voda13 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Zdravím pánové a prosím o radu. Koupil jsem podprdelník s výhřevem, před 3 týdny poprvé baterka ráno 4V mrtvo, říkám si vidíš vole tak tě to vytrestalo, že už nikdy nezapomeneš ten konektor vytáhnout no a včera zase . Dá se teda nějak jednoduše udělat, aby tam nešlo napětí po vypnutí zapalování a vytažení klíčku jako to je třeba v WV nebo MB? dík mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 (editace) Prodávaji takovou věc, která ti hlídá v autě napětí. Zapojuje se mezi spotřebič a zásuvku v autě. Funguje to tak, že když ti napětí spadne pod určitou hodnotu, tak ti spotřebič odpojí. Mám toto http://www.pselectronic.cz/k5501-325-odpojovac-autobaterie-pspc10bp.html . Jsem s tým spokojenej ale nevím jestli tě zaujme cena, dá se sehnat i laciněji. Editováno: 16. Březen 2013, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Já jsem si autozásuvku přepojil na spínané napětí autorádia,takže když vytáhnu klíčky ze spínačky tak se odpojí i autozásuvka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voda13 Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Dík chlapi za reakce, ten bazmek reagující na pokles napětí to ale zase nechá při mé skleróze trochu trochu vycucat. To spínané napětí z rádia je fajn nápad, ale asi se bude muset dát silnější pojistka bo ten zadek a záda bere zhruba 75W. Ještě jednou Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.