Přejít na obsah

Garanční, servisní prohlídky.

libero

Doporučené příspěvky

a kto iný :D

no keď máš dlhý interval QG1 mali by v ňom pokračovať , každopádne by som ho skrátil na polovicu , keď aj nie v servise ale medzi dlhou prehliadkou by som menil olej sám ... Samozrejme len 507.00 , nič iné ...     

ale zdá sa mi to divné , TDi fabie mám denodenne a všetky majú krátky interval , tak neviem , treba pozrieť do servisky medzi kody čo tam je ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to som čumel už pri preberaní auta že je tam QG1.Jasné mne je to v podstate jedno pretože ako si povedal aj Prassate vypúšťame každých 15.Zajtra som tam aj tak objednaný ráno.Už 3X tam idem z blikajúcou kontrolkou žhavenia (snímač teploty a plniaceho tlaku turba)

1X preflashovanie motor. softu

2X menení snímač

3X tam idem a poprosím chlapcov či by boli takí láskaví a neskúsili prepinovať štekre od RJ aj od čidla a pomerať ohmický odpor lebo ma už je...

Odkaz ke komentáři

Tak 1,6CR mala na blikanie žhavenia tuším aj nejaké TPIčko a aj som ho čítal len som zabudol čoho sa týkalo už . V poslednej dobe už ani na tieto vzdelávačky nejako nie je čas ...  

Ujo má 55kw CR a má krátky interval , v podstate je to jedno akurát v rámci tej záruky musí dodržovať ten interval , pritom keby je 30 a medzi tým to vymením ja tak sa výrazne ušetrí ,,, pozerám auto z IMPA Blava ...

Odkaz ke komentáři

neviem aké máš styky v škodovke ale ja osobne by som určite nejaké tri roky a 100 tis km ostal v autorizáku , vtedy sa ti to oplatí kvôli prípadnej kulancii na niečo , inak sa to neoplatí 

treba tam meniť vzducháč po 30 , palivový po 60tis , a olej po 15 a nebude problém 

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

ahoj

chtěl bych se zeptat uzivatelu co všechno jim bylo vymeneno při garancni prohlídce při 60tis.

Jeden servis mi nabidl cenu 5000 a druhy 7500 tak si myslim,ze něco nebude vymeneno,nebo naopak něco vymeni co by ještě byt vymeneno byt nemuselo,vim ze v servisce to je popsane,ale tu jsem stratil.

Vim také,ze tam byla vymena chl.kapaliny,ale ze vylozene potřeba menit po trech a pul letech neni ,tak nevim,jeste jsi u obou servisu zjistim co vse jejich garancky zahrnuji,volala tam pritelkyne tak se na to nezeptala,proto se ptam Vas uzivatelu co Vam bylo meneno,predem dekuji

Odkaz ke komentáři

měl by se měnit určitě- olej, olejový filtr, vzduchový filtr, pylový filtr, zapalovací svíčky, celková prohlídka vozu a potvrzení záruky mobility.Dále se u některých aut dělají přední brzdové desky, záleží jak kdo jezdí, ale 60t km už bývají některé na výměnu.

Prohlídka jen s filtry, olejem, svíčkama, mobilitou může skutečně stát přes 7t km.. maj prostě takové ceny, např. jen za výměnu pylového filtru- práce na 5 minut, chtěj 130kč bez dph, pylový filtr cena 500 bez dph, svíčka 350 bez dph.. prostě ,,simply clever,, a to se nebavím o ceně oleje- 499 bez dph castrol 5W30

Dle stáří auta se ještě dělá brzdová kapalina- po 3 letech , chladící kapalina? ale to si nejsem jistý..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...