podstatě Vašeho dotazu: pochválil bych Vás za uvážlivý přístup k výběru firmy, které přestavbu zadáte. Ale jedním dechem dodám, výběr nebudete mít lehký. Internet snese hodně (jak jste právě zjistil), ale naštěstí ne všechno – toto se provalilo. Doporučím, vybírejte mezi firmami, které se na přestavby LPG specializují (je to jejich hlavní činnost). Určitě budou mít více zkušeností než jiná firma, která sice např. opravuje auta, ale LPG přestavby zařadila do svého sortimentu až nedávno, pouze „z donucení“ protože neměli dostatek své původní práce. Pokud se dozvíte něco z historie firmy, tím lépe. Jezdit pro slevu několika stokorun či dokonce jednotek tisíc může být lákavé, ale já bych to nedoporučoval. Každou přestavbu dělají pouze lidé a také technika je poruchová. Proto existují záruční lhůty a opravy. Ale že by se mi chtělo jezdit byť jen pokaždé na revize, výměny filtrů a kontroly na druhý konec republiky, to určitě nechtělo (to není nic proti Karlovi nebo Paulovi…). Myslím, že význam hesla „Podporujte svého šerifa“ má platnost stále. Nejlépe by bylo, kdybyste měl nějaké reference přímo od zákazníků, ale to vím, že je problém. Nakonec zkuste Vámi oslovené firmy také osobně navštívit. Uvidíte, zda je to např. před týdnem přestavěný bývalý vepřín (tím nemyslím na nikoho konkrétního), a nebo firma, kde ve stejných prostorách (nemusí to být naleštěný autosalon) přestavuje auta na LPG stejný kádr pracovníků již několik let… Přestavby motorů TSI na LPG provádíme. Určité zkušenosti jsme získali nejprve na školeních přímo u výrobců v Itálii a Polsku, následně i v ČR a při vlastních přestavbách. V případě Vašeho zájmu mne můžete kontaktovat prostřednictvím kontaktů na našich stránkách, zde: http://www.neptun-harfa.cz/Kontakty/3169.html a nebo přes SZ. S pozdravem Ivan Vodička
Prosinec 5, 201410 r no to je teda husty. Este jsem m nasel jednu firmu z prahy, maj vic pobocek LPG Coubal tak uvidim kdo me da dobrou nabitku. jestli je to s tim magicagc pravda tak je to fakt svinarna. diky za rady, ke karlovi to mam moc daleko, ale asi je to machr.
Prosinec 5, 201410 r nedival bych se jen na penize.... a za B na svete neexistuje jen Karel a jeho nejlepsi BRC... uvedom si, ze pokud chces mit system v pohode co nejdyl, budes muset jezdit ke karlovi porad.. nejde jen o to, ze ti to namontuje karel, ale ze ti to taky karel bude servisovat po celou dobu, co to auto bude v tvem drzeni..myslim si, ze v tvem okoli bude taky cela rada LPG firem, ktere tomu rozumi... jde jen o to hledat. Ja muzu rict, z vlastni praxe, ze znam nekolik lidi z prace, kteri maj namontovano LPG od firem v Brne-auto unger, lpg v komarove, od cadka asi 3 auta, od sveraka z boskovic taky asi 5 aut.. vsem auta jezdi, nikdo nema nejaky zasadni problem...
Prosinec 7, 201410 r Kdy se tak dá očekávat, že bude k dispozici nějaká přestavbová sada vstřikování kapalné fáze na novou fabii 1.2TSI? Prins zatím nemá sadu ani na Polo, takže to evidentně trvá dost dlouho.. Upraveno Prosinec 7, 201410 r od guam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.