Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dobrý den vlastním škoda fabia II 1.2 tsi 66KW,a potřeboval bych poradit po kolika km se mění olej v motoru nebo aspoň po jaké době děkuji

Olej vyměňuj co 10 - 12 tisíc km s olejových filtrem,  po 30 tkm měň vzducháč, po cca 40 - 45 tkm vyměň palivový filtr.

ja by som tie intervaly u peľového a vzduchového vymenil :)

no pravdu píšeš...to je tak,keď to čítam v rýchlosti  :blbec: ..

Kabinový či pachový / pylový až tehdy, kdy se ti začnou mlžit moc okna :D A více jak 2 roky stejně kabinový nevydrží.

kabinový bych měnil minimálně jednou ročně

presne tak..

aj tento mal iba rok  :kol-44:

post-62595-0-58666300-1361902986_thumb.j

post-62595-0-73332100-1361903003_thumb.j

post-62595-0-75799500-1361903021_thumb.j

ooo shit! Tak takoý bordel jsem tam neměl ani z poloviny jak ty po 4 letech.

ono to moje nie je,to by som nedopustil  :kol-138:

Tak kde to parkuješ a kde jezdíš? Já tohle fakt po 4 letech neměl, teď to budu měnit co dva roky. Dáváš pouze s aktivním uhlím? Já jsem koupil bez od výrobce Bosch,původní tam byl s aktivním uhlím.

Dal jsem po výměně taky bez aktivního uhlí, byl o dost levnější a rozdíl prakticky nepozoruji.

Richiis písal som toto :D

ono to moje nie je

Upraveno od libero1071

Tak to je OK :)

Dal jsem po výměně taky bez aktivního uhlí, byl o dost levnější a rozdíl prakticky nepozoruji.

no ono bys to poznal, pokud bys přesedal z auta, které to má, do auta, které ne :kol-28:

doporučuju ten s aktivním, on se dá sehnat i celkem levně, třeba zde:

http://www.cc-autodily.cz/filtr-pachovy-fabia-2_2?brand=SKODA&model=FABIA

Upraveno od HjM

Přidalší výměně nasadím nejspíše znovu s aktivním uhlím.

FYI: Pri Fabii treba dávať pozor, existujú 2 rôzne veľkosti filtra podľa dátumu výroby auta celkom je 5 rôznych označení pre kabínový filter.

ano přesně tak, ten co jsem zde hodil výše odkaz je na starší modely, do 4. 7. 2010, je to tam napsané

presne tak..

aj tento mal iba rok  :kol-44:

tak se to může dát do pytlíků a dělat si lipový čaj :kol-46:

čo teba nenapadne :D :D

A co bys doporučil lidem, kteří nemají v pyláku lístky lípy, ale mušky, komáry a další havěť? :kol-28:  :kol-147:  :kol-48:

Upraveno od Hosha

Dobrá otázka, to jsem tam měl i já.

vypreparovať a urobiť obrázky na stenu  :kol-138:

• 1 rok později...

Ahoj,

mám proměnlivý servisní interval, auto jezdí jen krátký trasy po městě, teď po roce co je z výroby (najeto 6 500km)  jsem si chtěl tak nějak tajně vyměnit olej a origo olejový filtr abych nemusel zbytečně platit v autorizáku přemrštěnou cenu, jsem holt zvyklej měnit olej jednou ročně nehledě na kilometry (olej mám přes kámoše Helix HX7 5W-40 a origo škoda filtr za 900Kč)......no a teď mi skočila hláška na maxidotu že mám zajet do servisu vyměnit olej což už mi přijde jako blbost, když jsem si mezitím olej i filtr koupil:-(...otázka zní....když si teď olej vymněním sám, zmizí hláška sama protože čidlo oleje zjistí že je olej v pořádku a dál mi zůstatne proměnlivý servisní interval s tím že inspekce  je na 2 letech jak je napsáno v servisce a nebo to musim pak ještě nechat přes VAG někde smazat že mě to už hnalo na výmněnu aby se na to později nepřišlo?

Děkuju předem za radu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.