Srpen 21, 200619 r Asi bych z toho udelal vyveseny tema, co ty na to Karlos? Podtitulek je jasnej - vsechno o foliich sem a nikam jinam...
Srpen 21, 200619 r oki, uznávám chybu, ale jak říkám, pokud bude někdo chtít fólie, tak si je pořídí. Já je tam mám a zatím v pohodě.
Srpen 21, 200619 r já snima taky jezdim někde dva roky bez absolutního problému , ale potom co se to furt teď nějak začíná řešit a dost otom mluvit, dostávám bobky a budu dávat ty světlejší
Srpen 21, 200619 r já snima taky jezdim někde dva roky bez absolutního problému , ale potom co se to furt teď nějak začíná řešit a dost otom mluvit, dostávám bobky a budu dávat ty světlejší Jj... známej má na passatu uplně černý a nic si z toho nedělá...
Říjen 28, 200618 r no u nas to funguje podobne s rozdielom, ze aj vpredu mozem mat uplne tmave, samozrejme s atestom a je potrebny papier, ktory sa vybavuje neviem kde, ze napr. prepravujete vacsie sumy penazi, napr. trzby od nejakeho podnikatela a podobne, koly bezpecnosti alebo napr. policajti na svojich sukromnych autach veselo pouzivaju aj predne folie a vobec ich to netrapi. btw: ako dovod je vo vyhlaske asi tolko: vodic musi vidiet a BYT VIDENY ostatnymi ucastnikmi cestenj premavky aby boli rozoznatelne jeho reakcie na dopravnu situaciu. no tak to je podla mna pekna kravina, ale dobre.
Listopad 13, 200618 r Máte někdo zkušenosti s foliema od tuningsamolepky koukal jsem že maj dobrý ceny..
Listopad 13, 200618 r 2Peete: domluvis co potrebujes. k reklamnim ucelum tu znamy mel i polep auta ala VB.
Listopad 13, 200618 r 2Peete: domluvis co potrebujes. k reklamnim ucelum tu znamy mel i polep auta ala VB. polep VB hmmm to sem vždycky chtěl uděl nějakou šáde v tomhle stylu.. Mám doma ještě maják z VB tak pokud by jste někdo chtěl nebo ten tvůj známej můžu sloužit... Ale nevim co z toho vyplívá ptal jsem se jestli dělaj dobře folie
Listopad 13, 200618 r Celkem se mi zamlouvá ta firma Trieste.. akorát tam nějak nemůžu dohledat ceny..
Duben 30, 200718 r všechno má něco, jak klady tak zápory. měl jsem folie a žádný problém, ale záleží kdo ti je nalepí. Teď jsem koupil Octu s pokovením a na předním skle mám pokovený protisluneční pruh /nechápu jak to lze udělat/ a i tady jsem poznal klady. Auto je bez klima a v létě v teplých krajích jsem měl pootevřené okno pod plastové ofuky a ventiloval vzduch v autě a slunce co bylo na straně jsem vůbec necítil. Odráželo se to jako od zrcadla. Byl tam příjemný chládek. Do auta nevidíš, ven krásně. Na hranicích jsem se už naučil stahovat i zadní skla /díky bohu za el./ Jak někdo psal, že je nadlidský výkon skla vyleštit, nesouhlasím ! Mám psa a tak si dovedeš představit jak asi sklo někdy vypadá zevnitř, když je zvědavý. Mám rozprašovač na monitory a stačí malinko fouknout a vyleštit. Leskne se to jako psí kulky a je to opravdu hned.
Květen 5, 200718 r všechno má něco, jak klady tak zápory. měl jsem folie a žádný problém, ale záleží kdo ti je nalepí.Teď jsem koupil Octu s pokovením a na předním skle mám pokovený protisluneční pruh /nechápu jak to lze udělat/ a i tady jsem poznal klady. Auto je bez klima a v létě v teplých krajích jsem měl pootevřené okno pod plastové ofuky a ventiloval vzduch v autě a slunce co bylo na straně jsem vůbec necítil. Odráželo se to jako od zrcadla. Byl tam příjemný chládek. Do auta nevidíš, ven krásně. Na hranicích jsem se už naučil stahovat i zadní skla /díky bohu za el./ Jak někdo psal, že je nadlidský výkon skla vyleštit, nesouhlasím ! Mám psa a tak si dovedeš představit jak asi sklo někdy vypadá zevnitř, když je zvědavý. Mám rozprašovač na monitory a stačí malinko fouknout a vyleštit. Leskne se to jako psí kulky a je to opravdu hned. nedovedu si představit jak jedu do Německa když prší a budu mít stažený všechny okna ,nehledě na to že by si musel jezdit i se staženejma oknama po celém Německu .
Květen 5, 200718 r To máš rád tak déšť ? Proč by jsi měl jezdit s otevřenými okny ? Jezdím po Německu a nemám stažena všechna okna... Asi jsi mě šparně pochopil, psal jsem, že při průjezdu státní hranice jsem se naučil otevírat i zadní okna, aby celník viděl dovnitř na zadní sedačky. Kdyby jsi měl na sklech folie a nebylo vidět dovnitř, musel by si udělat to samé..... Prostě jsem tě nepochopil, ale to nevadí. jistě mi to rád vysvětlíš.
Květen 5, 200718 r to bylo spíš myšleno pro ty co maj ve předu a vzadu nehomologo. folie .Znám spoustu lidí co jede do Německa a má okna dole ,protože se jim už stalo že je tam prostě nepustili
Květen 5, 200718 r to bylo spíš myšleno pro ty co maj ve předu a vzadu nehomologo. folie .Znám spoustu lidí co jede do Německa a má okna dole ,protože se jim už stalo že je tam prostě nepustili tak to jo. Myslel jsem, že se do mne navážíš..... Jinak mám okna z pece a nikde o tom není ani zmínka. Spolíhám tedy na to, že firma která to dělá, musí mít automaticky atest. A auto mám po firmě, zabývající se právě úpravou skel. Nechce se mi tedy věřit, že by kovářovic kobyla chodila bosa...
Květen 5, 200718 r no většinou chodí . Jinak si to zjistíš na stránkám MVČR tam jsou firmy co to můžou dělat
Květen 5, 200718 r no většinou chodí . Jinak si to zjistíš na stránkám MVČR tam jsou firmy co to můžou dělat dík za tip, jak bude chvilka mrknu tam..
Květen 5, 200718 r musis mit k autu papir na ty skla,jinak ti nic nepomuze,na sklech,kdyz mas folie,tak ti daji malou samolepku s atestem,papir k tomu,na pokoveni jen papir...........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.