Únor 9, 201510 r mno, každopádně asi zase zůstaneme tam, kde jsme byli před cca 2 roky. Ale byla by to dobrá a přínosná věc, alespoň pro mě určitě
Únor 9, 201510 r A jak to, že POLARFIS+ to umí i s obyčejným zrcátkem ??? teď jsem na to koukal... a jsi si jistý, že to umí s obyčejným zrcátkem?
Únor 9, 201510 r Já si jistý nejsem, ale uživatelé toho udělátka to psali a pochybuji že kupovali ještě jednotky a zrcátka s pamětí
Únor 9, 201510 r jj, už jsem něco našel, píšou, že se to občas nevrací do původní polohy a tím pádem to má tendenci se zvedat výš a výš - takže usuzuju, že to dělá "poslepu"
Únor 9, 201510 r Takže relativní vymyšlení nějaké kličky by stejně znamenalo výměnu zrcátek s pamětí... Cena bude vzhledem k této funkci a nutnosti na 99% koupit nová zrcátka z ŠA závratně vysoká, což se za tuhle vychytávku asi neoplatí investovat ani...
Únor 9, 201510 r nové nemá moc smysl kupovat, dají se sehnat použité...Ale i tak je otázka, za jakou cenu tato finesa vlastně stojí.
Únor 9, 201510 r No použité bych se bál kupovat, většinou prodávající ani neví, jestli je to zrcátko sklopné nebo není - vlastní 3/4 roční zkušenost při hledání sklopných zrcátek (sklopných k autu). Jak se to vlastně pozná, jestli je náhodou nemám třeba
Únor 9, 201510 r dobrá otázka:-) Nejspolehlivější orientece je podle kódu (tuším, že bývá za sklem zrcátka, ale nejsem si teď jistý), pak se dá orientovat podle konektoru a počtu drátů - z hlavy nevím, lze vyhledat ve schématu. No a pak to prostě poznáš, což znamená kupovat jen střeva a ne kompletní zrcátko (tedy bez barevného krytu).
Únor 9, 201510 r Vím, kde koupit kost pro sklápění+paměť za cca 2 tisíce... Jinak pr osklápění je podmínka správné zrcátko (s pamětí=potenciometry vychozí polohy) a správná jednotka s tahovačky, nejlépa VW či seat, tam to bylo i bez sedaček. Tuhle sadu mám doma, čaká na instalaci.
Únor 9, 201510 r teď mě jen tak nadlo, jestli by nestačilo vyměnit jen to jedno, ale asi by byl problém s jednotkami
Únor 9, 201510 r No počkej, ono se přece sklápí jen pravé ne? Ka_r_los mění obě, protože má před FL , tak aby měl FL... Já když mám už FL, tak bych mohl měnit jen pravé ne? Ale u mě to stejně asi neprojde. Mám dodělané jednotky na automatické sklápění, takže to by pak nefungovalo...
Únor 14, 201510 r za ty penize to asi fakt nestoji,ted sem mel moznost koupit komplet s pameti+zatmavovani za 2 tis kus,ale nebudu to resit penize radsi vrazim jinam
Únor 14, 201510 r Já kupoval komplet set sklápění+samozatmavování obou za 5600. FL zrcátka nejsou blbá investice, ostatní je už jen nice to have:)
Únor 14, 201510 r výhled je super, konečně pochopili, že zmenšování zrcátek byla blbost, před tím měl poslední velký favorit
Únor 14, 201510 r U OIII je to pořád lepší, než u OII předFL, ale zase mi tam vadí zbytečně velké místo od dveří, vidíš kilometr vedle sebe plastový kryt a pak až zrcátko, mohlo být blíž ke dveřím...
Duben 29, 20187 r Zdravím,funguje někomu při zařazení zpátečky sklopení pravého sklíčka zrcátka na obrubník?V návodu to nemám. Mám tour 2012, tak nevím jestli to umí.
Duben 29, 20187 r Také zdravím, tohle je funkce vyšších výbav, mám dojem že souvisí s elektrickými sedačkmi...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.