Publikováno Únor 25, 201312 r dobrý den vlastním škoda fabia II 1.2 tsi 66KW,a potřeboval bych poradit po kolika km se mění olej v motoru nebo aspoň po jaké době děkuji
Únor 25, 201312 r Tady je to přímo od zdroje: http://www.skoda-auto.cz/mam-vuz-skoda/servisni-intervaly http://www.skoda-auto.cz/mam-vuz-skoda/servisni-intervaly/servisni-intervaly-octavia-roomster-nova-fabia Upraveno Únor 25, 201312 r od .Honza.
Únor 25, 201312 r Olej vyměňuj co 10 - 12 tisíc km s olejových filtrem, po 30 tkm měň vzducháč, po cca 40 - 45 tkm vyměň palivový filtr.
Únor 26, 201312 r Kabinový či pachový / pylový až tehdy, kdy se ti začnou mlžit moc okna A více jak 2 roky stejně kabinový nevydrží.
Březen 7, 201312 r Tak kde to parkuješ a kde jezdíš? Já tohle fakt po 4 letech neměl, teď to budu měnit co dva roky. Dáváš pouze s aktivním uhlím? Já jsem koupil bez od výrobce Bosch,původní tam byl s aktivním uhlím.
Březen 7, 201312 r Dal jsem po výměně taky bez aktivního uhlí, byl o dost levnější a rozdíl prakticky nepozoruji.
Březen 7, 201312 r Richiis písal som toto ono to moje nie je Upraveno Březen 7, 201312 r od libero1071
Březen 8, 201312 r Dal jsem po výměně taky bez aktivního uhlí, byl o dost levnější a rozdíl prakticky nepozoruji. no ono bys to poznal, pokud bys přesedal z auta, které to má, do auta, které ne doporučuju ten s aktivním, on se dá sehnat i celkem levně, třeba zde: http://www.cc-autodily.cz/filtr-pachovy-fabia-2_2?brand=SKODA&model=FABIA Upraveno Březen 8, 201312 r od HjM
Březen 9, 201312 r FYI: Pri Fabii treba dávať pozor, existujú 2 rôzne veľkosti filtra podľa dátumu výroby auta celkom je 5 rôznych označení pre kabínový filter.
Březen 9, 201312 r ano přesně tak, ten co jsem zde hodil výše odkaz je na starší modely, do 4. 7. 2010, je to tam napsané
Březen 11, 201312 r presne tak.. aj tento mal iba rok tak se to může dát do pytlíků a dělat si lipový čaj
Březen 13, 201312 r A co bys doporučil lidem, kteří nemají v pyláku lístky lípy, ale mušky, komáry a další havěť? Upraveno Březen 13, 201312 r od Hosha
Duben 16, 201411 r Ahoj, mám proměnlivý servisní interval, auto jezdí jen krátký trasy po městě, teď po roce co je z výroby (najeto 6 500km) jsem si chtěl tak nějak tajně vyměnit olej a origo olejový filtr abych nemusel zbytečně platit v autorizáku přemrštěnou cenu, jsem holt zvyklej měnit olej jednou ročně nehledě na kilometry (olej mám přes kámoše Helix HX7 5W-40 a origo škoda filtr za 900Kč)......no a teď mi skočila hláška na maxidotu že mám zajet do servisu vyměnit olej což už mi přijde jako blbost, když jsem si mezitím olej i filtr koupil:-(...otázka zní....když si teď olej vymněním sám, zmizí hláška sama protože čidlo oleje zjistí že je olej v pořádku a dál mi zůstatne proměnlivý servisní interval s tím že inspekce je na 2 letech jak je napsáno v servisce a nebo to musim pak ještě nechat přes VAG někde smazat že mě to už hnalo na výmněnu aby se na to později nepřišlo? Děkuju předem za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.