Stringo Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 mno, každopádně asi zase zůstaneme tam, kde jsme byli před cca 2 roky. Ale byla by to dobrá a přínosná věc, alespoň pro mě určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 A jak to, že POLARFIS+ to umí i s obyčejným zrcátkem ??? teď jsem na to koukal... a jsi si jistý, že to umí s obyčejným zrcátkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Já si jistý nejsem, ale uživatelé toho udělátka to psali a pochybuji že kupovali ještě jednotky a zrcátka s pamětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 jj, už jsem něco našel, píšou, že se to občas nevrací do původní polohy a tím pádem to má tendenci se zvedat výš a výš - takže usuzuju, že to dělá "poslepu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Takže relativní vymyšlení nějaké kličky by stejně znamenalo výměnu zrcátek s pamětí... Cena bude vzhledem k této funkci a nutnosti na 99% koupit nová zrcátka z ŠA závratně vysoká, což se za tuhle vychytávku asi neoplatí investovat ani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 nové nemá moc smysl kupovat, dají se sehnat použité...Ale i tak je otázka, za jakou cenu tato finesa vlastně stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 No použité bych se bál kupovat, většinou prodávající ani neví, jestli je to zrcátko sklopné nebo není - vlastní 3/4 roční zkušenost při hledání sklopných zrcátek (sklopných k autu). Jak se to vlastně pozná, jestli je náhodou nemám třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 dobrá otázka:-) Nejspolehlivější orientece je podle kódu (tuším, že bývá za sklem zrcátka, ale nejsem si teď jistý), pak se dá orientovat podle konektoru a počtu drátů - z hlavy nevím, lze vyhledat ve schématu. No a pak to prostě poznáš, což znamená kupovat jen střeva a ne kompletní zrcátko (tedy bez barevného krytu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Vím, kde koupit kost pro sklápění+paměť za cca 2 tisíce... Jinak pr osklápění je podmínka správné zrcátko (s pamětí=potenciometry vychozí polohy) a správná jednotka s tahovačky, nejlépa VW či seat, tam to bylo i bez sedaček. Tuhle sadu mám doma, čaká na instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 měníš jen to pravé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Já měním komplet, mám předFL Já reagoval na tu možnost koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 teď mě jen tak nadlo, jestli by nestačilo vyměnit jen to jedno, ale asi by byl problém s jednotkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 No počkej, ono se přece sklápí jen pravé ne? Ka_r_los mění obě, protože má před FL , tak aby měl FL... Já když mám už FL, tak bych mohl měnit jen pravé ne? Ale u mě to stejně asi neprojde. Mám dodělané jednotky na automatické sklápění, takže to by pak nefungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 za ty penize to asi fakt nestoji,ted sem mel moznost koupit komplet s pameti+zatmavovani za 2 tis kus,ale nebudu to resit penize radsi vrazim jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 ale to samozatmívání je výzva, to jsem ještě úplně nezavrhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Já kupoval komplet set sklápění+samozatmavování obou za 5600. FL zrcátka nejsou blbá investice, ostatní je už jen nice to have:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 fl zrcatka sou ale bohuzel uplne desny,vubec se me nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Jsou děsný, ale mnohem lépe je z nich vidět oproti předFL, proto je mám také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 sloni usi jasny tak vyhled je urcite lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 výhled je super, konečně pochopili, že zmenšování zrcátek byla blbost, před tím měl poslední velký favorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 jo,proto je u OIII zmensily ne v klidu,nejsu fanda faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 U OIII je to pořád lepší, než u OII předFL, ale zase mi tam vadí zbytečně velké místo od dveří, vidíš kilometr vedle sebe plastový kryt a pak až zrcátko, mohlo být blíž ke dveřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 Zdravím,funguje někomu při zařazení zpátečky sklopení pravého sklíčka zrcátka na obrubník?V návodu to nemám. Mám tour 2012, tak nevím jestli to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 Také zdravím, tohle je funkce vyšších výbav, mám dojem že souvisí s elektrickými sedačkmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 Jo díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.