Červen 16, 201312 r Ja som sem japonské značky neťahal. Pointa bola v tom, že nie som blázon aby som platil za náhradný diel v značkovom servise, keď ten istým diel môžem mať cez internet za polovičnú cenu, aftermarket za tretinu.
Červen 23, 201312 r 1.6 TDi 77kw prvý servis pri 30tis. km olej,filtre,čistenie klímy- 280€ a to ešte so zľavou Zarazila ma jedna vec (okrem ceny).Ďalší servisný interval je už po 15tis alebo jednom roku.To je zle nie?
Červen 23, 201312 r Suri to si ty?Tak keď bol prvý 30 tak aj ďalšie majú byť po 30 nie?Akože prekodujem si to aj sám len mi to je divné
Červen 23, 201312 r a kto iný no keď máš dlhý interval QG1 mali by v ňom pokračovať , každopádne by som ho skrátil na polovicu , keď aj nie v servise ale medzi dlhou prehliadkou by som menil olej sám ... Samozrejme len 507.00 , nič iné ... ale zdá sa mi to divné , TDi fabie mám denodenne a všetky majú krátky interval , tak neviem , treba pozrieť do servisky medzi kody čo tam je ...
Červen 23, 201312 r No to som čumel už pri preberaní auta že je tam QG1.Jasné mne je to v podstate jedno pretože ako si povedal aj Prassate vypúšťame každých 15.Zajtra som tam aj tak objednaný ráno.Už 3X tam idem z blikajúcou kontrolkou žhavenia (snímač teploty a plniaceho tlaku turba) 1X preflashovanie motor. softu 2X menení snímač 3X tam idem a poprosím chlapcov či by boli takí láskaví a neskúsili prepinovať štekre od RJ aj od čidla a pomerať ohmický odpor lebo ma už je...
Červen 23, 201312 r Tak 1,6CR mala na blikanie žhavenia tuším aj nejaké TPIčko a aj som ho čítal len som zabudol čoho sa týkalo už . V poslednej dobe už ani na tieto vzdelávačky nejako nie je čas ... Ujo má 55kw CR a má krátky interval , v podstate je to jedno akurát v rámci tej záruky musí dodržovať ten interval , pritom keby je 30 a medzi tým to vymením ja tak sa výrazne ušetrí ,,, pozerám auto z IMPA Blava ...
Červen 23, 201312 r Jo jo z impy.Skončí záruka asi tam nepáchnem.IDEXom a VASom viem robiť tak to budem riešiť sám
Červen 23, 201312 r neviem aké máš styky v škodovke ale ja osobne by som určite nejaké tri roky a 100 tis km ostal v autorizáku , vtedy sa ti to oplatí kvôli prípadnej kulancii na niečo , inak sa to neoplatí treba tam meniť vzducháč po 30 , palivový po 60tis , a olej po 15 a nebude problém
Červen 23, 201312 r neviem ja osobne by som poriešil ten interval na dlhý a na tie prehliadky išiel , a medzitým tie filtre a oleje menil sám ... do nejakých 4 rokov , potom ti aj tak kulanciu zamietnu
Prosinec 30, 201311 r ahoj chtěl bych se zeptat uzivatelu co všechno jim bylo vymeneno při garancni prohlídce při 60tis. Jeden servis mi nabidl cenu 5000 a druhy 7500 tak si myslim,ze něco nebude vymeneno,nebo naopak něco vymeni co by ještě byt vymeneno byt nemuselo,vim ze v servisce to je popsane,ale tu jsem stratil. Vim také,ze tam byla vymena chl.kapaliny,ale ze vylozene potřeba menit po trech a pul letech neni ,tak nevim,jeste jsi u obou servisu zjistim co vse jejich garancky zahrnuji,volala tam pritelkyne tak se na to nezeptala,proto se ptam Vas uzivatelu co Vam bylo meneno,predem dekuji
Prosinec 30, 201311 r Autor metas bude mať asi ešte brzdovku+prachový filter ... Galvi ten palivový ti menili automaticky,alebo na tvoju požiadavku?
Prosinec 30, 201311 r Autor u benzínu "NIE JE" predpísaný výmenný interval palivového filtra (preto som sa ťa pýtal) ....avšak v niektorých servisoch sa držia nepísaného pravidla → výmena po 60tkm (schvaľujem)...
Prosinec 30, 201311 r měl by se měnit určitě- olej, olejový filtr, vzduchový filtr, pylový filtr, zapalovací svíčky, celková prohlídka vozu a potvrzení záruky mobility.Dále se u některých aut dělají přední brzdové desky, záleží jak kdo jezdí, ale 60t km už bývají některé na výměnu. Prohlídka jen s filtry, olejem, svíčkama, mobilitou může skutečně stát přes 7t km.. maj prostě takové ceny, např. jen za výměnu pylového filtru- práce na 5 minut, chtěj 130kč bez dph, pylový filtr cena 500 bez dph, svíčka 350 bez dph.. prostě ,,simply clever,, a to se nebavím o ceně oleje- 499 bez dph castrol 5W30 Dle stáří auta se ještě dělá brzdová kapalina- po 3 letech , chladící kapalina? ale to si nejsem jistý..
Prosinec 31, 201311 r Brzdová kvapalina od MR2011 prvý krát po troch a potom normálne po dvoch rokoch výmena . Chladiaca kvapalina nemá interval výmeny vôbec .
Prosinec 31, 201311 r Dekuji vsem za odpovedi,tu brzdovku jsem si asi spletl s chladici,vim,ze jedna byla po trech a potom kazde dva roky,hezky silvestr,az to budu mit za sebou dam vedet,co a za kolik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.