Publikováno Únor 28, 201312 r Prosím o radu. Na octávě I motor 1,6 75 kW mi ted při cca 230 tis. odešla převodovka kod DUU - vysypaly se nýty a urvaly zub na hrušce a ten pak oddělal zbytek... Sehnal jsem si starší převodovku údajně s SDi a zajímalo by mě jestli je tedy možná záměna.... Četl jsem že lamely jsou jiné Sdi prý 2OOmm a benzin 21O mm a jiné převodové poměry. Má někdo zkušenost se záměnou těchto převodovek? Co poloosy, převody, řazení atd...Jsou stejné a nebo rozdílné? Pročetl jsem celé forum a názory se různí takže jsem s toho jelen...:-) Může mi někdo poradit? Díky
Březen 14, 201312 r Neviem presne tie lamely to sa da zistit inde ,ale viem urcite ze do SDI sa nesmie dat prevodovka z 1,6 lebo auto bude fungovat ale pri 3000 rpm ide miesto 125Km iba 95Km na 5kvalte opacne to bude lenive. Rozhodne si tam daj repasovanu prevodovku s opravenými nitmy (kurvitko) lebo ja som dal pri 140t km starsiu bez repasu a nedavno pri 170t sa tato prevodovka rosipala nastastie v mieste bydliska. Tak mam v tomto nemeckom aute uz tretiu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.