Leoš Koh Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Prosím poraďte, poslední dobou při rychlejším rozjezdu mi auto lehce poškubavá je to bez jekýchkoli zvukových efektů. Startuje to bez problémů volnoběch je pravidelný. Škoda Superb 2.0TDI 150.000KM.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Jak je natom palivový filtr? Neni moc zaneseny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš Koh Vloženo 7. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Palivový filtr má kolem 20t km. Možná by zasloužil vyměnit, ale nemyslím si že je to tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 A to máš dvoulitra benzín nebo naftu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Píše TDI tak asi naftu. Co čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš Koh Vloženo 7. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 S čerpadlem se nikdy nic nedělalo. Jak se projevuje vadný čerpado? Ještě mě napadá že jsem zhruba před 1,5 rokem nechával odstranit pdf , jestli se nějak nekopnul upravenej soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Mě se projevuje čerpadlo právě pocukáváním. Na volnoběh a v zátahu nic ale jak udržuju rychlost mezi 80-90 třeba i na tempomat tak cítím pocukávání jak tam jde špatně nafta. Tak přidám a přestane to. Teď mám tedy už nějakou dobu klid tak si myslím, že to bylo jen špatnou naftou. Filtr jsem ale neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Synci 2.0tdi nema cerpadlo je to PD. A jinac synci, nedavno jsem rozdelal kat od jednoho pana no spis sem mel problem stim, ze vuz jel a nejel tak stridave. Mel i cely vyfuk seyrany od soli a ktomu i deravy tak si kuopil komplet cely . Namotoval se a vuz vystrelil jak raketa. Pan odjel a ja uvazoval cim to mohlo byt tak, jsem zacal s kuchanim a prvni byl na rade kat, ten byl uplne ucpany sazema, az semi to nechtelo verit rikal jsem si, ze asi musel jezdi na olej tak jsem mu volal a zjistoval. Ten pan je prvnim majetilem na vozidle ma 160000 km a tankoval jen u Schel, OMV,Benzina. Tak jsem usoudil,ze kat je knicemu staci at tam je jen obal. Nikdy by me to nenapadlo, ze auto muze jet podle nalady katu, priste nez bych kupuval tak ho radsi proderavim kulatinou tak jak se to delalo u felici 1.9D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 PD má čerpadlo v nádrži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Cuzik měl na mysli vstřikovací čerpadlo, které 2.0TDi PD nemá, palivové čerpadlo v nádrži má každé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Presne ja mel namysli vstrikovaci, jelikoz kdyz odejde v nadrzi tak vuz uz nejede a hlavne vam to ukaze VAG, ze je mala dodavka paliva. Stim odvodem paliv je to horsi tam uz ta sonda neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 treba pozriet pini na vstrekoch niekedy sa stava ze jeden je slabo napruzeny a takto to pocukava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.