Přejít na obsah

Tajný vypínač


Andrews

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

Zdravim vsetkych OII-karov.Chcel by som si spravit tajny vypinač,čo a ako vypinat mam vybrane a jasne ,ale neviem si rady kde umiestnit ten tajny vypinač aby som nemusel vela rozoberať.Ak mate niekto par typov uvitam ich.Alebo ako to mate vymyslene vy ostatny.Mozte poslat aj na SZ aby to bolo diskternejsie.Dik za kazdy tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zkusim ozivit, protoze jsem se timto zase zacal zabyvat z duvodu pojistky ;)

Proto se ptam moudrych > Pojistka c.1 10A (Diagnostická zásuvka, řídicí jednotka motoru, elektrické palivové čerpadlo) prerusim nekde pod palubovkou.

Motor toci nejde nastartovat. Je to jednoduche a blbe, ale zkurvim tim neco? Co se deje kdyz tocim motor bez teto pojistky ? Po zapnuti je motor zase OK? Chyby neresim... chci to pouzivat minimalne.

Jeste si zahravam s jednou myslenkou a to udelat vypinac baterie. Auto bych pak musel zamknout-odemknout klicem, ale to nevadi. Je to k autu hodne krute ? pujde to vubec ? :) Po nastartovani se vse da dohromady samo jak jsem si vycetl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No samo sa všetko dohromady nedá. Napríklad minimálne bude treba naučiť okná otvárať a zatvárať. Ďalej asi bude svieitiť kontrolka posilňovača. To sa ale spraví rozjazdom auta samo. Nehovoriac o nastavení hodín, vyresetovania počítača atď. No a jedna dôležitá vec. Ak máš alarm tak zabudni na odpájanie baterky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 10 měsíců později...
  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...