Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím pánové a prosím o radu.

Koupil jsem podprdelník s výhřevem, před 3 týdny poprvé baterka ráno 4V  mrtvo, říkám si vidíš vole tak tě to vytrestalo, že už nikdy

nezapomeneš ten konektor vytáhnout no a včera zase :kol-44: . Dá se teda nějak jednoduše udělat, aby tam nešlo napětí po vypnutí zapalování a vytažení klíčku jako to je třeba v WV nebo MB? dík mirek

Vloženo (editace)

Prodávaji takovou věc, která ti hlídá v autě napětí. Zapojuje se mezi spotřebič a zásuvku v autě. Funguje to tak, že když ti napětí spadne pod určitou hodnotu, tak ti spotřebič odpojí. Mám toto http://www.pselectronic.cz/k5501-325-odpojovac-autobaterie-pspc10bp.html   . Jsem s tým spokojenej ale nevím jestli tě zaujme cena, dá se sehnat i laciněji.

Editováno: , autor: z.docekal
Vloženo

Dík chlapi za reakce, ten bazmek reagující na pokles napětí to ale zase nechá při mé skleróze trochu trochu vycucat. To spínané napětí z rádia je fajn nápad, ale asi se bude muset dát silnější pojistka bo ten zadek a záda bere zhruba 75W. Ještě jednou Dík

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...