Přejít na obsah

Anténa - závit


Espejox

Doporučené příspěvky

V OB Autodílech jsem si koupil krátkou anténu na Fabku, ale dnes, když jsem ji chtěl vyměnit, zjistil jsem, že má jiný závit než ta originální a tudíž mi tam nepasuje.

Ten závit na té krátké anténě je vyšroubovatelný, přesto ale nevím, kde seženu ten správný. Ten na původní anténě vyšroubovatelný není.

 

Toto je ona: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-fabia-07-prut-anteny-bulk-18-cm-dovoz-id:3810.eshop

Ten průměr závitu je tam psaný, ale vůbec mě nenapadlo to kontrolovat, když je to dělané na moje auto :kol-32: Lze to nějak, klidně i kreativněji řešit nebo mám anténu vrátit/zahodit....docela o ní stojim, ten dlouhej prut působí hrozně odpudivě :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm,to je zajímavé,jestli to není tím,že je to nějaký čínský výrobek... :kol-32: Toto je originál http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-fabia-07-prut-anteny-shark-20-cm-original-id:4880.eshop
V práci na FII FL máme krátké i douhé antény a jdou mezi sebou bez problémů přehazovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám krátkou Fabku před fl, anténu klasickou, nesklápěcí.

Průměr závitu té nepasující antény je avízovaný 5mm, což odpovídá, ovšem po přeměření jsem zjistil, že to jsou jen 4...takže opravdu asi čínský krám, vědět to, tak objednám tu originál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...