Petrrr Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Ahoj, rád bych se optal těch znalejších, zda-li jde u Rapida (stejné to bude asi i ostatních modelů), který ofigo nemá připlaceno (2500kč) za Corner funkci (přisvicování mlhovky do zatáčky), toto aktivovat např. přes vag nebo diagnostiku? Nebo je tato funkce technicky odlišná u mlhovek s nebo bez funkce Corner a vyžaduje krom jiného jiné díly apod. ? Díky, zatím tuto informaci nikde nemohu získat a všichni víme, že přes Vag se dá aktivovat a deaktivovat kde co :-) tak proto se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 (editace) teoreticky přebastlit kabeláž mlhovek a aktivovat funkci pokud je v autě tempomat neměl by to být problém jinak výměna BQM Editováno: 6. Březen 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Díky, sice Ti nerozumím ani slovo, , ale vyplývá z toho, že je to složitější než bych čekal a tak je to pro mne asi paséé, vzhledem i k záruce bych se asi nerad do takových to operací pouštěl. Tempomat nemám . Ale díky za odpověď, konečně se někdo ozval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Neves hlavu, ja corner funkci mam (v Eleganci je v serii), ale zadnej zasadni prinos jsem neshledal. Ani potme neni ucinek mlhovky poradne znatelnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Ok díky, tak to jsem chtěl slyšet ze všeho nejvíce, že jsem těch 2500 nevyhodil. Jinak klobouk dolu před sbírkou předchozích vozů, ty snad děláš ve Škodě testovacího jezdce ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Tez myslim, ze toto je temer k nicemu. S natacecimi hlavnimi svetly, ktere jsou super, se to absolutne neda srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Mam nataceni v R, vcetne corner mlhovek. A moc se mne libi. Do jedne ze sluzebnich OII jsem corner nakodoval a prinos mizivy (je to pritom spravne teleso, ne klasicka mlhovka). Takze se neda hodnotit pausalne. Asi dost zalezi na konkretnim modelu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Souhlas. V rodine mame i FII a u ni je corner funkce mlhovek mnohem znatelnejsi a prinosnejsi. Je to urcite vec konkretniho modelu, u Rapida podle me k nicemu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Corner mam ale jeste jsem si toho poradne nevsiml ze by to byl nejakej prinos spis to ma efekt u tech lidi co to neznaji = tvl ty mas nove auto a uz ti nesviti jedna mlhovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnek Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Má cenu si připlatit na xenony? Je to spojeno s Corner funkci. 12000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Corner je v podani Rapida (a uz jsem si overil, ze u OIII taky) k nicemu, ale xenon bych jednoznacne doporucil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Corner funkci mám v serii v Eleganci,ale nic moc.Každou chvíli mně někdo upozorňuje ,že mi svítí jen jedna mlhovka,jó neznají corner funkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 tahle funkce je super a ikdyz neni treba ucinnek nikterak ohromujici, tak je to porad lepsi nez nic. nekdy si toho nevsimnu a nekdy jsem prekvapenej jak moc to pomaha. napadla me ale jedna vec. co se stane pri zarazene zpatecce a natoceni volantu doprava? uzitecna by byla rozsvicena leva mlhovka. samozrejme jsem to zkousel a vysledek me potesil. pri zarazeni zpatecky se mi roznou obe mlhovky :-) to je super vec, kdyz se vyjizdi potme z mezi aut, pekne to osviti jejich boky, takze vim, kdy a kolik muzu tocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Tak to je fajne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Já mám Corner funkci v OII (dodatečně aktivovanou) a jsem spokojenej. Při parkování nebo odbočování je to prostě k nezaplacení, když je vidět na obrubníky a různý nástrahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 To jo, zatím co ale u tebe to dodatečně aktivovat lze u Rapida jako sical car to nejde. Buď si to připlatíš myslím 2500 při výrobě nebo máš smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Nechápu, jak můžete psát, že corner funkce je bezvýznamná. Musí to pěkně osvětlovat v zatáčkách vozovku do stran. Zkuste si v noci rozsvítit samotné mlhovky a úplně stejné je to pak na jednolivých stranách, když zatočíte. Já tuto funkci uvítám, kdysi když jsem měl předchozí auta tak jsem jezdil v serpentýnách vždy s rozsvícenými mlhovkami a teď to půjde legálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 MBDusane, až ho budeš mít. Tak si popovídáme. Jsou tu lidé co mají srovnání třeba s O2 atd. a Ti říkají, že u Rapida to nemá takový efekt, jak by člověk čekal. Dokonce corner u O3 je horší než co byl u O2 po fl. Nemohu hodnotit z vlastní zkušenosti, ale dle zkušenosti tady ostatních na tomto fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 já corner nevnímám jako nějakýj zázrak znát to malinko je, ale nebudu ti brát iluze uvidíš sám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) MBDusane, až ho budeš mít. Tak si popovídáme. Jsou tu lidé co mají srovnání třeba s O2 atd. a Ti říkají, že u Rapida to nemá takový efekt, jak by člověk čekal. Dokonce corner u O3 je horší než co byl u O2 po fl. Nemohu hodnotit z vlastní zkušenosti, ale dle zkušenosti tady ostatních na tomto fóru. To by byly k ničemu i samotné mlhovky a to že by svítily špatně se mi nechce věřit. Zkoušeli jste si večer na místě rozsvítit světla a podívat se v klidu co to udělá s osvětlením vozovky když zatočíte kola? Editováno: 24. Únor 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) Ono se od corner fce asi očekává víc, než může ve skutečnosti nabídnout. Kolik světla navíc asi může vygenerovat 35W žárovka? Pokud máte v hlavních světlech NightBreaker +110%, jako já, tak to asi moc vidět nebude. A navíc funguje jen do kolika km? Do 50? Tou se většinou jezdí v osvětlených obcích. A mimo obec, pokud jedu malými rychlostmi, soustředim se spíše na vlastní jizdu než na sledování, jestli mi corner pomáhá vidět. Protože jsem nepoznal nic jineho (myslím tim corner fci) , řekl bych, že Rapid svítí dobře ve všech situacích. Pravdou ale je, že si někdy v hluboké noci mlhovkama pomůžu k dálkovým, když není široko daleko živá duše. A těch 2x35W pak je znát. Editováno: 24. Únor 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Je to dobrá věc v noci, když někam zajíždím, tak to osvětlí pěkně roh už od roviny nárazníku. Světla svítí až od půl metru nebo tak nějak. A ve dne se to hodí, protože řidiči co jedou proti tobě ví kam točíš. Já tady u nás v uličkách musím někdy uhýbat a manévrovat a od doby co mám corner mě se nikdo nesnaží se mi cpát do cesty, protože vidí jak manévruju a odhadne tak co mám v plánu. Je to dobrá věc, ale nevím jestli to stojí za ty peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Cornering funguje do rychlosti 40 km/h. A kdo ho nemá, ale má přední mlhovky, tak není nic složitého si je za tmy zapnout a dotyčný hned uvidí, jaký to má osvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 (editace) Mlhovky u Rapida v mlze jsou vazne temer k nicemu.. Oproti F1, F2, O2 je to opravdu hodne velke zklamani.. A co se corner funkce tyka, tak ja osobne nic moc pozitivniho nezaznamenavam, protoze dost ve vyhledu brani A sloupek, takze vidis vazne jen "kousek" svetla. Editováno: 25. Únor 2014, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Jestli to, že nějak někteří osvětlení do zatáček nevnímáte nebude tím, že se corner světla nezapínají rázově, ale rozsvěcejí a zhasínají pozvolně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.