Přejít na obsah

Nelze tankovat benzin


bazycek

Doporučené příspěvky

Mam takovy problem, nejde mi natankovat benzin, tankuju a po par deci to precvakne ze je prej plna :D pritom je tam sotva ctvrt nadrze. Nevi nekdo cim by to mohlo byt?

Takze treba pet litru natankovat mi trva tak deset minut "mackanim" :D

 

Doufam ze je toto prvni tema. 

 

Diky moc

Editováno: , autor: bazycek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na některých benzínkách mi to dělá taky ale s naftou. Je to prý tím, jak mají nastaveno odvětrávání výparů v pistoli. Stačí pak abych pistoli v nádrži otočil o 90° a najednou to jde. Nejvíc mě to štve když pospíchám. to pak natankuju třeba jen za 200,-Kč, jen abych dojel a dotankuju až budu mít čas.

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me taky nejde tankovat - chteji po me penize :kol-31: :D

 

Ale vazne - nevim jak u benzinu, ale v nafty je v otvoru nadrze po leve strane takovej cernej cudlik, kterej se muze zmacknout spickou tankovaci pistole a ma odvzdusnit nadrz.. Nikdy jsem ho zatim nepotreboval, tak nevim...

 

A je taky klidne mozne, ze benzinaky ho nemaji, protoze se nepocita s tim, ze bude palivo penit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už jsme u tankování. Je rozhodně nejlepší tankovat vždy do plna nebo aspoň do půlky. Hlavně kvůli čerpadlu v nádrži, kdy je nejlepší, aby čerpadlo bylo komplet ponořeno v benzinu nebo naftě. Nafta nebo benzin mají přirozené mazací i chladící vlastnosti a je dokázáno, že spíš odejde u majitelů, kteří jezdí furt s rezervou. O E85 nemluvě, to nemá mazací vlastnosti žádné, spíš korozivní-ale to je jiná kapitola. Jinak problém s tankováním mám taky často, málokdy se mi povede natankovat do plna bez cvaknutí. A nejvíce mě rozčilují lidi, jako třeba místní vidláci, kteří stojí ve frontě vždy vlevo jako debilové, blokují celou benzinku, protože mají nádrž vpravo - už jste si toho všimli? Já jedu tam, kde je prostě místo, na většině čerpaček lze jednoduše natankovat z jakékoli strany, protože tam ta pistole prostě normálně dosáhne. S tím se setkávám hodně často a jen kroutím hlavou nad neznalostí a imbecilitě některých řidičů/řidiček

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je hustý, to video!

Je to ala devadesátá léta po převratu, kdy se stály několika hodinové fronty a dokonce lidi byli schopní si benzín nalejt i do vany - někde na litoměřicku se skutečně  stalo!

 

To bazycek: musíš si vždy pohrát s pistolí, je to vždy v té pistoli a jak to mají u pumpy nastavené!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...