Lala Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Jakou značku (čisící pěny nebo emulze) doporučité na pneumatiky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Pokial myslis obute pneumatiky pri cisteni auta tak ja cistim v podstate len vodou a osetrujem sprayom (Coyote ozivovac vonkajsich plastov a pneumatik). Samozrejme len boky, obvodovej casti by som sa radsej vobec nechytal. Po nastriekani vyzeraju ako nove a dost dlho to vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 21. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 JO jasně obuté prostě přípravky na ošetření pneu aby byly krásně lesklé a černé! 2 přípravky jsem vyzkoušel a nic moc tak chci nějaké typy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 TurtleWax TyreShine, drahé ako fras ale výsledok perfektný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Igor napsal: TurtleWax TyreShine, drahé ako fras ale výsledok perfektný Ja som kupil ten Coyote v hypermarkete asi za 130,-Sk a podla mna sa da zohnat aj podstatne lacnejsie. Osetrujem s tym vsetky vonkajsie plasty a gumy a vzdy perfektne oziju a vyzeraju ako nove. Za tu cenu vysledok viac nez dobry (aspon z mojich skusenosti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Tire Shine Gel, hlavne dlouho vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 silikonovej olej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 amogh napsal: silikonovej olej :-) Ten je prej dobrej hlavně na běhoun pneumatiky. Pak se dobře dělaj smyky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Vyzkoušel jsem toho už víc, ale nejlepší je podle mých dosavadních zkušeností Coyote, navíc vydrží i po ještě min. jednom dvou umytích auta a pořád jak nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 ja na to matlam nejakou vec, ktera byla vyrobena jeste pred rokem 1989 v SSSR. vypada to jako tekouci asfalt a efekt je primo uzasny matlal jsem to na Ladu, Facko, posleze Feldu, ted Fabii a hadam, ze mi ta flaska vydrzi jeste tak dalsich 10 let nicmene uz roky to nema zadnou etiketu, tak vam ani nemuzu doporucit vyrobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Ony se pneumatiky nejak myjou? To je k cemu dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 ja tiez pouzivam ten Coyote, je perfektny...no a pneumatiky sa umyvaju a natieraju preto, lebo ked zabijes cely den voskovanim a lestenim auta a zostanu ti flakate a sede pneumatiky, akosi to nie je ono, vies? ja mam len na auto tolko kozmetiky co som na seba nepouzil za cely zivot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) Rabbyt napsal: ja na to matlam nejakou vec, ktera byla vyrobena jeste pred rokem 1989 v SSSR. vypada to jako tekouci asfalt a efekt je primo uzasny matlal jsem to na Ladu, Facko, posleze Feldu, ted Fabii a hadam, ze mi ta flaska vydrzi jeste tak dalsich 10 let nicmene uz roky to nema zadnou etiketu, tak vam ani nemuzu doporucit vyrobce Nevím, ale asi používám asi to samé, je to fakt skvělé, protože gumy nejsou lesklé, ale přirozeně matné, nemastné, ovšem jmenuje se to Torozin UV a vyrábělo to nějaké výrobní družstvo v Židlochovicích. Dokonce jsem to snad někde zase viděl. Používám to ovšem jen na sjeté gumy, když chci dobrým vzhledem odvést pozornost od stavu vzorku - funguje to. Editováno: 27. Srpen 2006, autor: Carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) Taky jedine coyota...jelikoz na zakazku cistim auta renovuju laky a podobne tak sem toho uz vyzkousel mraky..ale tohle se mi osvedcilo nejlepe...nechavam si kazdy mesic od zastoupeni posilat domu pakl tech coyotu..je tam 6ks.. Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Chudej student Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Když ošetřujete pneu, děláte jen bočnice nebo celé pneu? Teď mám na mysli z hlediska toho, že když ošetříte celé pneu, tak potom může vzniknout problém na mokré vozovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 jenom bočnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 A když bych s tím udělal celé pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Já taky dělám jen bočnice. Hlavně v létě stojí mi auto slunci a pneu trpí. Přípravkem na pneu,ale můžeš udělat celé pneu. Není mastný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Říkal jsem si, že bych udělal celé pneu, když už se s tím budu drbat. Mám jen z Lidlu W5. Tak proto se ptám jestli tím něco nezmrvím. Abych si pak někde nerozbil držku, když je udělám komplet bočnice+běhouny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Já používám konkrétně od Cinolu-čistič a ošetřovač pneu. Je to v rozpašovači taková mléčná voda. Už to mám 3 roky a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Jen na bočnice to dáváš nebo na celé pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 já myslím, že když to dáš na celé pneu tak se to za pár kilometrů ošoupe.. takže kromě toho, že je to zbytečná práce bych neřešil bezpečnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Přesně jen na bočnice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Taky dávám jen na bočnice, ale ten W5 z lídlu se mi nezamlouvá, vůbec ta pneu není po tom lesklá a nevydrží dlouho čistá, jako když jsem si nechal komplet čistit auto a ošetřili pneu oni, tak to se lesklo ještě jak dlouho po čištění a to bylo v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Tak aplikováno na celé pneu přípravkem W5 z Lidlu. Foto odpovídá skutečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.